Mond neki hogy a kád oldalfalán baj valami baj van a fuga réssel . Meg kell javítani tudsz egy szakit .Engem meg beajánlsz Minden féle réshez értek szakszerüen
Sziasztok!
Tudom, hogy nem Yamaha, hanem Suzuki!
De szeretnék tanácsot kérni barátom számára!
Vett egy Suzuki GSX750F vasat!
Olyan állapotban, hogy a tulaj elmondása szerint nem működik a benzincsap tartalék állása az O gyűrű hibája miatt!
Vett bele benzinállót és ki is lett cserélve!
A csap vákuumos! Az üzemanyag rendszer ejtőtartályos!
Adtunk neki vákuumot és a így minden irányba rendben működik a csap, ha vákuum nincs, akkor minden irányban tökéletes a zárás!
A probléma ott kezdődik, hogy ezen a csapon van egy PRI állás, ahol elvileg valamilyen szerkezetnek ki kellene, hogy "támassza" a csapban lévő membránt, hogy vákuum nélkül is tudjon folyni a benzin!
Na ez nem működik, csak vákuum esetén jön itt is benzin!
Már szinte mindent végigkerestünk a neten, de sehol sem találunk robbantott vagy minden alkatrészre kiterjedő rajzot, képet!
Szétszedve a barátom csinált fotókat a csapról! A membrán jó, működik!
Megosztanám a fotókat, ha valaki tudna valami okosat mondani, azt megköszönnénk! Vagy tudna olyan linket, amit mi nem találtunk meg a csapról!
Nem haragszom,de ez köztudott,hogy keksszel ez nem megy. Mindenki tisztában van vele,hogy ezekben a mezőnyökben két féle ember van. Aki megbukott,és aki meg fog bukni a koksszal.
DE NEKEM AKKOR IS EZ A SPORT A LEGKEDVESEBB! ÉS AZ IS MARAD,MINDENTŐL FÜGGETLEN.
Sokáig csináltam én is,versenyszerűen,és nem is eredménytelenül. Ez nem olyan mint a gyúrás vazze! A koksz mellett még emberfelett kell teljesíteni,mert ha nem,akkor értelmetlen az egész.
mi helyzet?
Ui: biztos, hogy nem ittasan belerúgtál?
Egyébként 2000-es évjáratú a motor!
Tudom, hogy nem Yamaha, hanem Suzuki!
De szeretnék tanácsot kérni barátom számára!
Vett egy Suzuki GSX750F vasat!
Olyan állapotban, hogy a tulaj elmondása szerint nem működik a benzincsap tartalék állása az O gyűrű hibája miatt!
Vett bele benzinállót és ki is lett cserélve!
A csap vákuumos! Az üzemanyag rendszer ejtőtartályos!
Adtunk neki vákuumot és a így minden irányba rendben működik a csap, ha vákuum nincs, akkor minden irányban tökéletes a zárás!
A probléma ott kezdődik, hogy ezen a csapon van egy PRI állás, ahol elvileg valamilyen szerkezetnek ki kellene, hogy "támassza" a csapban lévő membránt, hogy vákuum nélkül is tudjon folyni a benzin!
Na ez nem működik, csak vákuum esetén jön itt is benzin!
Már szinte mindent végigkerestünk a neten, de sehol sem találunk robbantott vagy minden alkatrészre kiterjedő rajzot, képet!
Szétszedve a barátom csinált fotókat a csapról! A membrán jó, működik!
Megosztanám a fotókat, ha valaki tudna valami okosat mondani, azt megköszönnénk! Vagy tudna olyan linket, amit mi nem találtunk meg a csapról!
Biztos nem gyötri légszomj!
DE NEKEM AKKOR IS EZ A SPORT A LEGKEDVESEBB! ÉS AZ IS MARAD,MINDENTŐL FÜGGETLEN.
Sokáig csináltam én is,versenyszerűen,és nem is eredménytelenül. Ez nem olyan mint a gyúrás vazze! A koksz mellett még emberfelett kell teljesíteni,mert ha nem,akkor értelmetlen az egész.
Bocsi fiúk.