Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infót .
Most járt igy a gyerek: vett 4 felnit a gépére.
Akitől vette:az apjától szerezte,közben összevesztek és vissza kérte.
De mivel eladta ,az apja lopásért feljelentette. Az eladómegnevezte a vevőt:fiam
Jöttek a fiamhoz-lefoglalták.
Most kártérítést kérhet a gyerek az eladótol.
pedig azt hittem már megvagy
Ezért nem (sem) nézem már sok éve.
Szuperbájkot és az 500-as kétüteműeket még elnézegettem néha de már régóta nem érdekel az sem.
Hát fiúk! Tour de France
Giro D' Italia
Vuelta
hogy csak a nagyobbakat említsem. A motorsport és az autósport a Mecsekrallye kivételével hidegen hagy.
Majd októbertől.
Ezek nem strapálják magukat azzal hogy lopottat adjanak el, még motor sem kell hozzá hogy sokan így is kicsengessenek egy rakás lét a jó üzlet reményében. (kaptam mélt arról hogy úgy néz ki hogy egy valakit már megmentettem egy KTM megvásárlásától épp a végzetes lépés előtt azzal, hogy ide irkáltam a dolgokat )
Orgazda meg akkor lennél ha feltételezhető hogy tudtál arról hogy nem tiszta a cucc.
Pedig szerintem egy superbike vb futam 3-szor izgalmasabb és 3-szor jobban a versenyzőről szol mint az elszámítógépesített agyonszabályzott forma 1.
Irsz egy adásvételit,alváz motorszám,azt ha bukta van továbbtudod hárítani a dolgot,de a gépet azt elveszik ,de bele nem tud kötni,azt mondod alkatrésznek vetted.olyan mintha akármilyen más szerszámgépet vennél.

Nemsoká indul az is
Hiába is erőlködsz, nem érdekel.
Motorversenyt-sztrítfálytersót-ilyesmit sosem néztem mert hidegen hagyott, Forma-1-et viszont igen, ameddig el nem qrták az évenkénti hülye szabályváltoztatásokkal.
A cicik viszont már 37 éve nagyon érdekelnek, bár a születésem után volt egy pár év kihagyás (kb:2-13-ig) de továbbra is lankadatlan az érdeklődés.
Sziasztok.

Akit érdekel, jelentem összeszereltem a FZR600 blokkot. A nagy dilemma vége az lett, hogy 1 foggal siet a szívószelep vezérműtengely (a jelölések össze felé néznek) főtengely pont jelen. Pöccre beindult egy kis dezodor segítségével. Eddig igen jól veszi és ejti a fordulatot nem durrog. Várom a jó időt.
vfr400
Hali
Küldj már pár fényképet a gépekről.
Egy meglátásom lenne a sok okmány nélkűli hirdetéssel :Valószinű :lopott is van közte.
Ha ilyentől veszek:nem leszek orgazda?
. .
mehetsz bankba!
Hali
faxa!
Ábrus,a kedvedért beöltöztem,az asszony fotózott,de elmegy.
Kép?
Ez tökéletes,köszi! .
A sport és a versenymotorok már rég nem érdekelnek.
sajnos rostélyos nem volt az elvitték