Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugy látom te nem érted
Nagyon sok jelen lévőnek köszönhetö ,hogy az egyik leglátogatottabb toppik lett ! Sokat dolgoztuk ezzen kb 2006-2007 től
Na az egyik hiányzó lánc szemünk Holé van az 1 -es és a 3 -as kép ? Fiadnak meg lassan motort kell keresni persze valami lábtekeröst egyenlőre
érdekesen látod a dolgokat az biztos:-)
Nem láttam még senkitől,hogy az anyagi helyzetét fitogtatta volna másikkal szemben...Senki nem ugatta le az fzr-et,mert mindenkinek volt itt és kivétel nélkül mindenki szerette,akármennyit is szopott vele
Az biztos,hogy vannak itt,akik sokat motoroznak és vannak,akik csak néha ülnek rá.Ebből fakad az is,hogy akinek folyamatosan vannak friss élményei az megosztja.Az,hogy nem írsz oldalas bejegyzéseket ,az nehogy már más hibája legyen szerintem,senki nem bántott meg téged az elmúlt egy évben biztosan(én azóta vagyok itt tag).
Egyszerűen nem értelek téged ,Fábit és Jaszit:most az a baj,hogy az fzr topicból a legolvasottam,leglátogatottabb,trollmentes topic lett?Itt nagyrészt tényleg a motorokról és a motorozásról szól minden,nem keverjük ide a hülye politikát,az,hogy neked ez nem megfelelő téma arról igazán nem tehetünk
+1 lájkolom

Én már nem pofázok bele mi nem tetszik, (nagyon sok minden, és ahogy öregszek ez csak növekedni fog) legfeljebb nem veszek részt benne. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni, hisz minden változik idővel.

1-2 pikcsőr
Valahogy így érzem én is. (ja most is! ! ! bólogattam )
Csupán az megy tavaly X- idő ota hogy ez szar az szar nem tudom mit is vegyek de én jobbat veszek meg drágábbat . Meg ez az Fzr től mennyivel jobb meg azt sem tudom melyiket vegyem meg ez meg az stb. Itt mindenki egy szerényebb társulathoz tartozik sosem ment a felleggegben járás meg stb. Itt sokan nem csak itt beszélünk egymással és sokan azért nem irnak már ide vagy csak néha mert elment a felhők felé a magassági kormány . Mi ide nap mint nap irkáltunk személyenként oldalakat is . De ez már a mult. Reméljük ideiglenes állapot ! Igazábol ennyi
Valamit Te félreértettél és Gab is. Engem még soha nem láthattál, olvashattál a nyalizás kedvéért bólogatni. Elég sokszor mondok ellen Mlas-nak, vagy akárki másnak is ha úgy gondolom. És nem is vagyok az a fajta aki ne mondaná meg a véleményét, akár szemtől-szembe is.Szóba sem került, hogy "rontanátok" itt a levegőt, legalábbis én nem ezt írtam. Soha nem zavart ha másnak más a véleménye mint az enyém és megsértődni sem szoktam soha, legfeljebb szarok a fejedre, ha bunkó vagy( ezt nem rád értettem Atosz vagy Gab, hanem általánosságban). Szóval csak mondjátok el továbbra is a véleményeteket nyugodtan, akit nem érdekel az nem olvassa ( én elfogom). Csak mint ahogy Ti is én is szeretném néha leírni a véleményemet, hogy hogyan is látom mostanában itt a hangulat alakulását.
Miben tévedek kollega?
Hidd el tévedsz
Én lassan 25 éve építkezek folyamatosan,/ ház,garázs ,mühely stb.../ veszek részt építkezésen rokonoknál haveroknál,mindent ellestem a kőmüvesektöl,csak a vakolást meg a burkolást nem csinálom meg,ezekhez gyakorlat kell,ehhez én is szakit hívok ,sokkal jobb lesz a minősége meg negyede idő,kevesebb alapanyag stb...
Üdv uraim!Nincs itt semmi gond,Ábrussal megbeszéltük a Busa XX kérdést,értelmes emberek modjára,Jaszinak meg rossz napja volt Fábinak meg az nem tetszik,hogy nekünk néha más a véleményünk mint Ábrusnak vagy Mlas-nak /A RÉGI NAGY ÖREGEK /,és vitába merünk szállni velük ,nem csak bologatunk mint Ők / kiv. PUPU /,de legalább van élet ezeken a hosszu téli estéken ,mozog a forumtársak vérnyomása emelkedik az adrenalinszint készülünk a tavaszi gurulásra!

Egy kislányt mindig az apukája visz az iskolába reggelente. Egyik nap
azonban a papa beteg lesz, így az anyuka ülteti be a kocsiba a kicsit.
Este, amikor hazajön az iskolából, a kislány boldogan újságolja:
- Képzeld papa, ma a mami vitt az iskolába, és útközben nem találkoztunk
egyetlen baromarcúval meg köcsöggel sem!
csak bátran ! mindent meg tudsz magad is csinálni amit a kőműves, csak lassabban.
de, azért ismerd a saját határaid!
én burkoltam a fürdőszobámat, és az haggyán, hogy messze van a tökéletestől, de annyi rengeteg időt elbasztam vele.legalább 5X annyi időmbe volt mint egy burkolónak, ráadásul én 1 oboznyi csempével kb. többet használtam fel. lehet ezért nem sikerült befejezni a mérnök szakot
anál festő
Szia!

Pénteken egy próbát megér,hátha lehet jelentőset alkudni:nyugodt,nagypapás motorozás a 37+osoknak:-)))
reggelt
dettó
itt rimánkodom Kingának, hogy maradjon itthon
Én idén feljuttatom oda a Bélát ha törik ha szakad