Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na így valahogy a másik csak ásatta el magát - hogy direkt, vagy csak balfax, nem tudjuk meg...

Apropó, hogy kapott ez a sárga traki ződkártyát?
Nem köszi. Ez túl öreg arra.
Ha ezrest vettél akkor igen.
Azért mert az hülye volt hozzá az még nem jelenti azt hogy ez így is van.
Rosszul fogalmaztam.
Nekem már kényelmetlenül erős.
XX Láttam-ültem rajta,rendben van. Csak nekem túl erős.
Sziasztok.Tegnap megtulajdonosítottam magam egy 88-as fzr-el.
Remélem,ha jó idő lesz befogad néha a társaság egy kis kirándulásra!
Ugy van az felujítva mint az én fzr-em volt!
Nem hiszem el, hogy azon a fos traktoron nincs keresztbe-hosszába difizár
Azt hittem először, valami reklám, és a végén a Nissan kihúzza őket
Olcsó munkábajárós motor?

link
Hali fiatalok.

Szakad az ónos eső-ha ráfagy -remek kori pálya!
Köszi, szétnézek először aztán meglássuk...
volt itt egy fehérváron az ivanicsnál egy piros, 650-ért 200.000 km-el,2006-os,végig szervízkönyvvel,polgárőr autó volt,ha megvan még érdemes vele foglalkozni,én láttam,elég jó kis autó...
Lehet, hogy a héten megnézzük. Csak nézegettem a többi ilyen kis autót szinte mindegyik 1mFt körül van. Ebbe meg a km is kevés...
És még csak nem is a WSW Transport Co. Ltd szállítja házhoz előreutalás után...
Mond neki hogy szakemberrel szakmühelyben megnézetnéd,amugy érdemes ténleg megcsináltatni,ha nem konyit hozzá az ember!
nem kell tőle megijedni, jó autók ezek,csak rengeteg belőle a flottás,mert a clio-val együtt ez volt akkoriban a 2 legolcsóbb autó
Anyum szeretne egy fiatalabb autót, ezt néztem ki neki, de kategóriájában gyanúsan olcsó és csak jókat írnak róla...szerintetek igaz lehet?
én beszéltem az xx guruval(fórumon milka névvel).Mondta,hogy szerinte is túl vannak árazva,viszont kurva jó motorok.Csak injektorost szabad venni.A futómű fos(persze nekünk bőven elég),a fékei viszont nagyon jók(az a busának szar(első gen)).Én vennék,viszont egy 2001-2002es már 1.200.000.-1.300.000 annyiért meg veszek K6-os busát,ami már tényleg jobb,modernebb
itt mindenki sáros nagyon régóta,nem engednék semmilyen versenyt megrendezni 5 évig...fiatal koromban sokat néztem a tour-t(nagyon jó közvetítések voltak),pl. egy Aigurande-Lurdes szakaszt letolnak 40 km/h-s átlaggal, én voltam ott motorral,kb 60km/h-s átlagot tudtam menni...És senkinek sem volt gyanús?
Erről beszéltem,főleg amit Amstrong művelt az a jótékonykodás meg hazudozás összevissza,leköpni való.Meg még nem is az hogy bevettem néhány pirulát azt oké,korházakban átfejtették az összes vérüket,feltöltötték oxigénnel azt ugy nyomták vissza,az ember esze megáll,vörösvértesteket szaporítottak meg még ki tudja mit csináltak!
Bocs! Jóóóó reggelt Uraim!
Sanyi ne haragudj okádhatnékom van az agyondoppingolt kerekesektől / Amstrong,Contador, egypár éve valamelyik belőve kiugrott a szálloda ablakán stb.../Az egyik legdoppinggyanusabb sportág az országuti kerékpározás,plussz csapatmunka mert ha nincsenek jo segítői,felvezetői,semmit nem ér akármennyit kokszolt!