Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az XX-et meg neked linkeltem mert írtad hogy vennél de a fiatalabbak drágák. Hajrá! (ha esetleg mégis ilyet vennék mert mást nem találtam jónak akkor kizárólag csak feketében )
Amugy sem volt jó hogy itt volt mert ugy meg szerettem ,hogy fájt mikor elvitted
Ha ingyé hozzod csinálok neki még egy külön garázst is saját pízz ből
Jaszikám szerintem mostmár mivel lassan jön a jó idő majd akkor megyünk és MOTORRRAL . Mostanábban szinte minden szombaton dolgozik az Anett a hülye bálok miatt . Így nem lehet tervezni
Én a 23 évnyi motorozás alatt elég sokszor estem már,kicsit és nagyot is. (ez idő alatt mindig volt legalább egy motorom és a házvásárlás előtti időkben télen(hóban is)-nyáron motorral jártam, rengeteget )
2003-ban volt egy nagyon durva (munkahelyi) balesetem (felrobbantottam magam egy oxigénes vákuumszivattyúval) a bal bokám felett egy tenyérnyire eltörött a lábam úgy, hogy ültem a földön és a törés felett a lábszáramat megfogva a törés alatti rész szó szerint a bőrön lógott, minden szilánkosra törött belül.
Megrakták vassal (a térdemet felvágva vertek be a bokámig a sípcsont belsejébe egy ~50 centi hosszú vasrudat és pár csavarral rögzítették)
majd 3,5 hónapig le sem tehettem a földre a bal lábam, két mankóval közlekedtem (a WC-ig meg az étkezőig). 3,5 hónap után végre elkezdhettem (két bottal) járni tanulni, ez újabb 3 hónapig tartott mire elbírt a lábam bot nélkül, atomszorosra fűzött katonai surranóban. (persze még így is baromira fájt és kb. 40-50métert tudtam max. megtenni egyszerre)
újabb 3 hónap után már egész tűrhetően tudtam járni, amikor közölte az orvos hogy nem teljesen egyenesen forrt össze a csont (én is láttam-éreztem) döntsek: vagy így marad és 3-4 éven belül tönkre megy a bokaízületem és ortopéd cipőt hordok életem végéig, vagy újra eltörik a lábam és összerakják egyenesre és "v.szeg jó" lesz.
Vállaltam, mert el sem tudtam képzelni az első verziót így újra kezdtem az egészet. (bár most már nem volt annyira rossz)
Összességében 1,5 év után mehettem újra dolgozni. A lábam majdnem teljesen jó lett, szép meg előtte sem volt.
A lényeg annyi hogy akkoriban volt időm gondolkozni azon hogy az eddigi esések egy részében benne volt az is hogy ugyanígy járhattam volna, vagy akár amikor ejtőernyőztem, abban is.
Azóta valahogy nem kísértem annyira a sorsot.
Akkor nem viszem én is..... Pedig már kéne nagyon.
Jó hogy nálad üres Hozzám most nem férne be még egy sem . Bent áll 2 oto meg 3 és fél motor de ha van valami ingyen azt azért hozhatod
Szivó 0.05-010. kipufogó 0.1-0.15. Tapasztalatból: szívó 0.05 és a kipuf se legyen nagyobb 0.1-nél, mert fölötte csattog. Olaj? A 250ccm-be se kell több mint 0.9 liter, ebbe is ott valahol van. De nívó
Utolsó mondatodhoz csatlakozok én is
Sziasztok
Jaszi,mekkora szelephézagot kell állítani ennek a JING-JANG 110ccm quadnak,esetleg mennyi olaj megy bele.
Tudom láttam a nívó pálcát
Ha esetleg már nem férsz a garázsba, nálam még 10 db kb elfér......
nem perceltem még semekkorát,kopp-kopp

bár egyszer még robogóval elcsaptak
de te nem egy 250-es csopperről ülsz azért rá
nem akarom megmagyarázni mi lenne neked a jó,annál jobban tisztellek,nem vagy te hülyegyerek
ha te nem,akkor majd én lecsapok az xx-re,már beszéltem is velük:-)
Soha sehol nem volt olyan szitu amit az FZR teljesítményével ne lehetett volna lazán megoldani.
Még valami: estél már motorral? (úgy igazán nagyot)
"megszokod 100 km után"
Mielőtt páran azt gondolnák hogy tartok az ekkora teljesítménytől azt felvilágosítanám hogy mentem 310 felett tuningolt CBR 1000-rel (is) és szeretek is gyorsan menni de itt ilyen utakon/körülmények között ez nem gyors motorozás hanem állatkodás, ahhoz meg nincs kedvem. Ha itt is lehetne legálisan tépni az autópályákon biztos hogy lenne egy olyan gépem (is) amivel qrvagyorsan lehet menni és ki is használnám de sajnos ez nem így van.
Ahhoz meg nem keresek eleget hogy finanszírozzam az államnak a telepítendő traffipax erdőt.
Szóval marad a túrázás és a kísértés kerülése.
azért ez nem így van...nem mindegy,hogy a teljesítménye felső határán tudja a 170 utazót,vagy 8000-es fordulaton:-)
nem mindegy,hogy egy 30 km-es hágón végigmész 200 váltással vagy csak 20-al...
nem mindegy,hogy egy nagy forgalmú úton ki tudsz ugrani egy 20 méteres lyukba előzni,vagy 10 km-en át követed a kőszállító nyergest...
nem mindegy,hogy fülig ér a szád kigyorsításkor vagy éppen csak mosolyogsz:-)
nekem a z750 a 115le-vel kevés volt,bizonyos helyzetekben az fzr is(bár ott a 140le-ből ki tudja mennyi maradt meg a 20 év alatt)
Én támogatom a kihasználhatatlanul erős motorok vásárlását,mert sokkal jobban megtiszteled...
Te ráadásul 2 személlyel motorozol
ne hülyéskedj!

ez nagyon jó vétel lenne,szerintem ne hagyd ki!
megszokod 100 km után,keveset fogyaszt,nyomatékos,annyira megy,amennyire húzod neki!
Feleslegesen erős mert nem használom ki, akkor meg minek.
Én olyan 80-100Nm és 90-100Le-re mondom azt hogy bőven elég arra amire én használom, a Frézit sem használtam ki igazán. Az hogy egyszer-egyszer mentem 200 felett azért nem érdemes 150-180Le-s motort vennem, erre mondom azt hogy felesleges.
Lehet azt mondani hogy nem baj az ha egy motor erős és van benne tartalék de könyörgöm egy 800-1200cm3 és 100Le körüli gép mi, ha nem erős? Mire nem elég ez?
Nekem meg attól szokott hullani a hajam amikor pl. a csávó nyavalygott az olvasói levelekben hogy "jó gép a VFR 800i és szeretem is de már néha kicsit gyengének érzem".
Azt még megértem ha páran azt mondják hogy a 600-800cm3 körüli 50-60Le-s gépüket két személlyel és csomagokkal kissé halványnak érzik mondjuk a Dolomitokban a hosszabb hágókon de pl a haverom is gond nélkül tekert fel ott a 750-es GSXF-fel két személlyel csomagostól és 68Nm 92Le. Autópályán a Német szakaszon ráálltak a 180-200-ra hogy haladjanak is,azt is gond nélkül tudta.
Akkor minek 150-180Le? Max. annak kellhet akinek sok sem elég.
Én sosem értettem ezt a busa mániát... bizonyára valami komplexus.
Egyetlen előnye, hogy autópályán tud 280-at, de azt több tesztben leírták, hogy ha kanyar is van, egy 1000-res megeszi. Hiába, 250kg, a mai jobb vasak 190kg alá mennek... a power meg majd' ugyanaz.
Azt se nagyon tudom neked elhinni, hogy a napi használatban érzed, hogy nem 150 ló, hanem 190... 150-et is szinte lehetetlen forgalomban kimotorozni.
Én 3-4 Busa tulajjal beszéltem akik probáltak hosszabb távon XX-et,meg a forumon is van vagy 2 aki oda- vissza cserélte de végül mindenki a Busánál maradt,jo persze vadabb a Busa de azt meg lehet szokni,az 500 lovas M5-tel is elközlekednek normálisan akárhol.Jo téged nem izgat az erő és sebesség kérdés,sokan vannak igy,neked más tipusu nyugisabb motor kell!Engem pl. sose érdekelt mennyit fogyaszt a motorom,pedig megyek évente 10ekm.t.Ha érdekelne valami 250-eset vettem volna azt 110-zel járnék vele.Az XX-et csak azért javasoltam mert egy nagyon jo turamotor,de erő is van benne rendesen.Azt hogy tul erős sose értettem,csak annyira erős amennyit a jobb csuklomon mozdítok,Én mikor átültem a Busára a fréről egyből lett +50 lo alattam,azt az első párszáz km-en csak probálgattam ovatosan hogy mit tud,aztán kezdi az ember megtanulni mennyit lehet neki huzni.Ha egy gépjárműben van teljesítmény az sosem baj,akkor baj ha nincs tisztába vele a vezető hogy hogyan kell azt kezelni.
Szerinted is buzis volt?
Vigyázz, mindjárt jön Atosz, és lebax, hogy nagyzolsz...
A dobokon a barnaság nem rozsda hanem a króm van elszíneződve.
ETZ-vel jártam így amikor szépen kitisztítottam valami polírozószerrel aztán meg amikor megkapta a hőt ugyanígy megbarnult.