Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halihóóóóó!

Na mizu skacok?
A stílus maga az ember...... Már miért haragudnék?
Lazításképpen egy kis motoros oktatás.

http://www.youtube.com/watch?f...

Már ne haragudj de senkinek nincs ilyen felfogása,és nem is irt ilyet,nem tudom honnan szedted.Az meg hogy megvitatjuk egymás látószögét különbözö nagymotorokrol nem tudom miért ovodás szint Jo nem a csing-csang quad bal hátso kerekének csapágygolyojárol cserélünk véleményt,az biztos, de ehez legalább mindenki hozzá tud szolni!Azért nem haragszol remélem,tudod ami a szivemen az a számon!
Senki nem néz le senkit Az egész abbol indult ki hogy ábrusnak javasoltuk gab-bal hogy ha tud vegyen XX-et,mert nagyon jo motor,erre azt mondta tul erős neki ,azt probáltam elmagyarázni hogy attol még hogy erős egy motor ugyanugy használhato mindenre,csak ha én irok valamit mindenki a busát hozza elő,pedig még senkinek nem volt,nem is tudja milyen csak okoskodik,Én se irok ábrusnak egy szot se a BMW-ről mert nem mentem olyannal,nem tudom milyen.
Nem rólad van szó, hanem az általános mostani helyzetről. Aki ismer, tudja hogy nem szoktam szépítgetni, ami a szívemen az a számon. Amit írtam, 180 Le és 1000 ccm alatt nincs élet felfogással van gondom.
sajnálom,hogy úgy érzed,hogy egy óvodás szintjére süllyesztem a fórum életet
Nem az jön le, és pont emiatt is nem járok fel csak ritkán a fórumra, mert átesett egy egészséges óvodás szintre. Miszerint az én apukám erősebb, az enyémnek meg nagyobb a fasza. Mondjuk ez pont ezért egy közösség, nem kell mindenkinek egyforma véleményen lennie....Ha így lenne pont az lenne a baj.... Na peace
Mi imádjuk a malacodat Zsoti és én is meg Atti is Ja és ne felejtsük emlékszel legnagyobb sikert hozta nálunk a faluban is
nem erről szól a dolog,de a 600-as az 600-as a helyén kell kezelni,ugyanolyan különbség van 1000-eshez képest,mint az 500-ashoz csak másik irányban
van,akinek elég ,van akinek nem,nincs itt leszólva
Minden pászol csak az utso mondatodhoz hozzá tartozik nekem a nagy nagy Le is De minden jó csak guruljon . Pl Anettnak borzalmasan tetszett a géped . Még jó ,hogy az nap a tiedével motoroltam Felhoztam ,hogy kéne egy olyan gépet csinálni teljes a támogatottság
Azért ennyire ne nézzük már le a 600-at. 4 szezon, napi munkábajárás, állatkodás, játékszer, és mindenre jó..... Egyedül az 1000 vagy 1000+ ccm-esekkel nehéz együtt menni, de azt is bírja 200-ig, csak visíttatni kell. Úgy beszéltek mintha 300 alatt nem lenne élet, 1300 ccm alatt meg motor. Nem minden a Busa
Kész a lánckerék
Napi használatra nem 150 még 100 lo is sok,aki arra vesz motort hogy közel a szabályokat betartva gurulgat vele annak elég egy 5-600 as gép is.Én szorakozásnak veszem őket,kikapcsolodásra ,száguldozásra,turázásra mindenre ami jolesik,játékszernek.
Jöhettek bármikor Várunk
én is elgondolkodtam ezen azután, hogy 4 hónap volt mire megint jártam, meg akkor is, mikor most január elején Kinga lapátolta a havat helyettem, mert bekötözött lábbal, de immáron vas nélkül ültem a kanapén.
Rájöttem, hogy vigyáznom kell magamra. A lakáshitelt senkise fizeti vissza helyettem, sőt majdan a gyerekeimet is inkább én nevelném fel ha lehet.
Sziasztok!
jaj ne panaszkodjál már
te is a betegek klubjába tartozol,mint itt minenki szenvedélyünk a motorozás,tudjuk milyen érzés az,mikor a kanyarból kijövet rábaszod a gázt,a motor segge kicsit ficánkolva,de elemi erővel tolja előre a seggedet a következő kanyar felé
te lemondasz erről az érzésről?neked nem dobog a torkodban a szíved,amikor felülsz 3-4 hónap után ismét egy vad motorra?ehhez nem kell 300-al menned az autópályán
Ez nem busamánia,csak arra válaszoltam ábrusnak hogy " aki azt mondta a busa jobb mint az XX az hülye volt".Az ezresek meg nem egy kategoria a Busával,ültess fel arra valakit hátra meg tegyél arra oldaldobozokat ,meg kuporogjál le az ezresen 500 km-t egy nap.
Különben meg annyira jönnél vele ugye ? Érdeklödnék felétek nincs hó meg jég meg ilyesmi ? Vagy Szeged már a mediteránhoz tartozik bammeg itt szar pocsék hideg idő van . Vagy tettél fel szőges gumit ?(töled kitelik )