Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy jó reggelit.
Nyugalom,ne harapjátok egymást.Ki így,ki úgy szeret motorozni,nem vagyunk egyformák,és valamiben mindenkinek igaza van.Nagy géppel is lehet finoman menni,nem kötelező húzni a fülét,de napi használatra én is nagynak találom.Arra elég egy 250-es is,kis fogyasztással.Városba az 500-as is sok,mire felkapcsolnék már fékezni kell.Viszont asszonnyal,csomaggal felpakolva a Grossglocknernek nem vágnék neki,pedig oda még el akarok menni egyszer.Szóval ha cserélni tudom,majd én is nagyobbra váltok,de ettől még én maradok.Amúgy kedvelt a fórumunk,sokan olvassák olyanok,akiknek más márkájú gépük van.
morningen
Alszást rendelek el.
Nos végignyaltam a service manualt de nem szedik szét benne a csapot.
Így a képekről nem tudom megmondani de átfolyáson nem kitámasztani szokták a membránt hanem egy megkerülő ágat nyit meg a csap "tekerője" a membrántól függetlenül. (ha itt lenne a kezemben akkor nem lenne gond)
én megxoktam mondani
Gondolom mostanában nem volt munkájuk és beakarták hozni a kiesést !
Az volt de inkább dolgoznék 1,5 évig ingyen, minthogy még egyszer végigcsináljam.
Úgy, hogy olyan olajjal töltötték fel ami nem haver az oxigénnel. És ezt velem közölte először, mivel pont előtte álltam és azokat a fekete szelepeket fogtam.
Naa! Azért azt hittem hogy jobb viszonyban vagyunk!
csak már a második bejegyzés van ma,hogy az elmúlt időszakban nem érzik jól magukat a régi fórumosok,nem is írnak,meg ez már csak egy "típustársak topic lett"...Nem hiszem,hogy valaki is bántott,leszólt vagy leugatott valakit bármiért is...akkor meg mire fel?ha valakit irritál valaki,akkor miért nem mondja meg a faszát?
Atosz meg gondolom azért fogta hogy amit az XX-Hayabusa tulajok elmeállapotáról mondtam az természetesen nem gondolom komolyan, mind a kettő nagyon jó gép.
Szerintem az nem számít semmit hogy kinek van FZR-je és kinek nincs. (nekem sincs)
A nagy öregekkel sem kell egyetérteni mivel egyrészt ez egy nyilvános fórum, másrészt nem vagyunk egyformák, jól is nézne ki hogyha mindenki egyféleképpen gondolkodna.
Tény, hogy vannak témák amik vitát gerjesztenek (mint mindenhol) de ez nem lehet ok arra hogy ellenséget lássunk a másikban és nem is gondolom hogy itt erről lenne szó.
Én legalábbis nem éreztem ezt itt soha senkitől.
Tizenévvel ezelőtt nagyon szerettem volna.
Aztán az évek folyamán mentem sok mindennel (hayabusával és XX-el is ) és rájöttem hogy a kép a valóságban mégsem olyan színű mint amilyennek gondoltam. Gyerekkorom óta a GSX-R1100-FZR1000-ZZR1100-CBR1000F volt az Isten, mert azok voltak a leggyorsabbak és a legerősebbek. Később jött az XX-Hayabusa-ZX12R, akkor meg azok voltak a csúcson és gondoltam hogyha ilyenem van akkor én is ott vagyok.
Aztán idővel szép lassan megtapasztaltam majdnem mindegyiket és letisztult a kép hogy hoppá, én nem ilyennek gondoltam ezeket és igazából nem erre van szükségem. (rájöttem hogy ez a Föld nevű bolygó)
Vehetnék most XX-et és nem lehetetlen hogy végül ha nem jönnek össze azok amiket szeretnék, akkor ilyesmi lesz de a teljesítménye akkor sem lesz szempont mert csak kísértésbe visz. (tudjuk jól hogy ezek nem azok a kimondott szabálytisztelő motorok és az én kezem is elnehezedik néha )
Szóval akinek kell az szeresse, nincs ezzel baj de én úgy érzem hogy egy jó ideje már más úton járok.
értem én mire gondolsz,igazából atosszal rontjuk csak itt a levegőt,mert már nem is fzr-esek vagyunk,nem bólogatunk mindenre,amit a nagy öregek mondanak...
Érdekes engem érdekelt,hogy mi van veletek,mit gondoltok,sajnálom,ha ez nem kölcsönös...

Szerintem is sokat változott az utóbbi időben a stílus és az itteni hangulat. Régebben is voltak eszmecserék, mindenféle témáról, de akkor nem volt "klikkesedés" érzésem. Mi "régi öregek" olyan jókat beszélgettünk és készültünk a találkozókra már hónapokkal előre csak azért hogy találkozhassunk MI BARÁTOK és nem csak mint típus és fórumtársak. Én minden nap elolvasom mi volt aznap , de most már elég ritkán szólok hozzá. Nehogy félreértsétek nincs bajom senkivel, én egy jámbor ember vagyok és kedvelek mindenkit, de szerintem vagyunk egy páran akik értjük, hogy Jaszi mire gondol!
Ja, sziasztok!
hát sajnálhatod ábrus
bár ha megtalálod abban is az örömöd,hogy 90-100-al krúzolsz,élvezed a tájat,akkor nincs semmi baj
ez esetben tényleg felesleges erős motort venned,a vfr 800-ak(amelyikeknek már a seggük alatt van a kipufogó),azok nem tetszenek?Sokáig akartam olyat venni,csak kellene bele egy pc meg valami Yoshi blokk tunning A motor amúgy is túl van árazva,gondolom a sportdobok aranyárasak lehetnek,mert nagyon kevésen láttam idáig...
Elnézést, el kellett mennem anyámékhoz.
"a kanyarból kijövet rábaszod a gázt,a motor segge kicsit ficánkolva,de elemi erővel tolja előre a seggedet a következő kanyar felé
te lemondasz erről az érzésről?"
A legőszintébben mondhatom hogy le.
Kanyarodni és dönteni a mai napig szeretek de úgy, hogy csak szépen rajzolom az ívet, nem pedig állat módjára a tizedmásodpercekért húzom a gázt. (nem ítélek el érte senkit, ha olyan helyen csinálja ahol nem lehet baj belőle)
Volt idő amikor szívesen feszegettem én is a határokat (mivel azt gondoltam hogy nem lehet baj) de pl. már mentem át a Frézi kormánya felett úgy, hogy repülés közben valamelyik térdemmel szétrúgtam a plexit és két hétig lila volt a bal oldalam. (protektoros cuccban voltam)
Szedtem már ki a betonlapos vizesárokból a motort (enyhe agyrázkódással-szédüléssel a fejemben) mert ő arra ment, én meg nem tudom de tény hogy volt közöttünk több mint 10 méter, az közös pont volt hogy mind a ketten feküdtünk.
Csúsztam már be motorral hátulról vízszintesen, elém kanyarodó személyautó alá (el kellett fektetni különben szétbombáztam volna hátulról a csomagtartóját) és számtalanszor csúsztam el csak úgy, hogy kanyarban a vízen-poron-falevélen-olajfolton-téglatörmeléken elment a motor eleje. Többnyire szerencsésen megúsztam.
Mindenki azt gondol amit akar, engem nem zavar, viszont az országúton már csak ésszerű korlátok között megyek.
Sok olyan célom van még az életben amit meg szeretnék élni.
hát az majd kiderül de remélem!

na én is eltolom a biriglit. jó éjt skacok!
Nem kell attol félni felétek biztos olcsobb
az de durva. ezért akarom én magam megcsinálni ha tudom
Pesti 80 M2 -es ház az kb oldalfalal mennyezettel 240m2 kb anyag nélkül festés de mázolás nincs benne 800 Ropi de volt egy egy millás ajánlat is
Mint a viccben:
Kőműves bemondja a 100-at félnapos munkára.
Ügyfél: - jó ég, én az egyetemen tanítva nem keresek ennyit!
Kőműves: - tudom, én se kerestem ennyit, amíg ott tanítottam :D