Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Óó persze, már másnap. Az asszony már el is verte a nagy részét.
kaptál már valamit
Hát odáig azért nem süllyedek.
Sok barátság sőt több mint barátság ennek az FZ-FZR motornak fórumnak köszönhető, még egy ilyen összetartó társaságot nem tudnék mondani. Viták voltak lesznek de ahol tuti minden az nem normális kapcsolat.
Nem lehet egy 85-94-es motor meg egy 2000-2012es motort összehasonlítani egy kalap alá venni, sőt egy évjáraton belüli más típusú motort sem lehet tuti véleményt alkotni csak ha nem mentetek 10-20-50e kmt . Erről évezredekig lehetne vitázni és csak haragot szül mint ahogy már most is kezd a feszültség nőni. A hatályos kresz szerint egy 250es mz egyenértékű egy bmw S1000RRrel....
Az enyém mán rajt kész állapotban van
Keresem, megyek vele lapolni......
No azért én is kifejtem.
Nos mikor én meg vettem a sárgát és ide be reggeltem, egy érdekes világ jött. Ha bajom volt segítettek, ha másnak volt baja segítettünk. Jókat dumáltunk. Én szinte mindenkivel találkoztam. Elmondható, hogy teljesen különböző emberek vagyunk, de ha tali volt, nem volt széthúzás. Mindenki éli az életét, ez az oldal, és a motor a közös pont. Emberileg i szeretek innen mindenki, gondolom ezt tudjátok, azért volt már 2 éve nálunk máj1. Aminek külön örülök, hogy aki tud el is jön, és jól érzi magát. Pedig ugye benzi,,, km..... De jöttök. Én szeméyl szerint sokat köszönhetek itt pár embernek, akik tudják is, nem akarom direkt megnevezni őket. Szeretek veletek lógni itt is, meg az életben is. Az hogy most így alakult az élet, hogy nem vagyok napi résztvevő, sajnálom, de ez van. Hála az égnek ezt senki nem hányra a szemere, de aki kíváncsi rám máshol is megtalál. Egy szónak is száz a vége, mindenki abban él ami van. De én így szeretlek Titeket. És nem kéék itt cinkelni. Ennyi... Máj 1- re meg készülni... futam lesz...
Én is úgy gondolom hogy a GTR sem annyi amennyi ha ott leszek a pénzzel. (kb másfél éve ott áll már és egyre vastagabb réteg por védi)
azért történt 1-2 dolog amiről nem tudsz
elég szarul szűrted le
Lehetséges, mert pár napja azon gondolkozom hogy engedélyezzem-e magamnak ezt vagy jó lenne nekem ez is.( esetleg ez) Persze megfelelően arcátlan árcsökkentés kísérlete után.
Majd megkérem mlast hogy beszéljen le.
Gyula
Ki is itt a Szegedi. ? Elő a motort, most indulok...
700ig lealkudtam látatlanban az xx-et
a két meg nem értett zseni vagyunk
de hát ez így is van jól
nálam is mindig az a motor/autó az isten,ami van!
Főleg,hogy általában egyre feljebb lépkedek!
Ha busám lenne,akkor mindenk szar olasz motor hulladék lenne,így,hogy olasz van...
Na hát ennyire azért nem
A Varadérót meg illesztem a többi közé,hátha.
És r 1 es is lehetne ha akarnám
Baszok én a pénzre ha tudni akarod többet költöttem az Fzr re hogy egyéni legyen mint te a Busát vetted . Azt hiszem te nem érted a lényeget

Nagyon jók a képek! (ugyanilyen mikrónk van )
Ez az PUPU jól mondod