Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem ismerlek Atosz,de igazából Én mint egyszerű alföldi paraszt gyerek olvasó sokszor csak azt tudom leszűrni a hsz-ból hogy a Busa az Isten ,hidd el nagyon bejön nekem is,de a hsz-id néha nagyon szűk látóterűek
Gondolom mikor FZR-ed volt akkor az volt a minden
Csak sütne már a nyavalyás.
Nem tudnak. De a Gyula az király!
Engem nem izgat hogy kinek milyen motorja van, nekem ilyen és elégedett vagyok vele. Az hogy a nagy többség irigy lenne kétlem vannak akiknek több motorjuk is van sokat keresnek és megtehetnék hogy vegyenek újabbat de minek..... ez is elviszi őket innen-oda és onnan-ide ugyan annyit eszik még a nap is úgy süt rájuk.....
Csak hogy Én is hozzászóljak!
Én személy szerint osztom mindenki véleményét,szeretek túrázni barátokkal,akkor 70-80-as tempót megyünk mert nézelődni szeretünk mert 140és fölötte és pályán haladva nem igazán lehet,ezért ha tehetjük kerültük a pályákat,ha meg melózni megyek akkor szeretek tempósan haladni(ami a csövön kifér) persze ésszel .
Titkon belül Én is szerelmes vagyok a Busába a robosztus külseje miatt,de igazából nekem mindegy csak zúgjon pöfögjön visítson.
Ami zavaró néha hogy pár embernek eléggé nyers a modora megfogalmazása,de e mögött nincs semmi rossz indulat csak mindenki a saját, tapasztalatát érzéseit helyezi előtérbe.
Én személy szerint csak szakmai kérdésekkel fordulok meg itt,és hálás köszönet mindenkinek ,nagyon sokat tanultam a tapasztalataitokból,de ettől függetlenül mióta ebbe a közösségbe bekerültem 1 hsz-t sem hagytam olvasatlanul.
hogy a nők sehol nem tudnak fotózni
én meg harleyt vennék, meg s1000rr-t
hát majd újratárgyaljuk néhány komolyabb esés, de főleg karambol után
Én az egészből azt szüröm le ha itt a nagytöbbség meglátja a nevem meg gab-ét,már rosszul vannak mert ezek ujabb motort vettek azt irigykednek.Azt hogy mi csak tanácsot probáltunk adni olyan témában amihez konyítunk egy kicsit,vagy csak a véleményünket mondjuk el / lehet kicsit más stílusban mint a mit a nagy öregek megszoktak/ senki nem veszi észre csak ha az fzr dicsőítésen kivül valami mást irunk /Jo motor az XX ,Busa,ha sok a 150le elég neked a 600-as is/egyből a torkunknak ugrik valaki akinek rossz napja volt a nagy öregek közül Az hogy az anyagi lehetőségeink / ÉN+gab/kicsit tágabbak mint a nagytöbbségé,senkit ne zavarjon / ugy is fog / én keményen megdolgoztam érte az elmult 25 évben,mindenki előtt ott a lehetőség! Az "eszt veszek azt veszek" szövegre csak annyit 10-ből 9-en nem fzr-t vennének ha volna 7-800 e Ft-juk. / lásd engem,gab ábrus, zsolti ati /Amugy jo a forum / szerintem/ majd kicsit mérsékelem a hozzászólásaim számát és keménységét hogy ne zavarja a régi tagokat meg az érzékenyebb lelkületűeket!Téma részemről lezárva,köszönöm hogy leírhattam a gondolataimat és köszönöm hogy elolvassátok és helyreigazítotok,hagyom had tudjon más is oldalakat teleirni!
pont ilyen törésem volt nekem is, csak még nyílt is.
A robogós te vagy mi motorral járunk
nem baj enyém volt a 170000 asszem
ahelyett, hogy venne egy swt600-at
Köszi Jaszipapa az infókat ,
Ja amúgy meg úgy jártam hogy a szívószelepből a régit kellett visszaraknom mert az új nagyon kínai megmunkálás,mikor csiszoltam volna be feltűnt hogy nagyon furcsa ,hát kibaszottul el van köszörülve semmi központosság a szeleptányér közepe és szára közt,ráadásul a tányér szélébe beleköszörültek ,de szerencsére csak a kipuf szeleppel volt baj.
Pistánk lenyúlta a 171000. hsz-t.
És ez mi lehet?
Nézd meg adás-vétel cserebere fórumon a francia1 hirdetését asszem a 3. felülről
Az 1-es a Várvölgy környékén, Tapolcára menet készült.
A 3-as meg a Tűhegy tetejéről, a Káli medence lett fényképezve napnyugta környékén. Az utolsó ennek a Tűhegynek a lábánál lett kattintva. A 4-es habár senki sem kérdezte Szarvason a Körös híd. Az 5-ös meg a konyhámban.

Motor meg már kettő is van, nehogy véletlenül kinőjön egyet, már itt is a következő. (csak következetesen )

A bankigazgató rászól a biztonsági őrre, mert az öreg ismét néhány percet késett a szolgálatból.
- Pista bácsi! Vegye tudomásul, hogy a bankban a pontosság ugyanolyan fontos, mint... mint a katonaságnál! Volt maga katona?
- Igen kérem, voltam.
- Na, és mit mondott magának az ügyeletes tiszt, amikor késve ment be a laktanyába?
- Azt, hogy "Alezredes elvtárs jelentem, a zászlóalj felsorakozott..."
- Doktor úr olyan bizonytalannak érzem magam.
- Vagy mégsem.....
Jóóó reggelt kiáltok!
Szerintem ábrus szíttya itt a hangulatot ezzel a motorvásárlós mizériával. Semmi nem jó neki, se ami erős, se ami magas, de még az olcsó angliai se jó előreutalással...
Na megyek meg reggelizem most ez a legjobb ötletem egyenlőre