.
,nagyon sokat tanultam a tapasztalataitokból,de ettől függetlenül mióta ebbe a közösségbe bekerültem 1 hsz-t sem hagytam olvasatlanul.
megszoktak/ senki nem veszi észre csak ha az fzr dicsőítésen kivül valami mást irunk /Jo motor az XX ,Busa,ha sok a 150le elég neked a 600-as is/egyből a torkunknak ugrik valaki akinek rossz napja volt a nagy öregek közül
Az hogy az anyagi lehetőségeink / ÉN+gab/kicsit tágabbak mint a nagytöbbségé,senkit ne zavarjon / ugy is fog
/ én keményen megdolgoztam érte az elmult 25 évben,mindenki előtt ott a lehetőség!
Az "eszt veszek azt veszek" szövegre csak annyit 10-ből 9-en nem fzr-t vennének ha volna 7-800 e Ft-juk. / lásd engem,gab ábrus, zsolti ati /Amugy jo a forum / szerintem/ majd kicsit mérsékelem a hozzászólásaim számát és keménységét hogy ne zavarja a régi tagokat meg az érzékenyebb lelkületűeket!Téma részemről lezárva,köszönöm hogy leírhattam a gondolataimat
és köszönöm hogy elolvassátok
és helyreigazítotok,hagyom had tudjon más is oldalakat teleirni!
,
,hát kibaszottul el van köszörülve semmi központosság a szeleptányér közepe és szára közt,ráadásul a tányér szélébe beleköszörültek
,de szerencsére csak a kipuf szeleppel volt baj.
)
Semmi nem jó neki, se ami erős, se ami magas, de még az olcsó angliai se jó előreutalással...
Gondolom mikor FZR-ed volt akkor az volt a minden