De mi lenne ha legközelebb mielőtt valami hasonló megfoganna benned, inkább elugornál a legközelebbi drogériába és vennél abból a kis kék bogyóból. Lehet már nem emlékszel rá, de a kielégítő szexuális élet nagymértékben segít a hasonló frusztrált viselkedés megelőzésében melynek következtében sokkal kiegyensúlyozottabbá válhatsz. Talán még az asszony is örülne neki, és valamivel olcsóbb lenne mint az út Assen-be.
Hát ha lenne rá jelentkező szívesen venném, de ha nem jön össze az sem baj. A postával ráérsz, nem hinném hogy megromlik. Ha netán valamilyen rejtélyes oknál fogva mégis sürgőssé válna a dolog akkor jelentkezek.
Én sajnos holnap nem tudok menni de az olajad itt van.(2,5L)
Most az lehet hogy vagy elküldöm postán vagy ha valaki errefelé jön akkor beugrik érte és elviszi zsoltihoz ha te is mész.
Hellótok valaki győr környékéről tudna nekem segítséget Yamaha fzr-600-hoz kellene generátor dekni valami jó áron, ha valakinek lenne léci irjon köszi!
hello Feribá, sajnos hálistennek nem eladó, mert nagyon szeretem, meg kell egy városi szaladgáló is a nagy mellett meg most amennyit ér, azért már állhat az én garázsomban is
De mi lenne ha legközelebb mielőtt valami hasonló megfoganna benned, inkább elugornál a legközelebbi drogériába és vennél abból a kis kék bogyóból. Lehet már nem emlékszel rá, de a kielégítő szexuális élet nagymértékben segít a hasonló frusztrált viselkedés megelőzésében melynek következtében sokkal kiegyensúlyozottabbá válhatsz. Talán még az asszony is örülne neki, és valamivel olcsóbb lenne mint az út Assen-be.
Most az lehet hogy vagy elküldöm postán vagy ha valaki errefelé jön akkor beugrik érte és elviszi zsoltihoz ha te is mész.
assen motogp belépők,repjegy,amsterdami szálloda 5 napra,ford mustang kabrió bérléssel
Az a sárga bestia nem eladó?
Mert megérdemled!