Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olvastam időrendbe a hozzászólásokat, és erre a tiédre nyomtam egy jobbklikkes válasz-t, megnyitva másik fülön. mentem tovább az olvasással, és látom... pont ezt akartam leírni mint amit ábrus írt. A Fabia-ba nekem is láncos a vezérlés, és azt mondják, hogy csere őlett gyakorlatilag viselhetetlen a hangja, iszonyat. Ráfogsz jönni ha cserés lesz.
Egyébként a kocsinál csereintervallum sincs megadva. Az FZR-nél nemtudom, de nem hinném.
Ja, köszönöm!

Gondolom darabja annyi.
Bíztam benned.
Na elhoztam tükröt emre. Lealkudtam neked 8-ra...
Majd szombaton konzultálok veled.
Ja meg karburátorokhoz meg minden szarhoz amit tömíteni kell.
Na megvan.
A hengerfej tömítés:Kovács Zoltán Mogyoród Templom utca 25.
Telefonszám :0620 9 346 659

Találkoztam ma a mogyoródi hengerfejtömítés gyártóval csinálnak motorhoz is. Versenyzőknek gyártanak meg traktorhoz. 40 éve toppon. Valami Kovács nemtommi és a templom utcába vannak.
Kedves Gyula.
A te motorodban az a pici zaj nagyon messze volt a vezérműlánc zörgéstől. Az elszakadás előtti állapot olyan hangos hogy beindítani sem mernéd, nemhogy menni vele.
Továbbra is fenntartom hogy felesleges láncot cserélned.
csomag úton Feribá
Akkor viszek 2 tőkesúlyt
persze...
Holnap dolgozol nyomi?
meg kő nézni
Az igen a busások tudnak találkozót szervezni 40 motor kezdésnek. És csak a balatont kerülik meg. Feltételezem idén is olyan fasza FZR tali lesz mint tavaly
Hali
Azt mondta az asszony ::.nagyon jó ötlet,nem jutott volna eszünkbe!
Motorral megyek ,de hogy viszem el a sok cuccost
Hálózsák -hütő táska /tele palacsintával/
Két napra a szőlőbe?
Olyan nem szokott lenni
180-as kutyacsontok bepakolva.
Most már csak ki kellene próbálni, de baszott lusta vagyok.
Azóta megvan, kössz.
Lekvár van a pincében,ha komolyan gondolod a sütögetést,akkor viszek.Van a híres Guiness rekorder pap,a Csaba atya,azzal egy éjjel még a rekordja előtt sütöttem vele vagy 800-at,én kevertem neki,ő meg sütötte.
Feribá mond azt hogy a szőlősbe mész ki
Hozd el futón a motort,mond az asszonynak hogy viszed a vásárba,itt levesszük és gurulhatsz vele. .
Valami jó házi töltelék valakinek?/ házi turó- Lekvár -dió- mák?
Ki szereti a palacsintát?
Gondoltam ha kocsival megyek :sűtök vagy 200-t