5,5" felnire szerelve a 160as gumi hogy nézne ki úgy gondolom hogy a felni nem e nagyon széles a 160as gumihoz? gondoltam kipróbálom a 160/70/17est ha már gyárilag is 160 hátul a motor.
Lehet el kéne menned dokihoz antibiotikumért, mert én is /mióta megy a gyerek bölcsibe/ kb. egy hónapja szopok egy felső légúti fertőzéssel. Egész télen bringával jártam melózni, és semmi bajom nem volt, most meg ahogy jó idő lett csak köhögök meg az orrom fújom egyfolytában.
Legionella is lehet. Majd kifexed :)) de az is lehet, hogy csak a hideg huzat (a te korodban már veszélyes )
A klímát ki lehet fertőtleníteni házilag is, van habspray, azt kell a párologtatóra nyomni, és ennyi.
Beteg vagyok,taknyom nyálam egybefolyik. 1-én a kisházban bekapcsoltam a klímát,és nem volt használva négy éve. lehet ki kellett volna pucolni,mert az sem volt. Klasszul hűt,csak beteg lettem tőle.
Mondjatok már jó 2 zónás gumit középső kemény és széleken puha felülettel. Annyit rajtprogramoztam hogy szétrepedt középen Fehér aszfalton imádok padlógázt rántani tekeri a seggét 20 méteren keresztül nem bírt várni 2 hetet hogy lekakucsoljam a szélét is 3000km bírt az M3 most nálam
Tükör feladva!
A klímát ki lehet fertőtleníteni házilag is, van habspray, azt kell a párologtatóra nyomni, és ennyi.
Szasztok
http://youtu.be/p2-462Oy6JA