Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi válasz rá?
Na végre, kivel dumálnám ki a girót meg túrt
Nézd a jó oldalát, pénzt adnak érte...
Még csak 5? Azt hittem, régebben vagytok...
Ha kész vagy mindennel,meglesem.
Rendszám fent van és épp most rakom össze a hátsó féket. (kissé "beállt a nyereg" az állásban)
20/2670885 a teló számom
Igen és ráadásul tavaly sem voltam.
Úgy néz ki hogy ma délutántól hétfő reggelig várhatom a telefont hogy menjek Szf.várra vagy Pestre. (Alcoa-Köfém/Vishay)
A kollégám beteg (tegnapelőtt elütötte egy félrészeg picsa mikor ment haza) így engem sorsoltak ki ügyeletesnek a hétvégére (kizárásos alapon) és emiatt az 5. házassági évfordulónk is alkoholmentesen ünneplődik meg a hétvégén. (az asszony is enyhén feszült lett amikor meghallotta)
Majd nyomassatok fel képeket meg videót hogy legalább ennyi legyen meg a hétvégéből.
hát nekem kéne és még nem 100% de lehet én is menek üllésre
Hali Ábrus!
Holnap de.8-9/h.-ig Dunaújvárosban leszek és csak akkor indulok.
Ha eltudod hozni -elviszem .
Motor kész lett?
Viszem magammal ,mert már du. eljöttem.
Gondoltam,hátha kel valakinek?
Hali
Nekem az egyiken- Mz szivató van ,nem törik el a bakelit.
De már csak a jövőhéten tudom megnézni már nem otthonról irok.
Szerintem lesz olyan aki erre jön.
Hát erről megoszlanak a vélemények.... Én ebben nem szeretnék nyilatkozni
szépjóestét mindenkinek! a 600-asra milyen tappancsokat ajánlotok, mert ami most van rajta hátul 140/70R18, az első 110/80R17, mindkettő Kenda. kicsit keskenynek tűnnek
Ideje lenne, a cimborádnak hamarabb leesett.
Feribáttyámat nem láttam ma még. Ennyire készűl a holnapra?
Azt hittem,hogy haverok vagytok és csak megy a vérszívás! De hát ha ez komoly,akk sajnálom srácok!
te szerencsétlen hülye!nem látsz tovább a csökönyös,megkeseredett életedtől!te a kocsmába hordod a pénzt,de engem ez nem bánt veled ellentétben! a szexuális életemről nem írok neked,mert tuti azt akarod kiprovokálni,hogy kiverhesd a farkad!
keresd meg a gázcsövet,állj egy sámlira,dobd át rajta az öved,gondolj az életedre,és ...
Ja, mert ha valaki kritizálni merészelné ezt a hatalmas arroganciát azt csakis irigységből teszi. Megnyugtatlak nem vágyok semmire az életedből. Te valami hihetetlen impotenciát akarsz ezzel az állandó faszlóbálással palástolni.

Ja, az ilyen über fasza motoros csávók miatt nincs arcom, sőt nem is vagyok motoros.

Pacito, nem haverkodok, nekem úgy tűnik hogy Gab (über fasza motoros és biznic man) valamilyen rejtélyes oknál fogva piszkosul szeretné ha felnéznénk rá, de szerintem nem fog neki sikerülni.
Jó éjt.
beszarás tényleg ez a topic...valószínűleg én vagyok a hülye,mert örülök annak,hogy ha egy motoros közülünk eljut egy GP futamra.Az meg külön csalódás,hogy Pupunak is tetszik ez a mentalitás.Követem atosz példáját és tovább lépek!
Szép estét lovasok!
Mi folyik itt? Megy a haverkodás?
de agresszív vagy ma.