Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GTR1400 TESZT:

!A széles hátsó gumi, a hosszú tengelytáv, meg az általános nagyság tiszteletet parancsol. Ha beértem valakit az autópályán, rémülten menekült ki a külső sávba. Volt, aki versenyezni akart, de a GTR ellen tényleg csak nagyon-nagyon kevés autónak van esélye. Egészen addig, amíg nincs oldalszél. A vitorlányi felületekbe könnyen belekap a legenyhébb szellő is. 190 km/h-nál enyhe kígyózás jelentkezett, majd 220 körül már egyáltalán nem éreztem jól magam. Az oldaldobozok leszerelése a nagy sebességnél jelentkező bizonytalanságot szinte teljesen megszünteti."

link
Nem. Tetőcsomagtartó. Topcase
Hát ahogy olvasgatok a témában tényleg ez van, hogy a gyári rendszerekkel szerelt gépek (FJR, GTR, VFR) esetében valamivel magasabb tempó lehetséges, de ott is felléphetnek problémák.
És persze ott is meg van adva a 130.
Oldaldoboz?
Az tény hogy mindegyiken észrevenni ha fent van az oldaldoboz. Mentem FJR-rel és még annak a saját formatervezett dobozaival is bizonytalanabb lett 170-től.
Elhagyni meg nem hinném hogy elhagynád, bár a rögzítését te tudod hogy milyen.
Enyémbe is 120 van íva, de megpakolva 200 felett sem éreztem semmit. De annyival úgy is ritkán megy az ember....
Rendben!
Ja, akkor ne is nagyon próbáljak olyan dobozt keresni ami 130-as tempó felet is használható. Persze tudom ez is használható, de hivatalosan is tudja. Egyébként tényleg volt némi zavaró rezonancia egy bizonyos tempó felett, de én inkább attól tartottam, hogy eccerűen elhagyom valamelyiket, és majd a mögöttem levő kocsi szélvédőjéből kell kipiszkálnom a maradványait.
Na ennyit a szép napról Emrének igaza lesz
http://www.idokep.hu/radar
Holnap már meglesz köszönöm Feribá
Tartalékba azért amig nem tudsz szerezni, tudok adni.
ÓÓÓ Feribá új kell mert a régiek elöregednek és széttörnek most is 3db volt eltörve a gumi alatt ahol nem látszik kapott 1 kis vizet és kalimpált össze vissza
majd megpróbálom azt beállítani alapnak
A citromélt néztem de semmi viszont most látom hogy hogy a gmail-re jött valami.
Hali Pupu
Szép vagy
Tőlem már megse mered kérdezni?
Előtte húzogatták, csak akkor tanácskoztunk a producerrel hogy legyen a hétvége.
Köszi. (bár valaki a motortérben stílusosan meghúzgálhatta volna a gázrudazat karját)
Ez a rohadt pénztelenség ne lenne, nekem sem dízel pözsót kéne vennem. (mindjárt mehetek érte)
majd elmúlik.
SZép napot mindenkinek!
mailt nézel?

Gyula, ez rád is érvényes.
Jó nekünk az 1000ft os is nem kell drága, tegnap voltak itt a rokonok tanácskozni és elláttak néhány bölcs tanáccsal shalom
Dehogyisnem játszik megyünk floridába a hétvégén és akkor megvesszük azt is
Ezt meg csak neked csak most csináltam
http://youtu.be/Xui7uSC1CiQ
Pont olyan mint a gyári sajnos nincs. Gyárit ugyan lehet venni de több mint 4e Ft darabja így gondolom az nálatok sem játszik.