Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

örülök,hogy úgy látod a dolgokat,ahogy valójában vannak...teljesen felesleges irigynek lenni,én nem ugattam itt le tegnapig senkit.
Örültem,mikor mlas eljutott Hollandiába koncertre,amikor Feri bá meglátogatta a fiát külföldön...örültem sanyi kis vidéki házának.
Bakosival megbeszéltük,hogy nem írunk egymásnak,nem is volt idáig ebből gond,amig meg nem említett.
Igen örülök az utazásnak és büszke vagyok a feleségemre,hogy a 90.000-es kórházi fizetéséből a tököm tudja meddig spórolt erre,úgy,hogy sejtelmem sem volt róla.
Nem tudom,hogyan jött ennek a szerencsétlen emrének az agyába a kötekedés,de megvagyok róla győzödve,hogy ez tisztán rosszindulatból fakad.
Nem, a képeslapon (zenélős!) amit az asszonytól kaptam.
Matchbox?
Csak még pár szó, aztán nem akarok foglalkozni ezzel, meg különben is készülni kell. Szóval szerintem is elfajult a vita elég durván, de Emre hozzászólása stílusban ugyan olyan bántó szerintem. A múltkori vita abból robbant ki, hogy nekem ilyen fasza gépem van, meg olyan istenkirály, bezzeg az FZR milyen szar... És ez elég hosszú ideig így ment míg borult a bili. Na az tényleg csak a gizdázásról szólt. Ez viszont születésnapi ajándék. Nem volt szó összegről, nem fikázott le senkit, hogy ti csak a balcsira mentek csak valószínűleg örült neki és megosztotta velünk. Én tényleg örülök, hogy a haveri társaságomban van aki eljut ilyen helyekre és majd beszámol róla.( sajnos én egyelőre nem tehetem meg, de attól még nem utálom azt aki igen, ha ezzel nem velem baszik ki, nem az én zsebemből húzza ki az árát...) Más is be szokott számolni a külföldi útjairól, képeket tesz fel és ezt évente akár több alkalommal is. Mégsem szidott még senki itt senkit emiatt. Én Emrét is haveromnak tekintem (lehet Ő engem nem), van akivel a társaságból jobb haverságban vagyok, van akivel felszínesebb a kapcsolatom de attól még ugyan olyan motoros cimbi és szívesen dumálok mindenkivel, ha találkozunk és segítek is mindenben ha tudok.
Atosz is haver számomra attól, hogy a múltkor volt vitánk. Néha bunkó a stílusa és ezt a műmotorost én sem értem főleg Sanyival kapcsolatban hisz Ő soha nem hencegett semmivel, a maraton nem számít . Nem emlékszek, hogy bárkire is mondott volna valami rosszat az elmúlt pár évben de azért néha egyet kell értsek Atosszal. Nem tudom elhinni, hogy nem próbálna meg segítene ha teszem fel lerobbannék a közelükben, vagy valami gondom lenne. Az én felfogásomban ez a haver. Szóval száz szónak is egy a vége "szeressük egymást gyerekek" a fenéért kell mindenen megsértődni, meg kis nebáncsvirágot játszani. Van ebben az országban elég ellenségeskedés e nélkül is, ha már így össze hozott minket a sors meg a MOTOR és a motorozás szeretete akkor szarjunk már minden másra és nyeregbe fel itt a jó idő.
Ilyenem van csak kékben!
Feribáttya nem veszi fel a telefont, gondolom tépi már a gázt valahol.
Elnézést hogy beleszólok a minősíthetetlenné fajult vitába de az is műanyagmotorosnak számít aki~ 20 éven keresztül hóban-szélben-télen-nyáron is motorral járt, még WC-re is azzal ment és motorkatalógusokkal a párnája alatt aludt de az utóbbi 5-10 évben csak néha tud motorozni mert más kötelezettségei vannak?
Ezt csak azért említem mert vagyunk itt páran akik ilyenek vagyunk és ez nem azt jelenti hogy többé már sohasem jön el az idő amikor megint "sokat" fognak menni. (és nem hinném hogy mindenkit annyira ismernél hogy ezt tudhasd rólunk)
Sajnos én is azok közé tartozom akik mostanában nem tudnak annyit menni mint régen mert nem tehetem meg de ez nem jelenti azt hogy nem is szeretnék.
Az hogy te és még páran ennyit tudtok menni (mostanában) az rendkívül szerencsés dolog de másokról véleményt mondani úgy, hogy nem is ismered őket az szerintem nem túl átgondolt álláspont.
Nekem is Mustang a kedvenc autóm. Ez meg a barátomé akihez most megyek amikor tavaly voltam nála akkor lett kész.
de rólam írtál...menjél bontsd meg a koccintósodat,tudom,hogy az a baj,ilyenkor már kívánod nagyon...
Én 9 órakor indítványozom magamat, de Kisteleknél megállok a barátomnál, beszélgetek vele egy kicsit meg lehet alkatrészt is veszek.
Ezt sajnos Én is tapasztaltam
Én például veled ellentétben Őket /és még jó pár embert innét/ a barátaimnak tekintem (függetlenül attól mennyit motoroznak).
Szerintem szánalmasak vagytok, mi lenne ha keresnétek másik szórakozási lehetőséget mint hogy itt lóbáljátok a pöcsötöket.
Pár honapja megbeszéltük ,hogy nem szolunk egymáshoz én most sem neked irtam tehát neked ment ki a fejedből valami amit megbeszéltünk okoska! Lehet vitatkozni mert nem érthet mindenki mindenkivel egyet ! De a másik édesanyáról a kis iskolában vagy az oviban szoktunk esetleg rosszat mondani . Sajnos arrol meg nem tehet itt senki ,hogy neked még nem sikerült az ovis korszakbol felnőnőd ! Másik meg szerintem senki nem bánja itt hogy a te értelmiségi szintedre nem sülyed le . Ha álltalában mindenhol elküldnek a picsába mint téged akkor én elgondolkoznák erősen ,hogy nem e velem van a baj . Ja és nme irok neked többet mert megbeszéltünk valamit
te még nem vagy úton?
Öcsém!Odaírtam "tisztelet a kivételnek"ez azt jelenti nem mindenkire értem,akinek nem inge nem veszi magára!Konkrétan az ilyen "mlas-bekessanyira" értettem,olyanra aki fél év után előveszi a motorját egyiket az 5-ből!megy vele 30 km-t a lakhelyén azt nem találja az íveket meg a fokozatokat stb...!De különben meg nem hozzád szoltam,nem tudom mit kapod fel a vizet,ez nyilvános fórum mindenki azzal beszél akivel akar!
én nem tudom mi a fasz bajod lett hirtelen velem,de ezek után nem is nagyon érdekel...floridai ház mi?ha nem lenne büdös a munka,akkor akár lehetne is,ha nem büdös,akkor meg valamit nagyon rosszul csinálsz
a másik fogyatékos is megszólalt...a végén még én leszek a troll
Hali Gali
Szép napot mindenkinek.
A Verebélyi utnál/ a vasutállomásnál.
Amúgy meg amelyik toppikba irt ott is érdekes modon ilyesmi vége lett mint itt ha olvastátok volna .
"És ne foglalkozz azokkal a hozzászólásokkal amik nem abban a stílusban érkeznek mint ahogy te írtál! " Édesanyánkat senki nem vette itt még a szájára ! ! ! ! Tényleg jó Hozzászólás
Helló fiúk ! Jó szorakozást nektek mi nem leszünk ott most az idén
Nem tíz körül hanem tízkor ! .
Szíííívesen máskor is!
10 körül tervezünk indulni.