. Nem emlékszek, hogy bárkire is mondott volna valami rosszat az elmúlt pár évben de azért néha egyet kell értsek Atosszal. Nem tudom elhinni, hogy nem próbálna meg segítene ha teszem fel lerobbannék a közelükben, vagy valami gondom lenne. Az én felfogásomban ez a haver. Szóval száz szónak is egy a vége "szeressük egymást gyerekek" a fenéért kell mindenen megsértődni, meg kis nebáncsvirágot játszani. Van ebben az országban elég ellenségeskedés e nélkül is, ha már így össze hozott minket a sors meg a MOTOR és a motorozás szeretete akkor szarjunk már minden másra és nyeregbe fel itt a jó idő.
Ja és nme irok neked többet mert megbeszéltünk valamit
Helló fiúk ! Jó szorakozást nektek mi nem leszünk ott most az idén
Örültem,mikor mlas eljutott Hollandiába koncertre,amikor Feri bá meglátogatta a fiát külföldön...örültem sanyi kis vidéki házának.
Bakosival megbeszéltük,hogy nem írunk egymásnak,nem is volt idáig ebből gond,amig meg nem említett.
Igen örülök az utazásnak és büszke vagyok a feleségemre,hogy a 90.000-es kórházi fizetéséből a tököm tudja meddig spórolt erre,úgy,hogy sejtelmem sem volt róla.
Nem tudom,hogyan jött ennek a szerencsétlen emrének az agyába a kötekedés,de megvagyok róla győzödve,hogy ez tisztán rosszindulatból fakad.