Tényleg komoly munkát igényelhet, a megállásról nem is beszélve az eredeti 267-es első fékekkel. Eddig tökre örültem hogy 130-140-ig egyenes derékkal tudok menni, 160-170-ig elég kicsit görnyedni. De ez felett elég melós és tényleg alig bírtam lehasalni hogy ne csapkodja a fejem a szél. Mondjuk a két megpakolt oldaldoboz nem segített a helyzeten sőt.....
Sziasztok!Tudnátok 1990 es FZR 500 ashoz alkatrészeket?Inkább motor blokk alkatrészek érdekelnének:)Írjatok ha valakinak van ehez a tipushoz.
Köszönöm a segítségeteket.
Üdv:Gábor
Nálam meg baszott kevés az a plexi viszonylag haladósabb tempóhoz. Nem is értem Kinetic, hogy bírta 200 felett.
A hálózsákomat is majdnem elfújta a menetszél az M9-esen.
Ma elmentem kicsit Kawasakival menni itt a közelben. (30 km)
Ez volt az első olyan hogy 6.-ba is felváltottam. (eddig csak pár próbakör volt az utcában megvételkor, meg tegnapelőtt a féktisztítás/fékolajcsere után itt a faluban)
Hogy milyen?
Valószínűleg a itt a többség nem kedvelné mert unalmasnak találná. (és van is benne valami )
Nincs meg benne az ami a Frézikben (akár még az 5-600-asokban is) hogy feltépem a pillangószelepeket és már ugrik is, majd 7000-től jön az (ezresnél) ANYÁÁÁD! hanem szépen egyenletesen gyorsul, vagy visszaváltva párat egy kicsit jobban. (persze ez relatív, mert egy átlagos autót semmi pillanat alatt le lehet lépni vele de érezni hogy 98 Le és 307kg+én aránylik egymáshoz )
Egyenesen nagyon szeret menni és baromi stabil, még kanyarodni is elég jól lehet vele bár a gumikon érezni hogy 10 évesek és az elsőt vszeg alacsony nyomással használták mert elég hülyén kopott meg.
Viszonyításként menet közben cseréltünk (addig megálltunk ) kamionos haverommal (2004-es GSXF 750) és látható volt hogy azzal könnyedén lehet kanyarogni és gázrántásra már ugrik is ahogy kell, míg az öreg vas sokkal komótosabban lendül mozgásba.
A szélvédelem teljes, a motoroskabátot kigombolva is baromi melegem volt, ugyanis a szellő sem rezdül az idom mögött.
A blokk nagyon szépen jár (kiegyensúlyozó tengely van benne) és a váltó is észrevétlenül teszi a dolgát, nagyon finoman kattannak a helyükre a fokozatok. A kardánhajtás (ezen) olyan hogy gyakorlatilag észrevétlen az egész, a Goldwingen észre lehetett venni hogy gyorsításkor megszűnt a rugózás hátul de itt ennek nyoma sincs.
Nem olyan kényelmes (tohonya) testtartással ül rajta a biker mint a GW-n és nem is olyan érzés irányítani mint a helyi járatos csuklós buszt, ez azért többé-kevésbé azt csinálja amit akarok.
A fékek meglepően jól fognak és a rugózása is feszes de kényelmes, bár még nem állítgattam még semerre. (pedig lehet)
A kormánycsapágy cserés lesz az ősszel mert érezni hogy középen egy kissé be van verődve de azon kívül semmi komolyabbat nem vettem észre. (bár a kip.dobok kissé rohadnak)
Képek később.
email cimre ird mi kel?
az adatlapon minden információ
Köszönöm a segítségeteket.
Üdv:Gábor
A hálózsákomat is majdnem elfújta a menetszél az M9-esen.
Mint említette városban felhúzott plexivel meg lehet dögleni.
Ez volt az első olyan hogy 6.-ba is felváltottam. (eddig csak pár próbakör volt az utcában megvételkor, meg tegnapelőtt a féktisztítás/fékolajcsere után itt a faluban)
Hogy milyen?
Valószínűleg a itt a többség nem kedvelné mert unalmasnak találná. (és van is benne valami
Nincs meg benne az ami a Frézikben (akár még az 5-600-asokban is) hogy feltépem a pillangószelepeket és már ugrik is, majd 7000-től jön az (ezresnél) ANYÁÁÁD!
Egyenesen nagyon szeret menni és baromi stabil, még kanyarodni is elég jól lehet vele bár a gumikon érezni hogy 10 évesek és az elsőt vszeg alacsony nyomással használták mert elég hülyén kopott meg.
Viszonyításként menet közben cseréltünk (addig megálltunk
A szélvédelem teljes, a motoroskabátot kigombolva is baromi melegem volt, ugyanis a szellő sem rezdül az idom mögött.
A blokk nagyon szépen jár (kiegyensúlyozó tengely van benne) és a váltó is észrevétlenül teszi a dolgát, nagyon finoman kattannak a helyükre a fokozatok. A kardánhajtás (ezen) olyan hogy gyakorlatilag észrevétlen az egész, a Goldwingen észre lehetett venni hogy gyorsításkor megszűnt a rugózás hátul de itt ennek nyoma sincs.
Nem olyan kényelmes (tohonya) testtartással ül rajta a biker mint a GW-n és nem is olyan érzés irányítani mint a helyi járatos csuklós buszt, ez azért többé-kevésbé azt csinálja amit akarok.
A fékek meglepően jól fognak és a rugózása is feszes de kényelmes, bár még nem állítgattam még semerre. (pedig lehet)
A kormánycsapágy cserés lesz az ősszel mert érezni hogy középen egy kissé be van verődve de azon kívül semmi komolyabbat nem vettem észre. (bár a kip.dobok kissé rohadnak)
Képek később.