Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még van
Nemrég felhívtam őket, józan ember már nem nagyon van közöttük. (zsolti saját bevallása szerint)
Pár képet néztem az Fb -én de ha lesz több töltsetek ám Zsotika . Irigyelek benneteket
milyen volt a tali?
Na "kisdiák" szerintem először végig kellene menni a kanyarokon a tip-top sedánoddal meg 1 írástudo emberrel azt leírnátok melyik kanyart milyen fokozatban és milyen tempoban kellene bevenni,otthon bemagolnád és utána probálnád motorral,ha már 25 év alatt nem tanultad meg,mikor már végig mentél rajtuk ezerszer!
kösz szépen
valamint kettőnk közül te vagy az arctalan nem én
ezt a szemedbe is megmondom,mint ahogy bárki másnak...
amúgy akit érdekel eladtam az apriliát 860-ért
face to face is így beszélek hidd el...
na most volt...
Jó hétvégét ,és üdv Zsoltiéknak.
A spray nekem jó lenne. Köszi
Jó napot,elmegyek aludni,aztán máris veszekedés van.
Én 11-kor indulok,túradobozt megraktam sörrel,Feribátyónak lánckerék elrakva.Ha kell még valami valakinek,most szóljon.Ha akartok mocit mosni,vihetek ki víztaszító-rozsdagátló spray-t is,a lánchoz.
Ez biztos így van és jobb is lett volna. Hasonló esetben az én reakcióm hatására Némó, a fekete aranyhalunk valószínűleg riadtan menekülne a kövei mögé az akváriumban és lehet hogy a szomszéd is felkapná a fejét az udvaron fűnyírás közben de akkor sem írom ide úgy, ahogy az épp akkor elhangzik mivel ez egy nyilvános fórum és tekintettel vagyok másokra. (bár mostanára mintha csökkent volna a tesztoszteron szintem, sokkal de sokkal béketűrőbb vagyok mint régen )
Szerintem semmi anyázás nem lett volna, ha Gab írására a válasz az lett volna, hogy: boldog szülinapot
Én nem vagyok sértődékeny fajta, de nekem is rosszul esett volna ha a feleségemtől kapott ajándékomat így kommentálja valaki.
Nem is kocsmai stílus, mert ott ezért azonnal ütnek Inkább ilyen arctalan net-stílus, a billentyű mindent elbír, face to face gab400 se beszélne így.
Én is értettem a lényeget (tényleg nagyon szép gesztus a feleségétől) csak utána a kocsmai stílus. Azt nem kellett volna.
Feri báttya megállt egy cigiszünetre Solton és visszahívott, így az olajszállító logisztika sajnos megakadt.
Én is elolvasom, mit vettél, merre jártál, csak mint mondtam régen, a stílussal baj van... ilyen anyázás nem volt itt soha, még ha szmájlival is nyomtad be - nem vagytok olyan viszonyban sztem.
Látod, Atosz koma, ez az (egyik) különbség köztünk... én nem szégyellem elmondani, hogy fél év kihagyás után bizony nem úgy megy, mint szezon végén Azt is tudom, nem fogok olyan mesterszinten menni, mint aki vesz egy busát (persze 10 éveset ) és aztán ettől ő a Tanár Úr
Azt is leírtam már 200x, hogy nem vagyok "motoros" csak szeretek menni vele, mikor olyan kedvem van, ha 30km-t akkor annyit, ha meg 300-at, akkor annyit. Volt 10 olyan év, hogy szinte le se szálltam a motorról, most nem az van, ennyi - de csak azért, mert nem érdekel annyira. Látom, nehezed megy a fejedbe, hogy nem mindenkinek az az életcélja, hogy karistoljon az aszfalton összes szabad idejében
Feribáttya még mindig húzza a gázt. (vagy otthon hagyta a telefonját)