Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megérkeztem én is. Zsolti köszönjük a vendéglátást, király volt minden. Majd este teszek fel képeket. Hazafelé megálltunk egy párszor pisilni, darázst csípni, ruhát szétszórni, de amúgy jót jöttünk.
Azért mentünk ellenkező irányba, mert ott volt 200 méterre egy benzinkút. Azthittem te is arra fogsz menni Szeged felé Laci...
Elküdtem a letöltő linket emailben.
Nyilvános helyre nem fogom feltölteni.
Zsoltika!

Meg aki fotózott!
Kérünk fel képeket!
Hali
Ezt megcáfolom, egy kivétel mindig van ,
és ahol ott vagyok, mindig lesz is.
Műanyagmotorosok.
Hazaértem én is.

Zsóti és T. családja, köszi a vendéglátást.
Nagyon faszányos volt minden.
Mondtam már hogy finom volt a mittudomén micsoda amit teljesen egyedül főztél.
Hali gali
Megérkeztem épen és baleset mentesen!
Köszönök a vendéglátást
Minden jó -szép volt, csak a palacsinta hiányzott
Induláskor Csövi azt mondta, tudja az utat, de Balástyán az 5-re érve Szeged felé fordult, a többiek meg utána én kiváltam a sorból.
Hívni akartam, de nem volt nálam a száma, meg gondoltam, hamar észreveszik, hogy az 5-ön vannak, és dél felé mennek

Zsóti, jó volt minden, ahogy szokott kösz a szervezést.
Csákány,fincsi volt a kaja,de Emre rendelt egy pizzát is.
Sajna a telefont nem vittem magammal,én nem tudtam képeket készíteni,de majd tesz fel Zsolti. .
Látom volt felvonulás is
É nem láttam még semmit de zsolti szerint minden elfogyott.
Láttam képen a bográcsban készült vacsorát hátelég jonak nézet ki
Aszanak hát! Ki kell pihenni az esti fáradalmakat.
Probálj ki egy 2. szériás busát az mit tud menni,meg milyen stabil!
örülök,hogy jól érezted magad!
igazából nagyon a vfr felé kacsintgatok most,de tegnap mentem egy csodaszép zx-10r-el(olyan,mint,ami nekem volt töröttben és a télen eladtam),valami félelmetes egy gép,igazi özvegy csináló
Na jóreggelt Zsotika hol vagytok alszotok ? Most nem vagyok ott Nincs most aki ébresszen benneteket Képeket nyomjatok mán !
Nagyon király volt! Mikor leértünk a Balcsira már 38-an voltunk/35 Busa,2 XX,' VFR1200/Pályán nyugisan végigvonultunk 120-150-nel,a Balcsi parton meg 80-100-al.2 ember mindig zárta a kereszteződéseket még áthaladtunk.Füreden kajáltunk,Szigligeten fagyiztunk a vár alatt utána mindenki ment haza egyénileg.Közvetlen,jó srácok az egész banda,mindenkivel lehet dumálni,ha elolvasod a hsz.-okat mindenki jól érezte magát!A Motorrol ne is beszéljünk egy álom! Én voltam tavaly a frével is lent de ég és föld a kettő,majd 560 km-t mentem de még simán gurultam volna pár százat.Csak busát vegyél!
Vot futam ?
Kb igy Gondoltam én is
És nem is lehet.
Nana! Azt maga csak úgy gondolja!
Hivatalos forrásból tudom hogy nincs!