Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó éjt uraim

Jó bulizást holnapra
Jót ne haljak.

ATI mikor mentek holnap?
Te aztán, mi a faszomtól vagy különb, nem műmotoros, mint a többiek? Nem a busa teszi az embert... 42 év alatt vettél egy komolyabb motort és?
Én is, most néztem meg a floridai házat ahová megyünk jövőhéten
Mert most jöttem be a garázsból.
Ménem alszol már?
Dunaújvárosban merre? Én Nagyvenyimen lakom, kb 6 km-re a várostól.
Az esküvőnk 5 éve volt de már 16 éve üzemelünk együtt.
Atoszka hagyd már ezt a műmotoros dumát te mivel vagy különb mint ezek a jóemberek? Semmivel te is ugyan azt a levegőt szívod ugyan úgy szarsz.....
az nehéz lesz,egy biztos,hogy superbike nem lesz ondjuk mindig megfogadom
10. 30-kor vagyunk a shell kuton 58-as km az M7-esen!
Sajna!De most már valami rendes gépet vegyél!
ha valamiért nem viszik el,akkor csörgetlek és,amikor megálltok,majd visszahívsz
akartalak már hívni édesapám,hogy sajnos nem megy,mert reggel majdnem biztos,hogy elviszik az apriliát...sajnálom,pedig jó lett volna
Üdv Barátom!Hagyd a francba ezt a sok műmotorost/Tisztelet a kivételnek/holnap 10-kor Székesfehérváron vagyunk,jöttök velünk?
Én ott lakok, csak egy kicsit beljebb. Atit vártam, mert odáig jutottam kifogyott a benya és Ő szaladt el nekem a kútra.
Szerintem meg igen is számolj be az ilyenekről ITT! Engem komolyan érdekel, sőt az élménybeszámolód is majd utána. Én nem irigyelem tőletek, de egy kicsit természetesen sóvárgok, hogy milyen fasza lesz nektek. És ne foglalkozz azokkal a hozzászólásokkal amik nem abban a stílusban érkeznek mint ahogy te írtál! Szerintem maradj csak itt köztünk, ahogy Atosz is be-be néz ide.
Attól függ milyen súlyú a gép,mert a korai 600-nak volt egy 187-kilós változata,arra 130/70/18-as gumi kellett,de ha a tied már a 203-kilós modell,akkor arra gyárilag 140/60/18-as gumi való.Viszont ezt 2000-óta Euban nem forgalmazzák,vagy 140/70/18-at,vagy 150/70/18-at tehetsz rá.Enyémen 160/60/18-as van,de ez már túl széles.
Ja akkor okés, én is ebédre akarok odaérni
Mivel nem jelezték mikorra kel odaérni:: gondoltam ugy 12-13/ra odaérek.
Már eljöttem otthonról.
A benzip csap tuti 600-s.akkor a vezeték miatt nem fér el . Ha holnap jösz ,megnézzük!
Olyan korán, én akkor terveztem, hogy elindulok.