Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg még egy-két ledes kínai óra, mert szeretem őket
nekem ilyen van
Szép-szép, de várjunk picit...ez quarz igaz? Akkor ez Eta szerkezet? Mindenesetre hű b***sszameg
Egy ilyen órát hozhatnál nekem nagyker áron, osztva kettővel... Már régóta szemezgettem a Breitling-ekkel, csak elég drágák.

Ami régóta megvan és nagyon szeretem az ez a Seiko. Egyszer már megjárta Japánt is. Szétszedtem, hogy kipucoljam és persze eltörtem a vékony nagy mutatót. Elvittem Szentendrére az óráshoz, Ő meg bevitte Pestre Bajcsy-ra a Seiko márka szervizbe. Erre beletettek egy UV narancs mutatót... Fogtam kiküldtem Japánba. Leleveleztem mailban mondták, hogy jó de szét kell szedniük, tömítést és elemet is kell cserélni, kipucolják csak úgy vállalják. Ok. Visszaküldték kipucolva, elem-tömítés cserélve a mutató meg maradt a régi mert olyanjuk már nincs... Visszakértem a pénzem (ami nem kevés volt) vissza is küldték. Aztán pár éve ott jártam a Bajcsy-n, bementem a Seiko szervizbe és 1500 Ft-ért beletették ezt a fekete mutatót ami nagyon hasonlít az eredetire...
Sanyám az az alapfelállás hogy egyikkel sem szokott gond lenni. A kamionos haverom mostanában az YBR 125-tel jár túrázni, mert a GSX-szel nincs sportértéke.
Van egy Komlói srác,egy yamaha chopperje van asszem 550-es. Voltak Olaszországban,és múlt vasárnap jöttek meg egy erdélyi körútról ami 2400km volt. Jól belehúzott. Azt mondta semmi gond nem volt a géppel,pedig közel 5000km volt a két túra.
Na hali Gali mindenkinek!
Új netrendszerem van .Ma cserélték az öreg egységet,torka véres volt már.1 megásnak a fele se jött.
Most 10 mega lett ,valóban gyorsabb .
Köszönöm a képeket,nagyon jók lettek.
Jaja
Arról meséjj má inkább, hogy akkor meglett a brájtlinges meló? és mi a feladat? órákhoz is érteni kell?
Akkor ezt lesd, mit mókoltam most:
Neked is a legjobbakat
Ócó!Ócó!
Igazából és látványosan nem is cél az eladás! Mint írtam is nem kenyérre meg a csekkekre kellene a pénz!
Inkább az van, hogy a családom tagjai/ nejem és a lányom/ félnek tőle! Főleg, hogy Suzuki hátsó van rajta. Azt mondják, hogy ellátnak a fejem felett és félnek! Én felajánlottam, hogy vegyék fel fordítva a bukót és minden oké! HeHeHe!
A másik, hogy a legtöbbet az automata váltós Majestyvel gurigázok és rettenetesen szeretem azt a kényelmet, amit az tud adni! Csak az meg 250-es és jó lenne, ha lenne alatta valami nagyobb teljesítmény!
A Gold is tökéletes, de az igazából hosszú távra való masina, nem helyben történő "repkedésre" van kitalálva!

Leginkább egy 650-es Burgit tudnák szeretni, de a 400-al is kibékülnék, ja megy Honda SilverWingekkel /400 és a 600/.

Marad az FZR az utókornak! Elfér! Beáll a most készülőben lévő 601-es Trabi mellé a sorba!

Köszi minden értékes infót!
További szép napot, balesetmentes gurigát, széles utat és olcsó benzint!
Mészi
Köszi!
Igen ezt már én is megnéztem az ebay-n.
Van kompletten szettben is 219 eu.

Csak igazából az volt a kérdés, amire meg is kaptam a választ, hogy a spoilert is meg kell faragni, hogy minden oké legyen!

Köszi
Köszi!
Akkor marad a zsibi!
Bár érdekes módon 180-tól már nincs zsibi, ott biztos a menetszél és a majré is segít a problémám leküzdésében!
Szia! Nekem sem rezeg a kormányom! Hanem az én tarthatatlan kezem meg az egy mázsám a probléma!
Ha GoldWinggal vagy a Majestyvel megyek akkor nálam sincs probléma!
Túrázni meg én/mi/ nem "sikítóval" megyünk, az FZR nekem csak az adrenalin emelésre lett vásárolva!
Balesetmentes szép napot!
Csak visszatért a reklámszakmába.Holnap már Calvin Klein parfümöt fog reklámozni félmeztelenül.Amúgy csóró srác.
Na rendben...vagy óraszervízben dolgozol(talán az Orexben az Andrássy úton), vagy jó barátok leszünk ...basszus, ha egy ilyet hallhatnék ketsegni Volt már nekem ETA 7750-es is, de ez kicsit más világ.