Ebből csak a Dakar verziónak van bármi értelme. Bár eskü gondolkoztam ilyesmin is, mert ez a rotax blokk normálban négy liter alatt fogyaszt. az nem semmi. csak vérszegény kicsit, viszont ingázásra tökéletes, plusz kényelmestempójú túrázáshoz a világ végére is.
dehogynem... kicsit motorozgatnál valódiból, aztán elmennél egy-két motorostechnikai képzésre, és mire kettőt pislantasz egy ilyen bójasoron koptatnád a lábtartód. Csak a motorosok 97%-a nem vesz rá a fáradtságot, időt, pénzt (ami valszeg visszajön egykét mentésnél)
régi, de bírom a bukócsöveket! meg azért ezekbe a dőlésszögekbe számold bele azt is, hogy végig a nyeregben ül. ha rendes kanyarodásnál így csinálod kettőt pislantasz és egy iylen utcai motornak egyből leér a lábtartója
Az új nagy böszmeség meg 420
Rájöttem, hogy amilyen nekem kéne, olyan motor nincs.
Alapvetően 800 körüli sor4 sportmotor, de: nem kell teljes idom, kormány fentebb legyen, és a nagyon sok LE helyett inkább legyen alul nyomatékosabb. Lehetne szíjhajtású.
Na mék TVzni meg vacsizni. Lehet, még tabletről benézek, csá.
Még nem, majd a télen megy bele az új kormánycsapágy, kerékcsapágyak, gumik, szelephézag ellenőrzés és szétszedem a himbát is házul mert kicsit szorul. Belepillantok az első telókba is mert nagyon durván feszes az eleje.
Tizenéves koromban valahogy így tudtam csak elképzelni a motorozást és a Motorkatalógusban visítva nevettünk az 1100 Goldwing és a GTR használt tesztjén hogy ki az a hülye aki ilyet megvesz.
Még ma is sokszor eszembe jut hogy kéne venni egy ilyet (nem a csajt hanem a ZXR-t) de állítólag majd olyan 50 körül fog ez realizálódni.
Az teccett, hogy kényelem, szélvédelem, csendes, de akkor elindulok inkább autóval - az még jobb
de komolyan, ha a tiéd 50-70 kg-al könnyebb lenne...
Kormányt megcsináltad már? (tudom, hogy nem ) az sokat dobna a menetkomforton.
jancsi kályha. egy nagyon romos itt is volt mikor én vettem a pecót, de az a vasgyüjtésben végezte. asszem egyedül a tűzkarikák maradtak meg, és talán még ma is használatban vannak nagymamámnál.
Tegnap futóval voltam nála. vittem neki 2 széket, meg 1 vályut, illetve egy nagyobb autógumiból gyártott etető-itató félét. nem dobtam ki. az is az előző tulajtól maradt itt. csirkének, disznónak pont kafa oda nekik falura.
volt nagy motorolás. mindenki került TDM-el egyet (motoros family). a faluba néztek is, hogy mindig más ül rajta.
Igen, mert ha móka közben kicsit megtorpan a motor, akkor game over azé kell biztos a nagyobb lánckerék hátul, hogy ne 1500 fordulatnál kelljen bohóckodni a kuplunggal
de akkor is ütős, az biztos.
Persze hogy akar.
Hazafelé jövet a határnál cseréltünk és ment a GTR-rel 10-15 km-t. (az ilyesmi általában elég kijózanítóan hat 3-400 km után, még az olyanokra is akik előtte két ujjal mutogattak a kényelmes rinocéroszokra )
http://youtu.be/aqAUmgE3WyM
Rájöttem, hogy amilyen nekem kéne, olyan motor nincs.
Alapvetően 800 körüli sor4 sportmotor, de: nem kell teljes idom, kormány fentebb legyen, és a nagyon sok LE helyett inkább legyen alul nyomatékosabb. Lehetne szíjhajtású.
Na mék TVzni meg vacsizni. Lehet, még tabletről benézek, csá.
Még ma is sokszor eszembe jut hogy kéne venni egy ilyet (nem a csajt hanem a ZXR-t) de állítólag majd olyan 50 körül fog ez realizálódni.
de komolyan, ha a tiéd 50-70 kg-al könnyebb lenne...
Kormányt megcsináltad már? (tudom, hogy nem
Tegnap futóval voltam nála. vittem neki 2 széket, meg 1 vályut, illetve egy nagyobb autógumiból gyártott etető-itató félét. nem dobtam ki. az is az előző tulajtól maradt itt. csirkének, disznónak pont kafa oda nekik falura.
volt nagy motorolás. mindenki került TDM-el egyet (motoros family). a faluba néztek is, hogy mindig más ül rajta.
Maj ha eccer sok pénzem lesz
de akkor is ütős, az biztos.
Hazafelé jövet a határnál cseréltünk és ment a GTR-rel 10-15 km-t. (az ilyesmi általában elég kijózanítóan hat 3-400 km után, még az olyanokra is akik előtte két ujjal mutogattak a kényelmes rinocéroszokra