Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így készül a jó csaj.

http://www.youtube.com/watch?v...
Nincs is jobb egy füstös adagolós szívó dízelnél!
A BMW turbójával is be lehet szopni.
Az nekem is nagyon tetszik, kéne.
Nyarat és jó időt akarok!
Szerintem holnap visszarakom az idomokat egy kicsit áttöröljük aztán mehet téli álomra a drágám!
Hát az alkatrész beszerzés nem lehet egyszerű hozzá.
Én is hajlok arra, amit Ádám mondott, gyakorlás kérdése. Persze lehet nem menne ENNYIRE, de VALAMENNYIRE menne - de nálunk ezt próbálgatni... kéne bukócső, meg pénz, mert néhány bukta biztos lesz.
Azért jó nézni lehet tanulni.
A hátulrú képen jól láccik, hogy szélesebb, mint egy kispolszki
Valamiért Sanyánk nagyon izgul erre - arra nem gondol, hogy ilyen rétegmodellt nem szabad venni, mert nagyon be lehet szopni vele.
Hát a mieinkkel nem is valószínű. Egyébként IGEN, a m otorok bizony ilyen jól meg vannak csinálva, persze rendes aszfalt kell hozzá, de valóban ennyire jól megcsinálják( hülye kamikázék ) Meg ügye a versenyző is japán attól meg ne vár épelméjűséget...ez sztem az elmúl egy évben a motoron evett, és még a családját is el kellett hagynia emiatt a mutatvány miatt....de ezek képesek még erre is
Húde bitang! Micsoda első futó, nem is láttam mék ilyet elöl
Üdvölet Feri Bátyám! Köszönöm a segítséget Valahogy összehozom aztán veszek. Mondjuk én már sztem leteszem erre az évre a sisakot.
De abban volt csak kihullott.Így meg hamar átégett volna az oldala.
Annyit megért volna. Szerintem nem mindegyikben van samott.
Üdvölet!
Az egyik ismerősöm ajánlott még tavaly egy ilyesmi kályhát 5000-ért de hiányzott a belső samot én meg nem akartam vele kinlódni.
Kár érte, jó kis kályha az. Én is most pont ilyeneket nézegetek...
Üdv uraim!

Na mizu erre felé? Tegnap délután borkóstolón voltam a Somló hegyen hát meg kell mondjam jól sikerült!
Nem vettem újat,a régi mobil van. Véletlenül sikerült.
Virágtartó,gyertyatartó lesz belőle.
Hol fenn?
fenn vagy még?