Mondom én, hogy buktad a dízelüzemet, de te sosenem hallgatsz rám...
Siófokon is van egy nagyon jó turbós érdemes lenne megkérdezni őket. A Kriszti bátyjának is pár hónapja turbó baja volt Audi A6 3.0 TDI Siófokon kötött ki végül, végigjárt mindenkit. Ha köll akkor megkérdem a pontos címüket.
300+ de néztem, 100 körül jópofa bontottak vannak, de leginkább a felújításban bíznék, az is akörül, csak ezek nem vállalták (PONT volt nekik 1 új eladó, arra akart rávenni az ürge, gondolta, itt a madár, tegyük be a kalickába )
Most ráqrt, mert megcsináltatom mással szerencsére nem sürge.
Igen, igen ismerem, Ő javasolta h kérdezem meg itt a forumon! Lesz kép a gépről, csak még nem szabaditottam meg az esőben motorozás nyomaitól! Ha lemostam rakok fel kéepet!
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy 1989-es (3LN) Fzr 250 r-hez hol találok levegő beömlőket, valamint a két ülés közötti idomot. Segítségeteket előreis köszönöm!:)
Látnék már egy ilyen villanymotort élőben... nagy titkolódzás övezi, még a gugli se talál irodalmat effélékre.
30-40 kW-os motorok is alig vannak már (persze józan méretben) akkor ebben milyen a 300 kW-os?
Még a Prius motorjáról se tudtam semmit találni
Valaki nagyon nem akarja, hogy ez a technológia ismert és elterjedt legyen
Ez Békéscsabai hirdető
Siófokon is van egy nagyon jó turbós érdemes lenne megkérdezni őket. A Kriszti bátyjának is pár hónapja turbó baja volt Audi A6 3.0 TDI Siófokon kötött ki végül, végigjárt mindenkit. Ha köll akkor megkérdem a pontos címüket.
Velük vedd fel a kapcsolatot .Nekik több 250ccm -s van
Most ráqrt, mert megcsináltatom mással
Teljes cserét mondtak
30-40 kW-os motorok is alig vannak már (persze józan méretben) akkor ebben milyen a 300 kW-os?
Még a Prius motorjáról se tudtam semmit találni
Valaki nagyon nem akarja, hogy ez a technológia ismert és elterjedt legyen