Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét cimborák!
Vége a melónak.
Buzuki stift.
Attól függ hogy milyen kocsi lesz helyette.
yamaha fzr 250 400 alkatrészek eladóak!

Ez Békéscsabai hirdető
Mondom én, hogy buktad a dízelüzemet, de te sosenem hallgatsz rám...
Siófokon is van egy nagyon jó turbós érdemes lenne megkérdezni őket. A Kriszti bátyjának is pár hónapja turbó baja volt Audi A6 3.0 TDI Siófokon kötött ki végül, végigjárt mindenkit. Ha köll akkor megkérdem a pontos címüket.
Van hirdetés bontásokról a www.használtmotor.hu
www.szerdahelyi.hu

Velük vedd fel a kapcsolatot .Nekik több 250ccm -s van
300+ de néztem, 100 körül jópofa bontottak vannak, de leginkább a felújításban bíznék, az is akörül, csak ezek nem vállalták (PONT volt nekik 1 új eladó, arra akart rávenni az ürge, gondolta, itt a madár, tegyük be a kalickába )
Most ráqrt, mert megcsináltatom mással szerencsére nem sürge.
szasztok
azakemény nema vídia. oszt hómáccs?
Hali mindenkinek
Estét is
Megjött a válasz a turbósoktól hihetetlenülrettentőenborzasztó.
Teljes cserét mondtak még utána kell járni
Igen, igen ismerem, Ő javasolta h kérdezem meg itt a forumon! Lesz kép a gépről, csak még nem szabaditottam meg az esőben motorozás nyomaitól! Ha lemostam rakok fel kéepet!
Kép a gépről?
Tudok Pécsen egy omegás csávót (valami sanyi) neki volt 250-ese, őt kéne megkérdezni. (egyébként nincs ötletem, a 250-es nem túl gyakori játékos )
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy 1989-es (3LN) Fzr 250 r-hez hol találok levegő beömlőket, valamint a két ülés közötti idomot. Segítségeteket előreis köszönöm!:)
Az akksi is érdekes lehet. No meg hogy mennyit bír...
Látnék már egy ilyen villanymotort élőben... nagy titkolódzás övezi, még a gugli se talál irodalmat effélékre.
30-40 kW-os motorok is alig vannak már (persze józan méretben) akkor ebben milyen a 300 kW-os?
Még a Prius motorjáról se tudtam semmit találni
Valaki nagyon nem akarja, hogy ez a technológia ismert és elterjedt legyen
Reggelt!
Na ezért is mondtam erre, hogy simán kötelet adnék neki...én is ugyanazt...
Mondjuk ja...