Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ilyeneket aki kiteszi ugyan arra lógatnám fel!
Benne volt a híradóban is,csak lemaradtam az elejéről,így nem tudtam melyik úton volt.Ez a majsai út eleje,nemrég jártam arra,az asszony nevelőszülei forráskúton vannak eltemetve,oda mentünk.Ezen a szakaszon halt meg tavaly a forráskúti motoros srác is,és ő is ugyanabban a temetőben fekszik.
Hali.
Van egy bontásbol kimaradt Fzr 1000 váltom, generátorom ill oninditom.
Olcsoert oda adom akinek szuksege van rá.
Udv Ervin.
Ezt én sem igazán értem, hogy visszadobta az autót... Mivel voltak ezek, pedálos moszkviccsal?
Látatlanban fogadnék rá, hogy kamu.
Visszadobta az autót. Aha.
Volt rá eset bruláskor :szerencse acélbetétes surranó volt rajtam
Igen, már a nyomozás is folyik, és az egész fészbúk ettől zeng, eszméletlen, hogy ilyen állat nem a ketrecben telel
Csak rá ne told a bütyködre!
Én is biztos kiviszem a 2T-t, ha hó lesz bár 2 hónapja nem ültem rá, valahogy mindig másra ment az idő...
Ejha valóban nagy macera
Egy férfi a szeged-zsombói úton barátaival a motorosok nyakmagasságában egy kifesztített kötelet talált, amit végül levágtak.

Megáll az eszem!

Egy horrorba illő történetet osztott meg Facebook oldalán egy férfi. A motorosok nyakmagasságában egy kifeszített, alig észrevehető kötelet találtak, amelyet egy ismeretlen rakott ki az útra. A férfi a következőket írta közösségi oldalán a hátborzongató történetről:

"Zsombó és Szeged között, kifeszítettek egy bálázókötelet az úton, motorosoknak nyakmagasságban. Mi autóval voltunk, de a kötél visszadobott minket, egy kisebb koccanásunk volt hátulról, de semmi komoly.

A kötél nem szakadt el, mi vágtuk le utólag, hogy ne tegyen senkiben sem kárt. Nagyjából egy pár másodpercre rá egy motoros ment el itt, a hideg még mindig kiver az egésztől, hogy mi lett volna ha... Bele sem merek gondolni milyen lelke van az ilyen embernek, aki ezt megteszi, ugyanis a kötél nagyon jól volt rögzítve két fa közé, így a véletlen kizárható."
Ábrus! Ment a mail,olvasd el!
A szöges gumit fáradalmas megcsinálni, ha az ember nem tud gyárit. --Nálunk nem forgalmazzák.
Elbaxtam már többet , mire egy megoldás bevált.
Minden bordát kifurni és belerakni a szegeket.

Hilti szeg, aminek 4 -5 cm a menete,és 1-2 cm a hegye .
a tuloldalon alátét + anya majd egy réteg gumiszalag + belső .
tökéletes
JAJA az jó 5let, amit lehet én is ledesre cserélek sztem(fék, index, helyzetjelzők), mert öreg vasak ezek, és a töltés sem olyan már.
Kéne egy simson télire Régi gondolat egyébként
Megoldom én azt tőlünk is vagy a konkurensektől olcsó pénzért.

De ha mégsem megy akkor köszönöm szólok!
Bpest, izzó szaküzlet:OSRAM -- azt hiszem
Ott mindenféle fajta izzó van ,majd beszerezzük.
Tavaly még nem voltál, de nekem van fent pár téli robogós fotóm.
Imádok télen is motorozni.
Igaz napokig izomláz, miegymás van ,de megéri,
Most led izzón gondolkodom az indexekbe illetve a hátsó lámpába.Ilyen kör alakút keresek.
Azt találtam is de még akkor sem tudom hogy tudom a foncsorhoz berögzíteni az izzót és mivel nagyobb teljesítményűt szeretnék így egy relé is kéne.Én meg nem vagyok egy elektrozseni sőt hülye vagyok hozzá így nem kinlódok csak simán beállítom aztán kész.Úgy sem megyek sötétbe csak nagy ritkán.
Én bringázni szoktam hóban,jó nehéz tekerni olyankor. A motorhoz beszari vagyok.

Bár ha jól belegondolok,mindig bringázom,évszakra való tekintet nélkül. Akkor szoktam kihagyni,ha akkora a hó,és jég,hogy lehetetlen közlekedni. De akkor sem ülök buszra,akkor futok.
Ha nem kell nagy macera, léteznek foglalat átalakítók az egyszerűbb varázslatokhoz.
Tényleg nem is mondtam nekem K7-es izzó van (Duokütyümütyüs) a motorba elöl és azt nem tudom kicserélni semmi másra mert foglalatot is kéne akkor és nem tudom hogy tudnám rögzíteni.De azért köszönöm neked is a segítséget.
Üdvölet Feribátyó Az ötlet jó :) Egyik ismerősöm mesélte: "....télen meg szögesgumival robogón...na az a király"
Hát Feri bátyám lehet hogy szaván fogom fogni!
Alkalom adtán ha erre jársz,/:tavaszi tali/ egy látogatás alkalmával megejthetjük