Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali ifjuság
Mindenkinek korán jövő tavaszt !
Lerakni télre a mocit?,
Minden törő dolgot leszerelni róla és nincs jobb érzés mikor a hóban csuszik-+- farol ,meg bukik az ember

Jobban lehet dönteni jégen, mint szárazon, mert egyenletes a csuszás és kilehet számitani:
Lehet hogy a tavasszal elviszem a szerelőhöz aztán lecseréltetem meg kitakaríttatom a nyergeket.
2 évente szoktam én is. Sőt a telóban is,és a fagyálló is cserés 2 évente.
Békebeli preciziós szerszám! Na mentem birkanyirásra.
Hát én nem tudom.Nem mozgattam meg őket mert nem vettem ki a betéteket de elég feketének tűnt a külsejük. Fékolaj szerintem 2 éve lett cserélve.
Megyek kutyázni,majd jövök.
Még ez a kulcs...
A brigo szépen leszedett minden fékport,úgy hogy nem láttam értelmét szétszedni. Szépen mozognak a dugattyúk,könnyen vissza lehet nyomni őket. Sztem a fékolaj rendszeres cseréjével megelőzhető a fékdugattyú beállása,persze ha jó a prvédő rajta.
Na mentem megnyír az asszony aztán majd jövök!
kb 20000-es óradíjjal!
Munkahelyet, hagyjuk már... Inkább toltad volna be a BMW szervizbe, na akkor pár ember jól járt volna.
Még nekem is a két oldalidom van lent azt festettem a belsejét ami látszik mert a festéskor oda rajzolták rá a mintákat most meg fehér sprayvel megpróbálom eltüntetni ahol kilátszik a helyén. Leszedtem ma a bal féknyerget is mondom megpucolom de rájöttem, hogy ezt így féktisztítóval meg ronggyal nem lehet teljesen majd valamikor szét kéne szedni teljesen és úgy letakarítani.De én annak meg nem merek nekiállni. Így hát csak kívülről amit tudtam a helyén a többinél.
Rensben,majd odafigyelünk.
A fék rugókkal van-e eredmény? Meg a karbiba is lenne az az alkatrész, de azt majd ha már nem ülök rá tavaszig.
Köszi.Próbálok rá vigyázni bár a festésén bőven vannak hibák mert szar volt a mester ember mikor fújta.
Én is elraktam a Frézit tegnap,még olajat is lecseréltem. Szépen le lett pucolva,lebrigóztam a blokkot,a láncot szépen lepucoltam,leápoltam,és a végén idomokat visszaraktam,lemostam. Majd az akksit is kiveszem a héten,és várjuk a tavaszt.
Én meg hogy ilyen szép legyen az enyém is
Vigyázz Sanyi a virágok nem bírják a nagyon meleget!
Akkor jó. Csak nehogy véletlenül alágyújtsatok a hibiszkusznak.
Baszod, én ezzel munkahelyet teremtek, lehetnél te is kicsit együttérzőbb
Gondoltam, hogy ebben nincs samott.
Nem lesz szétszedve,csak lepucollva,lefestve. Szépen fog mutatni a szobában a virágos sarokban.
Pontosan, ahogy mondod...nálunk kicsukva ilyesmi, ameddig egy rohadt bukógomba annyiba kerül, hogy spórolgatni kell rá.
Van benne valami...nézegetés közben én is arra gondoltam, hogy "ehhez szerezz emelőt"
A jancsikályha vasból van,csak egy rostély van benne.