Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De nem látja. Nem érdekel már mit vett fel, filmeket akarok rátenni és azt nézni.
Lehet,hogy csak azokat tudja formázni a sajátjára.
Laci! Milyen set top box van nálatok? Kéne venni a kisházba,de annyira nem vagyok képbe. Állítólag sok a problémás típus.
De azt írja a tv manualja, hogy csak ntfs-t és fat32-t támogat.
Ha látja a usb meghajtót,akkor csak a dekodoló progit kell megkeresni hozzá,és már nézheted is. Ha nem látja,akkor az is sajátot használ.
Nem. Simán bírta.
Persze hogy egy van,de átrakja a vincsit a saját formátumába. Ezért ha ránézel egy ilyen progival látni fogod,hogy nem ntfs lesz.
Nem lett baja?
Ja értem. Olyasmi, amit Sanyi mond. A set-top box-al USB stickre felvett műsort se tudom lejáccani PC-n (pedig a Linux minden formátumot ismer)
Egyáltalán nem látja már a pc ha rádugom.
Mentem az Omegával 30 km-t!
Egy partício van, csak valahogy össze inicializálják egymást.
És ha jó minőségű felvételt készítesz,nagyon sok helyet foglal.
Jaa,és lehet hogy saját tömörítést használ amikor rögzít,és a pc azt sem fogja ismerni. A samsungnál is van ilyen asszem,de le lehet tölteni valami lejátszót hozzá.
Az asztalik.
Lehet saját particiót használ,és azért nem látja a pc. Meg kell nézni valami particio magic progival,és minden kiderül. A dvd írók voltak ilyenek először.
A tv fel tud venni hdd-re de előtte össze kell párosítani a tv-vel. Viszont ilyenkor nem látja a PC és csak a tv-n lehet lejátszani a felvett műsort. Valami kódot tesz rá...
?
Elvileg kihúzod... ha nem lássa utána a PC, akkor vmi error van.
Visszadugva a TVre, az lássa megin?
Hogy kell leválasztani a tv-ről a hdd-t hogy lássa újra a PC?
A sony nem is gyárt plazmát. LCD képét meg csúcs plazmához hasonlítani botorság, semmilyen paraméterben nem közelíti meg, csak fényerőben (mivel egy LED lámpa világít benne )
Fényes nappal maónikasó nézésére jó csak
Ennyit a Sony is tud ha nem többet. Én is csak néztem a múltkor mennyi mindent lehet állítani, de egy idő után meguntam és reset-eltem egyet.
ez is olyan, hogy egy csomó pénzt el lehet verni,. mi?
én ittvagyok
kabbete.
A színeket kiválóan látom, csak az apró betűket nem -- ezért kellett nagy TV
Itt látható, mennyi beállítható lépés van. Ha bejáródott, pár100 óra, akkor majd műszerrel lesz színhelyesre kalibrálva (az olyan, mint egy webcam, csak az ernyőre van fordítva, és laptopra írja az értékeket)

Na nem offolok tovább, bár nincs itt a qtya se
Nem mindegy milyen a kép? Ennyi erővel vehettél volna olcsóbbat is úgyse jó már a szemed nem látod a különbséget...