Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

7. napja megy a telóm töltés nélkül,és most csipog,hogy le fog merülni.

qrva jó kis telefon.
Van hogy betöltött rendszer alatt nem látja,pláne ismeretlen particiót.
Így is megy, de felesleges. Vezérlőpultból is eléri a partícionálót...
A Vista maga a vírus!
A windows sztem egy fosch, de abban még a win fanok is 1etértenek, hogy a Vista a legrosszabb mé kínzod magad vele?
Ha az ment a gépen, akkor Win7 is fog, még jobb is lenne.
Ha meg régi vas, akkor XP.
Jó az xp telepítő is. Elindítod,és amikor betöltődik,kiválasztod a telepítés helyének a usb hdd-t. Partició törlés,új partició létrehozás,majd formázás. Akkor kell megszakítani a telepítés,amikor a formázás véget ért,
Bios-ba belép,boot cdrom,újraindít,és minden értelemszerűen,lépésről lépésre.
NEEEEM!
Ez hogy megyen? Vista-m van, berakom a vin 98 telepítőt és utána értelemszerűen.
Letörlök mindent vista-val együtt és feltelepítem a vin 98-t a laptopra.
Kár, hogy nem ismeri a lányomat annak vagy 800 ismerőse van, és állandóan lájkolgatják egymást keresztbe kasul
Itt az egyik saját képe.
Pedig PONT van egy jó eladó TV
Sony, 63cm, hagyományos CRT. Adok hozzá egy boxot is, az új, egy hónapja vettem 7000-ér.
Szóval, ha kell valakinek... árat nem tudok.
ez nem arról szól, mert az első kislánynak pl csak arcképe van, az is PS-es, agyonblurozott. Csak a kinek hány haverja van, ki menniyre megy le ilyenkor kutyába. M?ondjuk ennyi magánedzés sok pénz, szal megéri, megérné
A Vicus mondja hogy furcsa szaga van a Tv.nek. Nem akarok új tv-t venni,mondjuk nem is tudnék.
Baxod, nem volt elég meggyőző a fotó
Alapvetően a nézőpont (fentről fotózva rövidül a test, láb) meg ez a sok textília...
Feszülős aerobic ruha (merev mellbimbókkal ), vastag sávos színes térdzokni, mosoly, egy pöttyös labda a kézbe, egy strandos háttér...
egy ilyen profi modellnek, mint te, ezt tudnod kéne.
felált rendszer alól nem is fogja látni. Be kell bootolni rendszerlemezről,és ott látni fogja. Jó a régi win 98 boot lemez is,az a lényeg,hogy onnan boot,és merevlemez kiválasztás,partició infó,törlés,új partició létrehozás.majd format parancs,de figyelj oda a meghajtó betüjelzésére,nehogy a fentlévő rendszert fomázd meg.
xp rendszerlemezről boot,és utána lehet particionálni.
Csővi, nem látja meg a PC? az gond. Akkor formázni se tudod, meg ilyenek?
Dugója érintkezik? Nézz bele, nem-e felhajlott valamelyik érzékelő, vagy kábel nem tört-e nyaknál.
Akkor jó. Új antenna is kell hozzá gondolom,mert nekünk csak az a konektorba dugós beltéri van,.
Na ez nekem is eszembe jutott. Azért szépen bemelegítettem,kb 4-5 perc alatt el is érte alapjáraton a 92 fokot a víz.
Box? Valami teszkós, Strong, asszem.
Tök mind1, milyen, 8nál többet ne adj érte, 1formák.
fene, hiányzik vagy 100 lájk Miácskának, hogy bekerüljön a döntőbe, és kapjon két havi ingyen edzést ,meg kajatervet, kieget pedig ez komoly lé lenne, ha be kéne ruházni rá, jó esély lett volna neki formábajönni
Sanya, szanaszét nyüstölöd azt a szegény verdát... ilyen hidegben beindítani...
Particionáld újra,és formázd meg.
Ezt a stet top box-ra írtam Lacinak.