Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen nyithatós "Detomászóra" vágytam gyerekkoromban. Egy haveromnak volt és a kiegészítők (kisasztal!) miatt nagyon durván vágytam rá, de persze nem lett meg.
(aztán később láttam unokaöcsém rádiós MŰKÖDŐ csörlős! Mercijét ami már akkor porrá törte a lelkemet hogy milyen rohadtul igazságtalan a világ hogy ilyen csak a "gazdagoknak" lehet )
És az enyém oldalán természetesen eredeti POLIZEI felirat volt.
http://youtu.be/cnNIWFBHLdg
Egyik sárga gomb előre másik hátra, piros gomb: duda
Fehér kapcsoló: ELSŐ VILÁGÍTÁS KAPCSOLÓ!
Ábrus testvéretek meg ugyanilyen kék Tátrával és ugyanilyen Mercivel nyomta. (most nem megyek el fényképezni őket de még mindig megvannak )
A gyulánk által linkelt Wartburg szintén megvolt de azt odaadtam (én barom) egy osztálytársamnak még 6. körül.
Jaszinak meg gondolom egész hadserege lehetett gyerekkorában.
A Wartburg meg egy vékony acél bowden tologatásával fordult,a távvezérlő kormány kereke tologatta.
Nem volt az rádiós,a torony aljában volt az a kis bakelit kar,azzal kapcsoltad be előre vagy hátra,és a torony tekergetésével fordult jobbra vagy balra.
Szar lehet neked, ilyen hamar megöregedtél....
Basszus, pont ilyen volt a távom nekem is, csak a járgány más... jó kis szoci idők mindenből csak 1-2 fajta létezett
Ez király, ilyenért öltem volna akkoriban rádiós... olyat csak a Balcsin láttam, a német gyerekek jáccottak vele.
Ilyenem is volt,ilyen iskolával persze hogy most is militari fronton vagyok.
Gyuszkónak meg ilyen volt,ment magától.
Régen nekem is volt ilyen tankos játékom, de az 3D volt

Műagyag, és egy méteres drót végén volt az irányító, elemtartó sajnos kinőttem már ilyemi, csak kék (lehet, holdkomp volt, már nem emléxem jól, 40 éve volt )
Régi telefonomon volt nekem is tankos játék szerettem nagyon, azt nyomkodtam reggeltől estig.
Esély.
Annak vettem.
Motivációnak szántam
Meg van pár wot-os topik ahol értékelik is ezeket a képeket.
pl ez az sg.hu-n
ez meg a prohardveren
3. napja kezdtem el játszani vele. Eddig még sosem használtam. (ahhoz képest?)
1edül volt 1 páncéltörővel 3 nehéztank meg 2 közepes ellen és lehozta a meccset olyat röhögtem
Én is az előbb egy valami amcsi középtankot szemből páncéltörővel 38 hit 0dmg pedig a lánctalpat torony alját lőttem 1 kicsit elkámpicsorodtam de mikor a nehéz tankot V szintűt hátulról kipicsáztam visszajött az életkedvem
A következő screen amit linkelsz remélem a tank ász lesz.
Mert ez olyan mintha azt mondanád hogy legyorsultad Sanyit.