Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a tegnapi mellkas-ct szerint a tüdő tiszta, a daganat mérete pedig nem változott az elmúlt 8 hónapban. (épp csak azt nem írták rá boldog karácsonyt. )
a vérem Pécsett, a vizsgálat díját kifizettem (merthogy nem TB-s ) így mikor januárban visszamegyek már majd többet tudok. ennyi. így itt keleten a helyzet változatlan.
És Ábrahám Junior vonalon van már elmozdulás?
A vállalkozói lét nem rossz, de el kell fogadni, hogy a törvény a tetves csalókat védi.
Nos körvonalazódik már valami javulás az egészségi állapotoddal kapcsolatban?
"De azt tudom hogy....."
Erről az ugrott be hogy a kőműves srác aki nálunk szokott dolgozni az is azt mondta hogy "persze jó felvenni ~2-3-5M Ft-ot amikor épp kifizetik, csak sajnos az a rossz benne hogy van amikor 6-8-10 hónapot is várni kell rá és közben heti szinten tartani a kapcsolatot a T. Megrendelővel, aggódva az egészségi állapotáért és figyelve a körülményeket hogy nincs-e esetleg megváltott repülőjegye Venezuelába vagy Mexikóba")
A magánzónak legalább ennyi jár, ne más szabja meg, mikor dolgozzon!
Ebben egyetértünk ! utálom az év végi baromságokat
Azt tudom viszont hogy elmegyek tankolni azt utána lenézek a rallyra hamár indulni nem indulok legalább ott legyek . Hátha nélkülem el sem rajtol a mezőny
Tomasz, te a munka hőse vagy!
Én nem élem annyira ezt a karácsonyos felhajtást, jobbak a 7köznapok
Baszok én a munkanapokra Nekem saját naptáram van aszerint élek . Az hogy hála isten vagy nem azt nem tudom Meg ,hogy jó ez nekem már azt sem tudom . De azt tudom hogy jó felvenni a pénz a honap bármelyik szakában . Nekem nem jelent semmit hogy 10 -én van fizetés
Ja, maúnikasó
ma nem
a munka törvénykv-e 200 óra túlórát enged, míg a kollektív szerződéssel plusz 100 óra még lehetséges. Én a teljes január táppénzével (fémkivétel a lábamból) 260 körüli túlóraszámmal zártam az évet.
biztos úgy vagy a listában, hogy Yamahás Gyula, és az "Y" a lista vége felé van
Nekem meg a cégnek ugyannál a banknál van számlánk,tehát egy winchesteren vagyunk,mégis én kapom meg utoljára a fizut.

Ja. Laciék megpróbáltak egy kis életet lehelni a fórumba.
Be lehet sokallni a munkától is én már csak tudom. Nem utazol el valahova?
Egyébként ma munkanap van?
Végeztem erre az évre Tegnap délután befejeztem most jön egy kis pihenő . Rámfér már ,hogy összinte legyek juli 1 től eddig ha egy hetet pihentem akkor sokat mondok . Szombatok munkásak voltak de volt hogy vasárnap is bele folyt néha . Elég volt !
Jó reggelt Pista! Mi újság, lazulunk?
Na karácsonyi melegített a hangulat ?
Én elég jól vagyok.
Ez a játék télleg beteggé tesz lehet, ki kéne próbálnom?
Jobban értem, mint hinnéd... ha valaki ennyire antiszociális, nem csoda, hogy a virtuális világba kattan be
Úgy látom, abban viszont semmi rosszat nem látsz, hogy te Puput baxtasd, pedi az ő helyzete más - ő munkaidőben munkahelyen játszik.

És télleg érdekelt, hogy a meló meg a kicsi mellett hogy van ENNYI időd, de tudod mit? inkáb lexarom, ha neked úgy jobb
Nem fenyegetőzök én, csak most áttettelek egy másik polcra
Neeee mááár Emre!
Most hogy elkezdtem egy Orosz vonalat is így már látszik hogy lehet ezt jobban is csinálni. (valahogy könnyebb)
Gondolom úgy tanulok meg "jónak lenni" hogy játszom. Ez meg ezzel jár.