Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csodálkozol Zsóti kipukkasztott itt egy rohadó bálnát és amíg nem szellőzik ki rendesen addig csak a kemény legények bírják a strapát.
Amúgy meg karácsony és mindenki bevásárolgat és borozgat, csak én dolgozok egész nap
Itt dögszag van
már nem úgy játszok mint 1 hete már nem sprintelek hanem a megfelelő eszközzel a megfelelő taktikát alkalmazva megfelelően eltávolítom az ellent a játéktérről vagy ő engem
bazze azt olvastam bobcat kills és várom hogy mikor hal meg
Egyszer kipróbálhattam (Linde építkezésén) egy pont ilyet
Állat kis szerkezet ami beleülve már nem is olyan kicsi és rendkívül ügyes.
Na meg pont úgy kell vezetni mint egy tankot.
Kezdőtől nem rossz. De mi lenne ha el is találnál néha valamit?
Elindítottam 1 hellcat vonalat és T82es páncélvadász 105mm löveggel csodálatos kis készülék 1 lövés 1 halál
A Top Gun repülős iskola volt,Tom Cruise nem tankot hajtott!
TOM CRUISE
Most mondjuk a gyakorlatban használhatatlan, de ja, az álomhoz képest jó a helyzet. :-)
Nekem is volt ilyen álmom,mikor tönkremegy a motor,.Eég kellemetlenül ébredtem,aztán rájöttem csak álom volt.
jézusom, azt álmodtam, h a szerelő leírta a motort végigmutogatva miért nem érdemes semmit csinálni vele
Ennek az audinak az állapota nálam meg kb. megegyezik a háttérben látható épülettel.
Kék keres rá
Me nem elég nagy az a robesz, ami most van?
Milyen? :-)
ja
arra jutottam, hogy az fzr mellé lenne érdemes venni tavasszal nagyrobogót.
90-ért?
Amugy meg eladni szeretné de csak ..... Én 90 ért árulok aprodon egy bravot de ebből is alkudni akar mindenki pedig nincs szétbarmolva
Csak merítettem párat a vektrás adófizető fiatalember hirdetése alól.
Mostanság szaporodnak a jobbnál jobb hírdetések