ha olcsóbban adnánk, akkor lehet lefelé többen vennék párral, de igazából akinek van mondjuk másfél millája, annak van 2-3 is, hiszen mindenképpen felesleges lé a megélhetésen felül. Viszont akkor ennek a körnek túl olcsó lenne.
Hmm, tetszik.
Ugyanilyen lyukka meg nekünk is van ilyen vagy három (egy itt áll épp mögöttem, kettő meg a garázsban) hasonló (csak szebb) meg még három a nappaliban.
A szaporítása meg egyszerű mert azt csinálja majd magától. (hajtanak ki a cserépből a kicsik ha épp olyanja van)
Úgy is lehet hogy levágsz egy szárat aminek zöld a teteje és beleteszed vízbe, ki fog gyökerezni. (nagyon élni akaró fajta)
Az első képen levő már kétszer vissza lett vágva azóta.
Én kb 2 hete lettem kész a vegyes tüzelésű központi fűtéssel,amit 90%-ban egyedül csináltam,menetes kötéssel loctite zsinórral,csak a kazánnál hegesztett a barátom ,a konyhában 28-30 fok a nagyszoba a leghidegebb ott 24-27fok,mikor mennyire fűt az asszony ,egyáltalán nem bántam meg a gáz konnvektorok után,sehol párás vizes ablak
100% árrés, jól toljátok én a PC-s korszakban volt, hogy 8%-ost nyomtam, de később se lehetett 12 fölé menni...
de tudom, hogy nyugaton meg luxus cikkbe ez megy.
Hát ja, de még nem tudjuk, hogy lesz a jutalék. Mimdenkepp a nyereségből jön. Eleve 27% áfa, és a maradék fele a beszerár... átlag 4-5000 euróba mennek, (20-3000 között, nyilván olcsóbból több), és eladunk 6-10 darabot. Nagyon remélem, h 3-4%-ot kapunk, így maradna a bér az eddigi környékén, akk8r a január is mosolygós lenne. :-)
vagy 5 éve... még anyámék laktunk. a padló alatt a visszatérő ment szét, és egy tartálynyi víz 1 nap alatt elfolyt. persze rajtam kívül mindenki dolgozott, nekem kellett felverni a betont kiásni, karácsonykor ember találni aki kicseréli, meg szerezni egy boltot, ahol adnak egy szál vascsövet... Ezek mind megmelegedtek a melóhelyen (Kingát hazazavartam az anyjához, ott van fűtés) én meg szarrá fagytam. annyira sose fáztam mint abban az időszakban. cca. 4 nap volt. 7 fok volt az utolsó napon. Nagyon nem irigylem a hajlékonyakat. Most is pólóba ülök. ha nincs 23-24 fok én már fázom
vettem egy yukka pálmát. nyáron a terasz dísze lesz. télen pedig, noshát lom az előszobában. De szép nagy dög, alig bírtuk felhozni
majd 'megcsetkelem'. már csak utána kell nézni hogy kell fiaztatni.
Ugyanilyen lyukka meg nekünk is van ilyen vagy három (egy itt áll épp mögöttem, kettő meg a garázsban) hasonló (csak szebb) meg még három a nappaliban.
A szaporítása meg egyszerű mert azt csinálja majd magától. (hajtanak ki a cserépből a kicsik ha épp olyanja van)
Úgy is lehet hogy levágsz egy szárat aminek zöld a teteje és beleteszed vízbe, ki fog gyökerezni. (nagyon élni akaró fajta)
Az első képen levő már kétszer vissza lett vágva azóta.
Sziasztok!
Hát ez még mindig ott van
de tudom, hogy nyugaton meg luxus cikkbe ez megy.
Jelentem én se dolgozom ,de a házkörül mindig van mit csinálni.
ahogy Ábrus mondta, ez agglomeráció, ezzel itt nincs gond.
majd 'megcsetkelem'. már csak utána kell nézni hogy kell fiaztatni.
http://www.naplopo.hu/
Beválaszthatjuk még Ábrust is, akinek tenger az ideje (az éjszakázások miatt) és bent úgy is a monitorok előtt alszik
*Naplopók Társasága