Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!
Gyulaaa! Isten èltessen.
igaza van a srácoknak, ordenáré nagy hordó az!
fettem egy fejhallgatót a Lidl-ben, és nagyon meglepően jól szól ha van mi meghajtsa
Idén elmarad a karácsony? Nem lesz RESZKESSETEK BETÖRŐK az rtl klubbon!
Először mérd hozzá mert biztos hogy más a kivezetés iránya és akkor már flex hegesztő meg anyázás is kell hozzá
Az 1000re akartam r1es kiput de akkora volt hogy nagyon randa lett volna
És ha valami hézagoló gyűrűt tennék alá?
At én ezresemen egy hasonló korú R6-é van - az volt olyan átmérőjű pont
neked az R1-é biztos vastag lesz
Skacok szerintetek egy 2003-as R1-es kipuját mennyire lehet nehéz ráfaragni az enyémre? Tudnék egyet jó áron.
Sziasztok!
Semmi, xokás szerint. Le i megyek, benyomok egy filmet...
majd még benézek
mizu?
Szép napot

Nagyon jó
Szívom a hátsó teraszon a cigit, és látom, hogy a kutyám a szomszéd kerítése alól bújik át valami fehér állatkával a szájában. Büszkén, hűségesen odahozta Nekem, majd letette elém, a szomszéd hófehér díjnyertes mittudomén milyen német családból származó nyulát, amit versenyekre/kiállításokra hordott. (Közel 500 ezer Ftos nyúlról van itt szó kérem szépen) Ki volt nyúlva a nyúl, a kutyanyálban tocsogott, és retkes volt.. Hát a kutya "fegyelmezése" után visszamentem a nyúlhoz, aztán kaptam egy képet az agyamban. Beraktam a mosdóba szépen, lemostam róla a földet, a kutyanyállal együtt, majd beszárítottam Édesanyám hajszárítójával. Ezt követően felmentem a szomszéd hátsó udvarán, és szépen megágyaztam neki szalmából, betettem, majd rázártam a nyúlketrec ajtaját. Délután jön haza a szomszéd a munkából.. 5 perc múlva hallom, a káromkodást miegymást, és hívószóra, mint a jó szomszéd ott termettem, hogy "mégis mi történt?! Állunk ketten a nyúlketrec előtt, és a következő párbeszéd folyt le: -Nézd meg BAZDMEG! -Mi történt, megdöglött? -MEGDÖGLÖTT BAZDMEG, DE VAGY KÉT NAPJA ÁSTAM EL A KERTBEN ÉS MEGINT ITT VAN!
csákány
az olyanokat akik rendre mozdulatlanok maradnak, a társaik bejelentik, és idővel kibasszák. Mind nem lehetett ilyen csata
Amúgymeg a játék maga ingyenes, azaz a mindenféle extra skill-ek megvásárlása tartja el a játéktulajait (szerintem nem élnek belőle rosszul ), azaz ha van pénzed még lehet lejátszott csaták száma is emelhető egy qvanagy emeltdíjas sms-el. nincs lehetetlen. vagy nem 1 ember használja az accot, vagy épp kis kínaiak játszották neki fel ilyen magasra a csataszámot. vagy csak MEGTALÁLTAD MINDEN-IDŐK LEGNAGYOBB KOCKÁJÁT
Megvan 1xre tudsz akár 60 tankkal is játszani ha elindítod kilépsz garázsba elindítod kilépsz elinditod ........
Bot-al csinálja,egy segédprogram ami helyetted lejátssza a küldetéseket.A Shakes & Fidget-nek is van.
Szevasztok csibészek!
Ábri. ez egy elmebeteg 2011.04óta 105,195 csata az napi 116 óránként 5
http://worldoftanks.eu/communi...
hát nagy matek. jobb lenne valami otthonról nyomható biznisszel a zsebben mondjuk most hoztam össze az Univer vezérigazgatójáz egy főhungaroringes faszival óravásárlásilag. még ez is kinőheti magát
ne sokat töprengj rajta ,most nagyon sok és aránylag olcsón lehet jó kis vidéki házat.
Bp,ről 27 éve jöttem el és nem bántam meg