Szívom a hátsó teraszon a cigit, és látom, hogy a kutyám a szomszéd kerítése alól bújik át valami fehér állatkával a szájában. Büszkén, hűségesen odahozta Nekem, majd letette elém, a szomszéd hófehér díjnyertes mittudomén milyen német családból származó nyulát, amit versenyekre/kiállításokra hordott. (Közel 500 ezer Ftos nyúlról van itt szó kérem szépen) Ki volt nyúlva a nyúl, a kutyanyálban tocsogott, és retkes volt.. Hát a kutya "fegyelmezése" után visszamentem a nyúlhoz, aztán kaptam egy képet az agyamban. Beraktam a mosdóba szépen, lemostam róla a földet, a kutyanyállal együtt, majd beszárítottam Édesanyám hajszárítójával. Ezt követően felmentem a szomszéd hátsó udvarán, és szépen megágyaztam neki szalmából, betettem, majd rázártam a nyúlketrec ajtaját. Délután jön haza a szomszéd a munkából.. 5 perc múlva hallom, a káromkodást miegymást, és hívószóra, mint a jó szomszéd ott termettem, hogy "mégis mi történt?! Állunk ketten a nyúlketrec előtt, és a következő párbeszéd folyt le: -Nézd meg BAZDMEG! -Mi történt, megdöglött? -MEGDÖGLÖTT BAZDMEG, DE VAGY KÉT NAPJA ÁSTAM EL A KERTBEN ÉS MEGINT ITT VAN!
az olyanokat akik rendre mozdulatlanok maradnak, a társaik bejelentik, és idővel kibasszák. Mind nem lehetett ilyen csata
Amúgymeg a játék maga ingyenes, azaz a mindenféle extra skill-ek megvásárlása tartja el a játéktulajait (szerintem nem élnek belőle rosszul ), azaz ha van pénzed még lehet lejátszott csaták száma is emelhető egy qvanagy emeltdíjas sms-el. nincs lehetetlen. vagy nem 1 ember használja az accot, vagy épp kis kínaiak játszották neki fel ilyen magasra a csataszámot. vagy csak MEGTALÁLTAD MINDEN-IDŐK LEGNAGYOBB KOCKÁJÁT
hát nagy matek. jobb lenne valami otthonról nyomható biznisszel a zsebben mondjuk most hoztam össze az Univer vezérigazgatójáz egy főhungaroringes faszival óravásárlásilag. még ez is kinőheti magát
neked az R1-é biztos vastag lesz
majd még benézek
Nagyon jó
Amúgymeg a játék maga ingyenes, azaz a mindenféle extra skill-ek megvásárlása tartja el a játéktulajait (szerintem nem élnek belőle rosszul
http://worldoftanks.eu/communi...
Bp,ről 27 éve jöttem el és nem bántam meg