Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de csak kb 30mp a lényeg a csatában
engedélyezed a replay-t és ide feltöltöd
Készül a forraltbor!
Boldogat Gyula!
Boldogot Gyula!
Én is rászoktam a low hp-s ellenfelek ütközésének meg ha tudom annyira rátapadok hogy ne tudjon mozogni vagy beszorítom valahova. Mutatok majd egy trollgenya megoldást ha fel tudom valahogy venni.
Hát ha nem tanulsz meg célozni és lőni akkor így is lehet.

Megmondom mire gondolok.
Van egy 5-ös tankod amin az alap löveg átlagesbzése 110/110/175. Hogy a picsába lehet ezzel csatánként átlag 98-at sebezni?
Épp most néztem be, megjött nem kellett neki csak 3 óra

pedig a missionimpossibilben láttam, hogy utalnak Svejcból, és egyből Karibon van a lé ezt az itteniek még nem tuggyák
Kinyírtam egy 100%-os KV1-est a T46-tal! (nekimentem és lelöktem a szakadékba )
Nagy hordó az a 600-ra.
Nálam nincs.
Van egy új kollégánk és neki van egy eladó rövidített R1 dobj.Aztán azon gondolkodtam nem-e lehet jó az enyémre.
Ááááá, péntek 13 van a bankolás 1 órát tartott, mer elqrtam, ez a fosch fórum is akadozik... ilyenkor szoktam lefeküdni (mikor semmi nem sikerül 1sőre)

Jut eszembe: nem tudja valaki, hol a pénzem? Mert az egyik számláról már elment fél órája, de a másikon még nem jelent meg
tudnak élni ezek a rövidített pöcsűek
25.-én pont nem, bár az asszony éjszakás lesz.
Értelek, de ennyi erővel akkor minden power cruiser egymás másolata...
... minden crossmotor KTM koppintás akkor? és minden speed GSXR koppincs?
Ha egy Yamaha DragStarra azt mondod, hogy hárli koppintás, azt aláírom.
Ment mél

És pont karácsonykor meg dolgozol?
Mondjuk, ha úgyis elmarad a karácsony.

Ide is eljutottam. (kemény hét volt de most egy hét pihi)
És minek neked másik dob? (pláne ekkora)
gyulám!
Tisztelt M laci!
Láttam már V-maxot nem is egyet élőben is ,de írhattam volna B-kinget is ezek mind egymásra hajaznak,minél nagyobb meg erősebb legyen,nagy süppedős vez. ülés,hátul semmi ülés,egyenes hát,széles kormány nagy tömeg stb....
légbeömlők vagy hűtök oldalt....