Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogyan írjam akkor le hogy megértsed?
Mi közöd van ahhoz hogy mivel töltöm a szabadidőmet?
Vagy tanácsra van szükséged?

Egyébként meg kurvára nem érdekel a fenyegetőzésed. Nekiállsz trollkodni és meg neked áll feljebb.

A kinder meg valamivel kisebb min a tied.
ja, hát nagyfiúk játéka
érdekes hely, érdekes emberek. űeddig tetszik, apróbb bosszúsűgok vannak, pl felesleges szarságokra görcsöl az amúgy jófej főnökcsaj, de más magyar melóhelyekhez képest semmiségek.
A volt üzlettársam órabuzi (volt, amig bírta lével ) legalább 6-8 órát vettünk együtt, 500-1.500 sávban, főleg használtakat, Vateráról.
Küldeném hozzád, de levágták a tehenét, becsődölt a gyára (Baumag tulajdon, a nagyfőnök be is van zárva)
Sztem Brájtlingnél is voltunk, rémlik, hogy seftelt valamit egy ottani emberrel
Király! Már már kezd túl szép lenni, hogy igaz legyen. Reméljük így is marad sokáig.
most kaptam ajiba egy nagyon fullos samsonite aktatáskát kurvajó, nagyon örülök neki. mán négy órát elnyomtam, és az 5.-ért holnap jönnek. úgy adom el, h ott sem leszek (ha te ügyfeled, és akkor veszi meg végül mikor nem vagy ott, akkor is rád írják. fairek vagyunk egymással ilyen szempontból )
mivan, bevetted a gombát?
Mi nem szoktunk ilyen stílusban beszélni, de ha akarod...
Szalad a palesztin gyalogbéka az izraeli tank előtt és közben hátrafele puffogtat a puskájával. Egyszer csak abbahagyja és megáll. Megáll a tank is, majd kiszól az izraeli katona:
- Na mi van? Mi történt?
- Elfogyott a lőszerem....
- És? Nem akarsz venni?
közöd hogy mire van időm?
Neked hogy van időd erre? Kinder mekkora is?
okozott sebzés 100 (felkerekítetted mióta nem néztem)
kapott sebzés 519

Az az általános vélemény hogy tank szintenként 100 az elvárható sebzés, ez alatt szar. Tehát egy T5-ös géppel 500 átlag sebzés lenne közepes. Egy másik vélemény szerint akkor vagy jó ha minimum a saját tankod hp-ját le tudod sebezni. E szint alatt csak a kárára vagy a csapatodnak, illetve a golyófogón kívül másra nem vagy alkalmas.
Ez természetesen nem valósul meg, mert T10 csatákban is elég sok szobanövény intelligenciájú játékos fordul elő. Pl 10k csata után sem tudják mikor milyen lőszerrel kell tüzelni, meg hogy nem seggel állunk az ellenfél felé, de a spaced armor és az effektív páncélzat kifejezésekről sem hallottak soha.
Nekem Erste -- OTP bő 3 óra volt, pedig kb. 500m-re vannak 1mástól
Jól tolod a vekkereker meg lesz a karácsonyi bónusz
meglepően gyors a bankolás... Elnyomtam ma is két órát, és reggel utalták, mire odacsörögtem a nagyfőnöknek, h nézze a számlát, már ott is volt.
Egyébként ha jól sejtem nem ennek hanem az összesnek az átlaga a 98%. (nem csak az 5össel megyek hanem a többivel is)
nekem csak egy 105ös jutott de rájöttem a nagyobb nem mindig a jobb valamikor a gyorsabbat rakom fel fele sebzés de míg a 105 újratölt ellövök 3-4 75öst. és egy kicsit egyoldalú csata
Mert a francia löveg kb annyit ért eddig mintha mintha bagettel dobáltam volna a tankokat. Hozzám meg odaszaladt egy kisgyerek és egy kaviccsal megdobva akkorát robbantam mint egy kínai tűzijátékgyár.
Na ez a GDR B1D egy 76mm-es ágyúval. (a KV1-esből ha csak rám néztek távcsővel, már attól leesett a lánctalpam)
Most vettem meg rá a 90mm-est, ezzel mindjárt fel is robban ez-az ha rálövök.
jó csapatba voltam 15-0
Köszönöm srácok! .
+ felszerelni a fagycsapot
Be kell tekerni sállal.
nem megy a fraps el sajnos azzal akartam. Nem baj majd holnap
Hogyan kell egy kocsit téliesíteni?
elindítod a replay-t, felveszed fraps-al a kívánt részt majd átkonvertálod, tömöríted
3 órát mondanak a belföldi utalásra bármely bankba. Jobb mint az eddigi egy-két nap. Ennyi idő alatt le tudják nyomozni hogy kinek a pénze, hova megy és miért, áfát befizette-e?

Pezsgőt bontok. Ma délután 3órára lett gáz a társasházban. Hétfőn zárták el, dolgoztak mint a gép reggeltől estig. Kivagyok én is mint a ló