Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 próbát megér. Köszi!
Vidd el a gumishoz! Szerelje le a gumit, és rakja vissza negyeddel elforgatva, akkor kiegyenlítődik a kagylósodás
Azt mondta a futóműves,addig ne vegyek semmit amíg nem mérte meg a telókat,mert ha lapos gumival jártam,attól is lehet enyhe kagylósodás a gumiban.

Nem gondolnám,hogy gyorsan mentem. Bááár múltkor 1x 150km/h-val repesztettem mint az állatok!
A hátsó megy ki általában hamarébb nagy autónál. Lehet, elég azt cserélned, 1 óra alatt +vagy vele otthon. De lehet, hogy csak a gumid rossz, vagy túl sportosan vezecc - őőőőőőőőő, azt hiszam, az mégse
Sajna nincs. Komplett 32 ezer a 4db csere. De hát ha kell akkor kell.
Mondtam hogy nem sürgős. Csak majd valamikor ki akarom cserélni.
Kissé sokallom. Nincs erre még esetleg valami kedvezmény?
Nagyon jó árak!
Ezek az árak sztetek jók? Telók az Omegához. Sajna mintha kicsit kagylósodna a nyári gumi. De még mielőtt megveszem,megmérik nekem.
Nincs ám elfelejtve a betét,csak nagyon nincs idő most semmire sem. Még a jövő hét gáz lesz,mert 6 munkanap van,de utána asszem már rendben leszek,és lebeszélem neked.

Van még 16 nap szabim,és nem kapok idén belőle egyet sem.
Alaphangon szép vagyok.
Munkatársaimmal csináltuk. Az egyik asztalos. Vicus elmondta milyen legyen,Jani barátom megmérte,méretre szabta a faanyagot,kint csak össze kellett szerelni,megy a zsindelyt leszabni. Jó időben nem lett volna gáz,de így elég volt. Vicus meg finom ebédet főzött otthon,és kiszállította nekünk.
Nem tudom, honnan vette akkor Józsi, hogy szép lettél
Ezek simán beindulnak,akármilyen hideg is van. A hdi motorok nagyon rendben vannak.
Én fényképeztem,meg szabtam a zsindelyt.
Sanyi nincs is egyik képen se
Szép lett sanya.
jó lett a terasz
Elég sokat belecsavartál... majd január végén, -15-ben derül ki, milyen a motor, meg az akku bár annak a motornak jó a híre.

Lehet venni felragasztható zajcsillapítót, kb. fél cm vastak fekete szurokszerű genya, nem olcsó, de a puci lemezfelületre tenyérnyi darabokban felrakva csodát tesz akkoriban használtuk, mikor még autó-hifiztük, és az ajtóba ment komoly hsz., és akkor nem volt bádoghangja. - de minden tulaj azt mondta, sokkal halkabb lett az autó.
retrót
Retró lámpát vagy petró(leum) lámpát?
Még szerzünk egy régi petró lámpát,és átalakítom villanyosra,és persze ez az óra is kell.
Délután 4-kor végeztünk.

Nekünk ezt hozta a Jézuska!