Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ctrl + klikk a minimapon a területre, de ha most azt kérdi valaki hogy mi a minimap akkor befonom a szemöldököm.

A töltés, támadás, segítség stb parancsokat meg be lehet állítani tetszés szerint, de alapból asszem F2-től vannak hozzárendelve billentyűk
Hülyeséget nem akarok mondani így ebben nem vagyok biztos. Gyanúm szerint a kábelkötege is más.
Azokat a parancsokat mivel adom be hogy melyik zónára figyeljenek?
mert nekem annyi van hogy spotolom a célt védd a bázist neg ok reload
Akkor a tömörített verzió:
A szerzett XP 5%-a megy Free xp-nek.
Tehát ha egy csatában 1000xp-t kapsz, akkor a free xp-hez 50-el nő.
Hogyh léptél? már épp azt beszéltük, hogy hol tarthatsz a pirosaknál
Igen, nekem 4JH blokkom, van az övé valamelyik 3-al kezdődő jelzésű nem tudom pontosan, a lényeg,hogy régebbi .
Sejtettem,hogy a karbi is meg a CDI is más,de olyan nem oldható meg,hogy a koplett gyújtás rész kilenne cserélve? Tekercsek esetleg kendkerék stb a régebbiből az új blokkba?
Köszi a megerősítést!
ja a második képet nem akartam
Akár az is.
Álló cél T59et, T-50 45mm ágyúval lőttem most na erre varjál gombot 30ból 25 rá ment
Torrentről letöltött windows verzió?
Ja, ez megvolt. De nekem nincs aranyam.
Ha jól értem akkor a 4JH karbiját szeretnéd feltenni a 3HE-re.
Nos a 4JH-nak 36-os Keihin, míg a 3HE-nek 32-es Mikuni karbija van, amiből sejthető hogy sajna nem kompatibilisek egymással, mint ahogy a CDI sem.
Sziasztok!
Fontos kérdésem lenne, FZR 600 R-ből ( 1995ös 100lovas ) átrakható-e egy az egyben a gyújtás és a karbisor a kicsivel régebbi verziókba ( a 90lovasokba )
Azt tudom,hogy a blokk a vázba egy az egyben passzol, nekem van eladó 100lovas blokkom és egy srácnak kéne 90 lovas verzióba átszeretné rakni az én blokkomat, viszont nekem nincs hozzá már se kábelkötegem, se cdi-m.
A 90lovasnak a kábelezése összehozható vele?Tudtommal a cdi nem kompatibilis de ha tévedek, javítsatok ki!
Ha valaki úgy érzi,ő elég szaki az FZR 600 témában az adjon meg telefonszámot magára, én felhívom és részletezhetnénk, cserébe esetleg olcsón tudok adni motoralkatrészeket ( simson, rs 50, elefant 125, cr125, mtx 125, fzr 600, xl 600 )

Köszönöm előre is a válaszokat!
üdv!
Mi az a free xp.
Ezt arra írtam mikor mondtad hogy hogy lehet ilyen béna a sebzési arányom. Már nem használom "régóta" a B1-et, most csak ráértemben mentem vele.( a másik kettő épp csatában volt)
A BDR-t viszont szeretem amióta rajta van a 90mm-es löveg.
Egyébként a B1 is azok között volt amit átléptem free xp segítségével. Megjegyzem nem véletlen.
Mit mondtam a francia tankokról? Hogy majd pár ezer csatás tapasztalattal.
Te akartál franciázni, csak most épp a másik oldalon vagy.

Egyébként a problémádat a free xp nevezetű találmánnyal oldanám meg. Van hogy T6 alatt simán kiváltom a tankokat, mert összejön annyi ha olyanokkal megyek amivel kicsit sikeresebb vagyok (most is van 44000). Pl az E50-et szinte teljesen fullosra tudtam anno fejleszteni free xp-ből, amivel egy csomó szopástól kíméltem meg magam.
Itt a példája ha kivárok-célzok (lánctalp/alváz/tank segge) lövöm én de b.szhatom, kaviccsal dobálózás az egész. (B1 tank 47mm SA37-tel és a végén már arany lőszerrel, mondjuk KV1 és csörcsill volt az "áldozat")
Cseréld el Ádámmal,ő úgyis kisebbet akar.
Ott hagytad a hamburgeres melót? Mesélj már, tényleg rég hallottunk rólad.