Volt 1 hordozható regenerátorom is, az PC táp házába volt építve. Sokxor kölcsönadtam mindenfelé, és a végén én qrtam el: fordítva tettem egy akksira azóta is lusta voltam megjavítani, meg aztán nekem ott a nagy, az jobb, mert nem melegszik túl, mint a kicsi.
Ahhoz sem volt jó, nem megy át az amper. (a vastag szigetelés alatt egy cérnaszálnyi rézdrót megy, aminek ráadásul a vége csak rá van úgy-ahogy préselve a csipeszekre)
Rendes bikakábelt csinálni kell.
Kár, hogy nem jársz erre, a 200A-es töltőmmel gatyába ráznám a xar akkuidat
Van itt letéve olyan akkum, amit 2 éve nem töltöttem, és most is fullos - ez ugye a tech mai állása szerint lehetetlen...
Emre tanácsára felraktam a88ast a német veszedelmesre és repeszrombolóval nagyokat tudok sebezni rajtuk. A kv1et most szereztem meg mire átmentem az első homokbuckán már vége is volt a csatának amire gyúrok most hellcat, tigrisI, AP2, M4xxx akármi. T43 Kv utáni sorozat....
Én meg csak megvettem a 122mm-es ágyút a KV1-re ami jól hangzik de mint kiderült ez csak repesz rombolót tud kilőni de páncélt átütni nem nagyon, így nem sok lóf&szt ér. Meg kell venni a másik tornyot és a 85mm-est, meg a big blokkot hogy ne egy sánta tetűként mozogjon. (közel sem olyan jó ez mint amennyire féltem tőlük a Francia BDR-rel)
Update: Van egy megmaradt akksim még régről (öt éves biztos van) ami nem kimondottan dízelbe való (55Ah/390A a 74Ah/680A helyett) és állt is már egy ideje. (utoljára még a rönóban dolgozott talán tavaly)
Beraktam a másik helyére és simán elindította a vasat. (5x megismételtem de ötödszörre is indult gond nélkül )
Persze nincsenek illúzióim, tudom hogy rövidesen kell venni egy akksit.
Még a legelső kísérlet az volt, hogy teszkós bikakábellel összekötöttem őket de így hárman együtt nem két, hanem négy megfáradt nyögést hoztak össze. (bóti olcsó bikakábelt ne vegyen senki, szépnek szép csak arra nem jó amire csinálták, még így sem sokra hogy az enyémen már van egy kis itthoni upgrade)
Ma 10-ig kellett volna odaérnem az influenza elleni oltásért (cég fizeti hogy ne hulljanak el a dolgozók télen) de nem értem oda.
Pözsó sztrájkba lépett és nem indult. (úgy néz ki hogy kell vennem egy akksit)
Nem eladó. Ez a kedvenc villám vagy 15 éve.
Anyám egy idősek otthonában dolgozik mint konyhás és ott bekeveredik időnként ilyesmi is a mosogatnivaló közé.(egyből tudta hogy kinek kell megmutatni )
Itt egy kép róla, de exupos. Az gond lenne e a késōbiekben, hogy nagy kompressziót mértünk a hengerekben, 14bart, töbször is két mérōvel mértünk rá. Úgy tudom a gyàri 12bar.
Rendes bikakábelt csinálni kell.
Van itt letéve olyan akkum, amit 2 éve nem töltöttem, és most is fullos - ez ugye a tech mai állása szerint lehetetlen...
Beraktam a másik helyére és simán elindította a vasat. (5x megismételtem de ötödszörre is indult gond nélkül
Persze nincsenek illúzióim, tudom hogy rövidesen kell venni egy akksit.
Még a legelső kísérlet az volt, hogy teszkós bikakábellel összekötöttem őket de így hárman együtt nem két, hanem négy megfáradt nyögést hoztak össze. (bóti olcsó bikakábelt ne vegyen senki, szépnek szép csak arra nem jó amire csinálták, még így sem sokra hogy az enyémen már van egy kis itthoni upgrade)
Pözsó sztrájkba lépett és nem indult.
Anyám egy idősek otthonában dolgozik mint konyhás és ott bekeveredik időnként ilyesmi is a mosogatnivaló közé.(egyből tudta hogy kinek kell megmutatni