Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor miért nem indítottad be?
Gondoltam rámérek az akkura, 13, néhány tized volt volt egyet nyomtam az önindítón, de elég gyengének tűnt. azt hittem, ha 13 fölött van, azért indít kíváncsi leszek felsülünk-e
Na jóccakát!
Hát azt nem tudom.
sok 60ezer körül tudom, főleg a késeibb modelleknél. bár akkor van egy százas. Kb annyi, mintha láncszettet cserélnél ugyanezen intervallumban. Ami necces ezekn, hogy a váltóban mit kell még cserélni ilyenkor, vagy mikor me van ott minden, szervomotor, szenzorok, valami tengelykapcsoló is
Hát én max egy 600-ast tudnék adni érte.
De azt milyen idő közönként kell cserélni?
csak a hajtáscserére lennék kíváncsi (ha valaki 250-ért elvinné az fzr-t, most szóljon inkább itteninek adnám ócsóbban mint valami idegennek)
Basszus azért látom ebbe is bele lehet esni. Mondjuk spec engem nem hoz lázba.
All
Ábri nézd a legénységem Ezek aztán jól tudják kezelni a lövegem
Na ma sincs itt senki?
Á én 3percig bírtam! Ezzel büntetni lehetne!
Az egyik barátomnak ilyen van csak fehérben de ő nagyon meg van vele elégedve pedig sokat nyüstöli!
Hogy jutott eszedbe...
Ádi.... Tan-dem-ből semmit nem veszünk. Felejtős... Lehúzós, szarokat árulnak. De ha esetleg mégsem hallgatsz rám, befele menet nézd meg az autókat.
Sziasztok-. Életem legszebb 5 perce. Érdemes volt élni, mert tudom ezt kerestem.......
http://youtu.be/gxxT3Nz-kyc
Holnap jönnek egy német megbízásából megnézni az fzr-t.. ha megvennék, egy ilyen szörnyeteg? kíváncsi lennék a hajtásfelújításra
Ha a nagy alfa sebzést helyezed előtérbe akkor 88mm L56, (ez kell majd a tigrishez is) viszont ha fontosabb a gyorsabb és pontosabb löveg vagyis sniperkedni akarsz akkor a 75mm waffe0725-ös löveget javaslom. Ez egy vak vonal, és elég ritkán játszottam így vele, mert az átütése nem olyan jó és kell bele arany lőszert venni hogy ugyan azt tudja mint a 88-as. A 105-ös löveg maximum a pz4-en muzsikál jól, de ott sem az igazi már mióta visszavettek a HE lőszer átütéséből.

A páncél T5 felett már felejtős, az álca meg a TD-knek és az artyknak kell.
A heavy tank 2 alapfelszereltsége töltésgyorsító célzásgyorsító. A harmadik vagy a venti (fokozott szellőzés) vagy távcső ha nem szereted a közelharcot. Távcsőből van két fajta, a sima binocular csak álló helyzetben kapcsol be az inkább td-knek való.

Az a tank érdekes, volt hogy O704 lövedékes is képes pattintani persze ügyesen beforgatva. A játékstílust meg lesd le úgy hogy megnézel 1-2 replay-t. link

A felugró ablakban a wot.exe-hez kell társítani a kiválasztott replay-t és akkor lejátsza.
De természetesen el is lehet menteni.
Ezekre most komolyan r.ro-val kell lőni azzal sebzek nem is keveset de pct-vel semmit
Emre.
Milyen kiegészítőt kell ezekre a dögökre venni? álca periszkóp +páncél?
Erre a VK 36.01.H ra gondolok hiába van 105ös lövege a tier 7-8 kivégzi 1mp alatt a halál faszáról
El vagy tévedve.

Arról van szó, hogy nem elég hogy basztatsz még meg is sértődsz mert szóvá teszem. Most meg magyarázod, hátha más beveszi a szar dumát, amikor megint csak trollkodni akartál kicsit. Egyébként olyan polcra pakolsz amire akarsz legyen meg az örömöd vele.
Pupunak meg Ábrusnak éppen hogy segíteni próbáltam a tankozással kapcsolatban. De ha nem tudod miről van szó miért kell beledumálni?