Gondoltam rámérek az akkura, 13, néhány tized volt volt egyet nyomtam az önindítón, de elég gyengének tűnt. azt hittem, ha 13 fölött van, azért indít kíváncsi leszek felsülünk-e
sok 60ezer körül tudom, főleg a késeibb modelleknél. bár akkor van egy százas. Kb annyi, mintha láncszettet cserélnél ugyanezen intervallumban. Ami necces ezekn, hogy a váltóban mit kell még cserélni ilyenkor, vagy mikor me van ott minden, szervomotor, szenzorok, valami tengelykapcsoló is
Ha a nagy alfa sebzést helyezed előtérbe akkor 88mm L56, (ez kell majd a tigrishez is) viszont ha fontosabb a gyorsabb és pontosabb löveg vagyis sniperkedni akarsz akkor a 75mm waffe0725-ös löveget javaslom. Ez egy vak vonal, és elég ritkán játszottam így vele, mert az átütése nem olyan jó és kell bele arany lőszert venni hogy ugyan azt tudja mint a 88-as. A 105-ös löveg maximum a pz4-en muzsikál jól, de ott sem az igazi már mióta visszavettek a HE lőszer átütéséből.
A páncél T5 felett már felejtős, az álca meg a TD-knek és az artyknak kell.
A heavy tank 2 alapfelszereltsége töltésgyorsító célzásgyorsító. A harmadik vagy a venti (fokozott szellőzés) vagy távcső ha nem szereted a közelharcot. Távcsőből van két fajta, a sima binocular csak álló helyzetben kapcsol be az inkább td-knek való.
Az a tank érdekes, volt hogy O704 lövedékes is képes pattintani persze ügyesen beforgatva. A játékstílust meg lesd le úgy hogy megnézel 1-2 replay-t. link
A felugró ablakban a wot.exe-hez kell társítani a kiválasztott replay-t és akkor lejátsza.
De természetesen el is lehet menteni.
Emre.
Milyen kiegészítőt kell ezekre a dögökre venni? álca periszkóp +páncél?
Erre a VK 36.01.H ra gondolok hiába van 105ös lövege a tier 7-8 kivégzi 1mp alatt a halál faszáról
Arról van szó, hogy nem elég hogy basztatsz még meg is sértődsz mert szóvá teszem. Most meg magyarázod, hátha más beveszi a szar dumát, amikor megint csak trollkodni akartál kicsit. Egyébként olyan polcra pakolsz amire akarsz legyen meg az örömöd vele.
Pupunak meg Ábrusnak éppen hogy segíteni próbáltam a tankozással kapcsolatban. De ha nem tudod miről van szó miért kell beledumálni?
Ábri nézd a legénységem
http://youtu.be/gxxT3Nz-kyc
A páncél T5 felett már felejtős, az álca meg a TD-knek és az artyknak kell.
A heavy tank 2 alapfelszereltsége töltésgyorsító célzásgyorsító. A harmadik vagy a venti (fokozott szellőzés) vagy távcső ha nem szereted a közelharcot. Távcsőből van két fajta, a sima binocular csak álló helyzetben kapcsol be az inkább td-knek való.
Az a tank érdekes, volt hogy O704 lövedékes is képes pattintani persze ügyesen beforgatva. A játékstílust meg lesd le úgy hogy megnézel 1-2 replay-t. link
A felugró ablakban a wot.exe-hez kell társítani a kiválasztott replay-t és akkor lejátsza.
De természetesen el is lehet menteni.
Milyen kiegészítőt kell ezekre a dögökre venni? álca periszkóp +páncél?
Erre a VK 36.01.H ra gondolok hiába van 105ös lövege a tier 7-8 kivégzi 1mp alatt a halál faszáról
Arról van szó, hogy nem elég hogy basztatsz még meg is sértődsz mert szóvá teszem. Most meg magyarázod, hátha más beveszi a szar dumát, amikor megint csak trollkodni akartál kicsit. Egyébként olyan polcra pakolsz amire akarsz legyen meg az örömöd vele.
Pupunak meg Ábrusnak éppen hogy segíteni próbáltam a tankozással kapcsolatban. De ha nem tudod miről van szó miért kell beledumálni?