Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó!
De komoly! Elado? Kell ne kem egy ilen. Jobb vele a falat
meg szerszám, meg nem 0 fok egy panel udvarán (persze ha elvégezhető dolog, és feltétlenül szükséges akkor minden megoldható ezzel tisztában vagyok)
Menjél szerelj inkább motort mint itt tapsolgatsz, ja tapsolni könnyebb mint szerelni ahhoz érteni is kéne
Napi 50k sebzésért is jár napi 1prem.
Ja, nem is néztem.
Ez viszont nem replika
Észre se vettem... Biztos azért mert pecsét és egy pillanatra megzavarodott a pecsétkészítő mesterember a tükörképtől.
szólj ár ezeknek hogy fordítva a kereszt rajta, már nem büntetik.
Én meg vettem egy replika biankó rendszámtáblát.
Ja és piásan volt ez
meg TD-vel keménykedni td-vel lehet low armor van neki nem úgy mint 1 tanknak
Itt volt taktik is ha nem akadok el a végén a kerítéslécbe akkor meg lett volna a 3. is és megjegyzem hogy észrevetted-e ki élte túl 1edül a sűrűjébe
"Aranyat vettem"
TD-m nem is volt. A háborút tankokkal vívják.
premium accot adnak küldetések végrehajtására is én pl az 1 napomra ( 24 nyert csata 24ó alatt )kaptam 7et ( nemtom mire) aztán mikor lement 2re megint adtak 3at Aranyat vettem a tapasztalati pont beváltására az elit tankokról.
A többiek (T5-T6) kevés kivétellel mennek szanaszét mint a világtalan, aztán meg ott nézelődök két-három páncélosvadász társaságában akik nem haverkodni jöttek.
Még ha a prémium account miatt prémium szorzóval adják azt is meg a pénzt is. (nem úgy mint szegény ábrusnak aki csak annyit kap amennyit kiharcolt magának)
De én egyre jobban kezdek húzni a TD-k felé 88as ágyú a pz akármi IV-en és 1 max 2 találat a kvs nek meg a többi VI-VII nek