Jelenleg T6-ra gyűjtök (egy Orosz és egy Francia) de eszembe sem jutott előnyt vásárolni magamnak. Valóban lassan jönnek össze a cuccok de nem számít, ettől jó hogy nehéz. Egy buznyák aranyam sincs az elejétől fogva mert beváltottam az összeset kezdéskor. (gondolta a halál hogy a többit venni kell)
Most már sikerült eljutni oda a Francia krumpliformájú szörnyeteggel hogy van némi közöm a csatához, nem csak célpontnak vagyok ott.
Az Orosz vonalon a T28-cal szénné lőttek akármit is csináltam és jelenleg a KV1 sem tud sokkal többet. (eddig egy közepes blokkot tudtam venni bele de fejlesztgetem lassan)
nem az a lényegén . végigküzdök minden csatát. ez volt most életem legjobb ütközete pár perce nagyon durva volt fú bazz igen leleményesnek kellett lenni. jönnek azok a védd meg a bázist miközben baszogatnak csaták
ebből él az oldal, mert mint tudjuk free a játék. egy idő után prémium nélkül meg vagy lőve(szó szerint ). én ugyan addig se jutottam el, hogy kelljen mert meguntam, meg nem volt rá energiám és időm, de erre már rájöttem. Nameg unokatesóm míg toltam 10-es tankokkal kavirnyázott oszt mondta. Nekem asszem 5-ös vagy 6-os volt a legnagyobb. Ezt Pupu tán jobban tudja, nála az accom.
Nos először is kéne egy kép a gépről hogy milyen FZR-ed van, mert az nem jelent semmit hogy mikori. (elvileg az már exup de ez nem mindig 100%)
Alapjában véve egy megbízható és izmos vas még mai szemmel is. Az olajcserére illik odafigyelni mert annak halogatása esetén a váltó láthatja kárát. (meg a többi is)
Az olaj nem baj ha sima ásványi bár én félszintetikust használtam, árban kb. ugyanannyi. (a márka és hogy 10w40 vagy 20w50 az vallás kérdése, mind a kettő jó bele)
Fogyasztásra 5-10 literig bármennyi lehet hozzáállás kérdése. Alkatrész van bontottan dögivel, az új megfizethetetlen. (mint a többinél)
A többit csak akkor ha már tudjuk hogy a tiéd milyen.
Most már sikerült eljutni oda a Francia krumpliformájú szörnyeteggel hogy van némi közöm a csatához, nem csak célpontnak vagyok ott.
Az Orosz vonalon a T28-cal szénné lőttek akármit is csináltam és jelenleg a KV1 sem tud sokkal többet. (eddig egy közepes blokkot tudtam venni bele de fejlesztgetem lassan)
http://youtu.be/3Joo76bzTu4
A leendő vevők jelentős részét világgá kergette
Alapjában véve egy megbízható és izmos vas még mai szemmel is. Az olajcserére illik odafigyelni mert annak halogatása esetén a váltó láthatja kárát. (meg a többi is)
Az olaj nem baj ha sima ásványi bár én félszintetikust használtam, árban kb. ugyanannyi. (a márka és hogy 10w40 vagy 20w50 az vallás kérdése, mind a kettő jó bele)
Fogyasztásra 5-10 literig bármennyi lehet hozzáállás kérdése. Alkatrész van bontottan dögivel, az új megfizethetetlen. (mint a többinél)
A többit csak akkor ha már tudjuk hogy a tiéd milyen.