Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De úgy mozog mint egy beszívott tetű. Érdemes rá megvenni a 122mm-est vagy csak felesleges arcoskodás?
Hát nem.
Legfőképp arra hogy megfelelő tisztelettel kezeld a jobb markolatot.
A többit meg majd "ádám a mindentjobbantudó" úgyis elmondja.
Sziasztok !
Új vagyok még ebbe az fzr-es témában, lenne nekem egy 91es fzr 1000rem. Mondanátok nekem pàr infot rola hogy mire kell, hogy oda figyeljek ?
nem jó nektek semmi
dobta a régi proli asszonyt is, meg a kismotort? szép gondolom má nem az élet-halál határán egyensúlyozó corsát is
Pöti új ember lett. Lecserélte a haveri kört, a barinőjét, meg most a motorját is
Nem tudom, hol lehet már a ranglétrán, de elég rég nyomja az ipart.
Minek van durva hangja?
Erre az NDK turmixgéphangra gondolsz ami a burgonyából jön?
Gondolom tett egy szervizlátogatást a jármű. (és nem a Kawasatinál)
akko hogy indult e?
a hahuról lekerült, de itt fentmaradt kiváncsiságbú
pf, rendes hangcuccal néztem, és mennyire durva hangja van már? http://youtu.be/wkAtFAQlLw8
Nem hinném.
Szerintem csak eddig nem igazán volt komoly a szándék hogy fel legyen támasztva a gép. (pár gyenge próbálkozás ugyan volt de ennyi állás után és ilyen kevés kompresszióval nem csodálom hogy beintett)
Egyébként hogy találtak meg ha nem hirdeted sehol?
összerakta másik motorral, vagy mivan? me régen nagyon nem akart neki menni
elkeverték apámék a töltőt majd pénteken áttolom a műhelyükbe, ott beröffentjük, és megmozgatom kicsit
Rengeteg vér verejték és meghalás után meglett a KV1.
Lehet hogy csak az én rossz tulajdonságom, hogy mikor ilyen célból várok valakit akkor előtte mindent megteszek hogy simán menjenek a dolgok.
Felraktam erre azt a löveget amit mondtál waffe 0725, hát kapásból 4 kill-t sikerül jó mert nagyobb a torkolati energiája 1000km/h+
de már nem is rohangálok sunyi alattomos módon. Csak a tigris miatt akarom a nehéz tankokat. Amúgy a TD-t részesítem előnybe jobban bejön a sunyulós módi
na, nem jöttek, de azért próbáltam. Hát nem indult
na, csak pénteken gyönnek
Hát a csajért végignéztem ,meg az elején a moci-ért,az ott van de a többi
A 88-assal T8-ban