Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia csövi nem szoktam ám a gép előtt tölteni a napom meló van, bár még friss és a fizu is gyenge, de ha minden úgy alakul, ahogy szeretném, akkor márciusra jó lesz !
Szia Poti! A tankozáson kívül egyébként mi újsi? Motorárulás van? Meló?
Reggelt szerintem emre nem olyan vészes az. Amikor volt rá időm és leültem elé, megszereztem az 50k 1 nap alatt-ot, utána meg prémium nappal már csak fenn kell tartani az 50k xp-t
Egyébként most t6-os gépekkel játszok, mert kiváncsi vagyok hogy adott időre össze tudok-e szedni nemzetenként 100k xp-t.
Le vagy maradva.
Tessék felvenni!
Az igen..én azért ennyire nem játszom régóta, meg alapvetően nem szoktam sokat előtte ülni most épp a következő lépcsőfok az ISU-152, mert a cél az Object. Aztán meglátom mi lesz a következő...kedvenced mindig is a Hellcat lesz, az a tank egy állat
Ezért nem írtam hogy mivel. Lasssn minden meglesz.
Még nincs hang és egyelőre a megyek-lövök ment de mint említettem alakulgat valami taktikaféle is. (valamennyire már látszik a statisztikán is)
Én leginkább egyedül tolom, szóval nagyon nem fogok zaklatni senkit.
Úristen emre, 20k csata?
felvettelek, meg PUPU Téged is. Aki játszik az vegyen fel nyugodtan, szeretek szakaszba menni nickem ugyanez
Régóta, még akkor kezdtem amikor a játék béta verzió volt.
A nick-em ugyan ez, keress rá ingame.
emre Te mióta és mivel harcolsz?
Elsősorban szükséged van egy magasabb szintű tankra (5+) mert ott már csak azokra a pályákra dob be, ahol sokat fogsz menni. Aztán ugyebár ismerned kell a tank típusodtól függően a jó helyeket / útvonalakat. Továbbá az sem árt ha zsigerből tudod mekkora a tankod, hogyan fordul időben és térben, stb. Én TD (Páncélvadász) vagyok elsősorban, ezért mindig hátulról támogatom a többieket, nem roncsolok előre, türelmesen várok és ha látok csak 1-et lövök 18 másodpercenként, de az 700+ sebzés. és ami a legszebb ebben, hogy ha jó helyen állok, akkor még csak észre se vesznek
Már említettem, hogy ha van rá igény szìvesen megyek 1-2 kört szakaszban de csak ha működik a hang chat. Úgy tudnék mesélni pár dolgot hogy pl az adott pályán azzal a tankkal mit érdemes csinálni. De ha csak ennyire akarsz vele foglalkozni hogy megyek lövök akkor inkább nem erőltetném a dolgot.
Tudom hogy ennek magasabb szinten már semmi értelme de amíg nem ismerem jól a térképeket és a tankok képességeit addig ez vált be a legjobban.
Annak idején ennyi csatával a hátam mögött én is így gondoltam hogy ez elég.
Ezzel a döggel nehéz házak között de van 1-2 jó pálya, kár hogy randomba adja és nem lehet pályát választani
én már elég régóta játszom, többnyire SPG és TD amivel szeretek menni
Én a "megyek és lövök" stílust nyomom a házak között. Nyílt terepen általában nem húzom sokáig.(bár most már kezd azért alakulni)
Akkor már értem hogy miért láttunk ilyen régen.
Még keresem most kezdtem 2 hete de TD lesz szerintem