Szia csövi nem szoktam ám a gép előtt tölteni a napom meló van, bár még friss és a fizu is gyenge, de ha minden úgy alakul, ahogy szeretném, akkor márciusra jó lesz !
Reggelt szerintem emre nem olyan vészes az. Amikor volt rá időm és leültem elé, megszereztem az 50k 1 nap alatt-ot, utána meg prémium nappal már csak fenn kell tartani az 50k xp-t
Az igen..én azért ennyire nem játszom régóta, meg alapvetően nem szoktam sokat előtte ülni most épp a következő lépcsőfok az ISU-152, mert a cél az Object. Aztán meglátom mi lesz a következő...kedvenced mindig is a Hellcat lesz, az a tank egy állat
Elsősorban szükséged van egy magasabb szintű tankra (5+) mert ott már csak azokra a pályákra dob be, ahol sokat fogsz menni. Aztán ugyebár ismerned kell a tank típusodtól függően a jó helyeket / útvonalakat. Továbbá az sem árt ha zsigerből tudod mekkora a tankod, hogyan fordul időben és térben, stb. Én TD (Páncélvadász) vagyok elsősorban, ezért mindig hátulról támogatom a többieket, nem roncsolok előre, türelmesen várok és ha látok csak 1-et lövök 18 másodpercenként, de az 700+ sebzés. és ami a legszebb ebben, hogy ha jó helyen állok, akkor még csak észre se vesznek
Már említettem, hogy ha van rá igény szìvesen megyek 1-2 kört szakaszban de csak ha működik a hang chat. Úgy tudnék mesélni pár dolgot hogy pl az adott pályán azzal a tankkal mit érdemes csinálni. De ha csak ennyire akarsz vele foglalkozni hogy megyek lövök akkor inkább nem erőltetném a dolgot.
A nick-em ugyan ez, keress rá ingame.