Tegnap kiemeltem az oroszlánból az akksit és feltettem tölteni. Ma kimentem és rámértem még töltés alatt, 12,7V-ot mutatott.
A töltőt levéve ~10mp alatt szaladt le a feszültség 11,4V-ra. Ennek annyi.
A gyújtásmodul biztos nem ugyanaz,a lendkerékről nem tudok mit mondani,4jh-s blokkot még nem láttam közelről.A jeladó tekercs elvileg mindkettőnél két vezetékes,a generátor meg három,de elhelyezésben és csatlakozásban lehet különbség.
A gyújtáselektronika programja a 4JH vezérléséhez (szívó/kip.szelepek nyitási-zárási szöge) van illesztve, ami természetesen köszönő viszonyban sincs a régebbivel. (hiába hasonlítanak szemre a blokkok, belül nem egészen egyformák)
Csapatmunka mi?
Megbeszéljük, elindulunk együtt, fedezzük egymást, erre amint meglátnak valamit egyből elkezdik szanaszét hajkurászni, engem meg szemtől szembe az utcán kilőtt egy arty. (mondjuk 21 HP-m volt már csak)
A másikban meg három is ott van mögöttem, mondom hogy előre megyek az útelágazáshoz, fedezzék a seggem. Mindenki bólogat, én kilőttem egy KV1 kilógó lánctalpát majd mivel engem nem tud lőni és elmenni se így minden újratöltésnél lazán belelövök egyet. Erre valami fostos kis tank közvetlen közelről lövöldözi a seggem. Fordulok meg a toronnyal hogy rászólok a 122-essel, persze ez a a három hülye háromfelé kóvályog, majd a kisköcsög helyett az egyik még belém is lő egyet.
Ehh, tényleg nem tudhatja az ember hogy mikor kivel áll össze.
A megnevezésében benne van hogy free, ez ebben az esetben azt jelenti hogy nem kell hozzá arany
A base xp átváltásához már kell arany. Ez akkor képződik ha a teljesen kifejlesztett járműnél elfelejted bekattintani a legénységfejlődés felgyorsítása fülecskét, és ilyenkor nem azok kapják az xp-t, hanem (teljesen feleslegesen módon) halmozódik tovább amíg játszol azzal a géppel.
A töltőt levéve ~10mp alatt szaladt le a feszültség 11,4V-ra. Ennek annyi.
Valami alkatrészre nincs szükséged?
Megbeszéljük, elindulunk együtt, fedezzük egymást, erre amint meglátnak valamit egyből elkezdik szanaszét hajkurászni, engem meg szemtől szembe az utcán kilőtt egy arty. (mondjuk 21 HP-m volt már csak)
A másikban meg három is ott van mögöttem, mondom hogy előre megyek az útelágazáshoz, fedezzék a seggem. Mindenki bólogat, én kilőttem egy KV1 kilógó lánctalpát majd mivel engem nem tud lőni és elmenni se így minden újratöltésnél lazán belelövök egyet. Erre valami fostos kis tank közvetlen közelről lövöldözi a seggem. Fordulok meg a toronnyal hogy rászólok a 122-essel, persze ez a a három hülye háromfelé kóvályog, majd a kisköcsög helyett az egyik még belém is lő egyet.
Ehh, tényleg nem tudhatja az ember hogy mikor kivel áll össze.
A base xp átváltásához már kell arany. Ez akkor képződik ha a teljesen kifejlesztett járműnél elfelejted bekattintani a legénységfejlődés felgyorsítása fülecskét, és ilyenkor nem azok kapják az xp-t, hanem (teljesen feleslegesen módon) halmozódik tovább amíg játszol azzal a géppel.