Nem. Vagyis igen, de még se. Szóval kirúgtak a gecibe megpróbálom lényegre törően és érthetően. Az akkori főnökömet nagyon ki akarták már rúgni, de lévén, hogy Ő okosabb volt az Ő főnökeinél így ez nem volt egyszerű. Így jöttem én a képbe, csináltak egy előre legyártott kritikusan szar ellenőrzést az én műszakomba, amivel már ugye lehetett indokolni, a főnököm kirúgását is, mondván, hogy milyen emberek dolgozhatnak itt.
Ügyik, nem? Hát itt jön a fordulat, mert nem annyira. Pötike gondolt egyet, telefonált egy párat és beperelte az AmRest Kft.-t (ugyebár a KFC ez alatt a cég alatt fut). 3 hónap munkanélküli, közbe meló keresés amíg még kapom a segílyt, most pedig egy online webáruháznak vagyok egy személyben a vezetője, futár, áruszedő, csomagoló, egy szóval minden. Ezt a céget tervezem jövő év elején a sajátommá, de ha nem is teljesen sajáttá, akkor is családivá tenni.
Hááát úgy ennyi röviden és tömören a kicsi még mindig meg van, szerintem már meg is marad örökre, a buzuki tökéletesen megy (bár tegnap sikerült tolatás közbe elkapnom egy oszlopot a parkolóba a kerékkel, ami miatt most elég furcsa a hangja, meg a kormány elfordult egy erős 15-20 fokot, és húz is el balra) szóval minden szép és jó vagy nem
Nincs még, igazából nem mentem fel Pestre megnézni de venni mindig lehet
A Suzit Juci nekiadja az apjának, de nem hiszem, hogy sokat mennének majd vele, mert olyan elbaszott a garázs felhajtójuk, hogy én is 3x meggondolnám, hogy be-ki álljak, az öreg meg évi 100km-t vezetett kb, de 5 éve már annyit se.
énmeg próbálkozok xp-t varázsolni egy cd mentes subnotebook-ra. ncore-ról leszedett millió ember által letöltött XP szar hiányzik egy fáj (nem hinném, hogy a boot gyártó progi a gond, de faxse tzudja. most másikat töltök, ami fullfull alap xp.)
Amíg itt tankozgattok, valakinek dolgozni is kell ezért szétszedtem egy Shimanó háccsó agyat. A szabadonfutót akartam kipucc, mert beragad hidegben, de nem lehet szétszedni (peremezett 1ccr használatos) azt is a jutyúbon néztem meg, hogy kazettástól hogy kell leszedni Utána főztem egy fél órát, patika lett, megy bele 1 kis olaj, és kész.
A váltót is szétvettem, de utólag láttam, hogy az 1ik vezetőkerék másmilyen, asszimetrikus, fax se tudja má, hogy hol volt meg merre ált majd lesz valahogy
megvót az tanítva. vagy 1,5 éve épp részegedtem a haverokkal Ő pedig játszotta a taxiskisjányt. fennakasztotta az orrát, és ő nem olyan rutinos, hogy megvár, és becsimpaszkodunk a hátába és lehúzzuk, hanem letolatott. lefeléjövet: széttörte a dobbetéteket, meg jópár fülét a lökösnek. azóta akármi megkapja, leugrik, és mindig letörik ez + az. mostmár nemnagyon tudom rendesen visszatenni.
amúgy szia
de ha gondolod...
Ügyik, nem? Hát itt jön a fordulat, mert nem annyira. Pötike gondolt egyet, telefonált egy párat és beperelte az AmRest Kft.-t (ugyebár a KFC ez alatt a cég alatt fut). 3 hónap munkanélküli, közbe meló keresés amíg még kapom a segílyt, most pedig egy online webáruháznak vagyok egy személyben a vezetője, futár, áruszedő, csomagoló, egy szóval minden. Ezt a céget tervezem jövő év elején a sajátommá, de ha nem is teljesen sajáttá, akkor is családivá tenni.
Hááát úgy ennyi röviden és tömören
A Suzit Juci nekiadja az apjának, de nem hiszem, hogy sokat mennének majd vele, mert olyan elbaszott a garázs felhajtójuk, hogy én is 3x meggondolnám, hogy be-ki álljak, az öreg meg évi 100km-t vezetett kb, de 5 éve már annyit se.
kirakta pendrájra, oszt meghalódott telepedés közben, mert hiányzott egy sys fájl. Jucinak van már új kocsi? Nemeladó a buzuki?
A váltót is szétvettem, de utólag láttam, hogy az 1ik vezetőkerék másmilyen, asszimetrikus, fax se tudja má, hogy hol volt meg merre ált