Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ábrusnak
macska jódóg
Pont mellettünk a bécsi úton. :-) de nem csaphatod le! Inkább vedd meg a motorom jó áron!
ez melyik kereskedésben honol?
Gyári markolatok, NEM napszítta kezelőszervek. Egyedül a hangrendszer hiányzik az extralistáról. Van gyári zsák a vázalagútba. Magyar szervízkönyv.
Elég durván jó állapotú. Ráadásul mikor van legalább derékszögben a térdem? előredobva pedig... ár is jó, de beszámolni 100 körül tudta volna az fzr-t. még extragyorsba is legalább 200-át biztos ér...
szépjóreggeleket mindenkinek
mer eltűntél egy éve
Jaó reggőt mizu? Meséljen mindenki valami jót, én is le vagyok maradva
Potinak előzmény
Meglátjuk mit hoz 2014...reméljük jót. mi a tankos neved? én nem látom, hogy felvettél
Le vagyok mert ugye megszűntél itt létezni így honnan is tudtam volna bármit.
Annak viszont örülök hogy alakulnak a dolgaid.
ez milyen hang modding? még azt is hallani ha elfingja magát a töltő
Élelmiszer - Vegyszer. Ezek mennek egyenlőre...aztán majd szeretném szélesíteni a kört, most 7.000 termék közül lehet választani

Corsa? Hűű az anyját, jól le vagy maradva. A Corsát eladtam egy kereskedőnek jó pénzért. Mármint nekem volt jó, neki annyira nem, a sarokra kiérve hívott is, bár csak a fejegység előlapját kereste Lett helyette egy tökéletes állapotú 99'-es swift. 40.000 valós km-errel. Most van benne 94.000, ha átfordul, eladom 0km-esen, mert csak 5 számjegyű az óra meg most van egy opel combo is mellé, 1.7 CDTI imádom.
nem mondom, hogy mennyi de 7 számjegyű
"soooookkal"
Már megérte.
B&szki!
Mondjuk nem is volt embernek való az a meló. És mivel akarsz vebáruházalni?
Meg úgy tudom hogy korzád van.

Jól tetted, hogy beperelted őket ebből elég sokat le lehet akasztani...
Nagyon jó kis progi, én is akkor vadásztam a gúglin, amikor megvettem a gépet mivel dvd olvasót elfelejtettem bele venni mondjuk pont nem is hiányzik...nem használok disc-et már évek óta.
itt is azvan fennforgásba. a régire rakok friss rendszert, mert eladom
A szöszi lánnyal már nem vagyunk együtt (aki Timi névre hallgatott és 6 évet töltöttünk együtt), most van egy szívszerelmem, aki fodrász, és dögös vörös, de főleg aranyos. Sokkal értelmesebb, felnőttebb, mint az elődje. Mellesleg fiatalabb is és soooookkal nagyobb a cicije Viccet félretéve, már csak arra várunk, hogy megnyerjem a pert, és az abból befolyt összegből el kezdhessük a saját kis életünket
Nem ffigyeltem. De akkor megoldom... Köszi...
Aztán megnősültél-e már, te gyerek?