Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

második/elsőnek
Elnézést, tudom hogy tahó dolog kinyomni a telefont. Nem miattad volt.
az a baj, pont duplájába kerül annak amit kocsira akarok költeni
amúgy lehet az lesz, hogy Kingának veszek v.mit. Úgyis szerelmes az Opel Tigrába. énmeg tolom a fabia szemit tovább
Vezetés közben nem szoktam. (főleg városban)
Én is látom már egy ideje. Ha nem vettem volna meg a Kawasakit már visszavetem volna.
Nem tudtad :(
Nem tudtam

Reggel 8-kor kezdtünk és egy órája értünk haza.
(Pécs-Tesco-Deichmann-anyámék-anyósomék és még ádám is hívott valamikor de nem tudtam felvenni)
Mért érzem ugy hogy elkezdödöt le értéktelenedni a motorod http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Na igen... de ahogy mondtam, ez már 1M
Ez nagyon jó, szerettük nagyon.
2004-ben vettem egy egyévest 3,7M, 2007 decemberben meg beszámították a másikba 2,5, közben belement 110e, és tökéletes volt végig. Az enyém 2.0D volt, de állítólag a benyás még strapabíróbb.
1. Igazából először is az érdekelne hogy miért keresed magadnak a bajt. (fábia helyett, másodiknak, Kingának vagy mert csak?)
2. Annak a tahó sógoromnak pont ilyen van. Meg is érdemli a rohadék.
3. majd ha megválaszoltad az elsőt
Nagyon szép az autó! Tetszik.
Jól van,persze. De azért a Fré meg ez nem egy kategória. Második motornak elmegy,de a fré helyett sztem kár lenne. Megbánnád idővel.
Olasz design!
Nekem tetszik
Ez is szép pl.
Jók ezek, haverom cégese ilyen volt, mentem vele 1-2x Pestre. Ők váltva használták, kapott szegény autó, volt év, hogy 100 ekm-t, de bírta.
Ezek tetszettek nagyon.
Csak pl. így hirtelen
nincs annyiért
8 kila körül kezdődnek a lépcsőshátúak. Caravan nemkő link
Ha normálisat akarsz, én egy B Vectrán gondolkoznék a helyedben, most ránéztem, 5-600-ér vannak olyanok, amik egy pár évet még elmennek, meg ki is néz valahogy, kényelmes is, és sok bontott van belőle, ha kell vmi.
Vagy valami vágottszemű, Mazda vagy Nissan Primera, Totya az drága.
Egyébként az Alfa nagyon szép kocsi,tetszik nekem is.