Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol van megint a szemüveged?
fixi. A pályakerékpárok is fiyik. Full karbon a bringa. Többe kerül mint a motorjaink.
Szép fixi. Tiszta karbon,nem két forint.

Én is mentem már megállás nélkül 336km egy nap se kellett hozzá 32,8 km/h átlaggal,de akkor még fiatalabb,és sokkal erősebb kitartóbb voltam.
Ezt tekerni KELL. Az benne a lényeg. Nem turista bicikli. Azthiszem, hogy amivel körbe mennek pályán az is örökhajtós. Tekerni kell nincs megállás.
Látom mondd meg neki, ne támassza a sparherthez közel, mert felgyullad a sok szén
Persze, de lehetne annyi esze, hogy figyel rá
Nem elhagyom az osanban meg az állatkertben...
Ha olyan helyen élek, ahol méretesebb csörgőkígyók is, akkor is kiküldöm, hogy "menjél nyugodtan kisfiam homokozni, nem lesz semmi baj!" ?

Amúgy meg halál hidegen hagy más gyereke.
A pedál, ha nem tekered. (gyerekkoromban esünk keltünk némelyik srác "lehegesztett difis" ruszki sz&rjával)
Fél milla azaz örökhajtós.
Szegény csóró, örökhajtós biciklivel dobjunk már össze neki egy teszkós versenybringára valót
Ez nem igaz. A top 5-ben van és nem hátul.
Miért törné el ha tekered?
Egy ilyenért én is adnék néhány kreditet csak nem férne be a kertembe...
Mi a bánat jó az örökhajtós kialakításban? (azon kívül hogy eltöri a lábad?)
Neked nem lenne jó a BMW... nem vagy elég fan
nem mondom hogy nagyon lusta de nagyon érezhetö a kulömbség.

Haverom a Norbi

És ezzel mennek:
Ha nem vagy elszállva az árral, gyorsan eladhatod. Az enyémre kb. 20 érdeklődő volt, 1 hét alatt elvitték, kicsit drágábban, mint a tiéd, de fiatalabb is volt, és nem volt hibája.
A 170-190 jónak tűnik, madara válogatja
Én az IS3-ról beszéltem. (Bár nem tudom mi az)
Valószínűleg exup szelep beállítási nyavalyája van. (persze lehet más miatt is)
Nem kéne hogy lusta legyen.
Sziasztok!

Voltunk tekerni a Mecseken a kislányommal. Mentünk egy 50km,de olyan meredek emelkedőkön,hogy csak lestem. Nagyon stramm a kis csajszi,volt 15%-os meredekség is.
Ha emlékszel még akkor egy hajszálon múlott hogy nem BMW-m lett. (autó és motor is)
Tehetek én róla hogy hülyén állt a kérdéshez az eladó? (ha nem kever annyit akkor már mentem volna a lével és az állna a garázsban)
Sziasztok.
Szeretném megkerdezni,mivel még kezdö vagyok,hogy a gepem 4000 fordulatig ojan lustácska,de fölötte kilö mint a rakéta.Ez normalis vagy valami beallitasi gond van vele?
Látod... Vetél volna inkább BMW-t