Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért ráírtam.
Van fekete és arany is, bármelyik rendelhető.
Köszi!
Amint megláttam egyből bevillant a régi reflex hogy fel kell hívnom mert kellene a.....a...........a....................... baszki nem kell hozzá semmi.
Hátha kell hozzá valami....

bontás gtr
SZiasztok!
Ott szolgáltam Szentesen,a Damóban.
A motorom sajna szét van szedve hengerfej probléma miatt. De kiviszem a caprimat, hisz ford majális lesz.
jó reggelt!
Szerintem is a magas súlypon miatt.
Jól néz ki, kíváncsi leszek rá.
hepco dobozok tartoval 25-ért

biztos túl magasan vannak a banditon azért adja el őket
Nézd, hallani most nem hallom de eddig is volt halkan kattogás amióta ezek fent vannak.
Ha semmi nem akad és működik a fék rendesen akkor mi lehet a baj?
A vidin láthatod hogy az mennyire zörög akkor amikor csak megforgatta a kereket, akkor milyen lehet menet közben? (a Frézié meg közel sem lóg és zörög ennyire)
Használtam, fékeztem vele 240-ről, nem volt vele soha semmi baj. Ennél többet nem tudok mondani.
Leírtam a srácnak... Azt mondta okè, tudja, de más motornál akkorsem hallatszik ilyen kattogás...
Én is akkor szereltem. Hol harcoltál?
sztem veszek egy ilyen sj4000-es sportkamerát
vagyis megkértem egy haverom, hogy rendeljen nekem egyet...
de te száz éves vagy
És miért nem? Csak néző leszel?
89-augusztusban szereltem le a seregből,azon a tavaszon került az alakulathoz egy fiatal őrmester.Gyorsan összejöttünk vele,kiderült van motorja.Nekem akkor Simó Star volt,ő meg vett egy GPZ550-est 120000 ft-ért.Akkor hallottam először négyhengeres motorról itthon,Magyarhonban.Tudjátok akkor mekkora összeg volt ez?Én csak azt nem értettem,ilyen gazdag háttérrel mi a rákot keres a seregben kopasz őrmesterként.
Szia! Igen én megyek, csak sajnos nem motorral.
Én akkor már az XS-sel nyomtam de persze IGAZI nagymotorra vágytam.
Nem csodálom.
Az újságosoknál úgy ment hogy: "még nincs-még nincs-már elfogyott"
Aztán rendelni kellett a Motorrevütől. (abból is van egy nagy kazal, persze pergamenné olvasva)