Köszi!
Amint megláttam egyből bevillant a régi reflex hogy fel kell hívnom mert kellene a.....a...........a....................... baszki nem kell hozzá semmi.
Nézd, hallani most nem hallom de eddig is volt halkan kattogás amióta ezek fent vannak.
Ha semmi nem akad és működik a fék rendesen akkor mi lehet a baj?
A vidin láthatod hogy az mennyire zörög akkor amikor csak megforgatta a kereket, akkor milyen lehet menet közben? (a Frézié meg közel sem lóg és zörög ennyire)
Használtam, fékeztem vele 240-ről, nem volt vele soha semmi baj. Ennél többet nem tudok mondani.
89-augusztusban szereltem le a seregből,azon a tavaszon került az alakulathoz egy fiatal őrmester.Gyorsan összejöttünk vele,kiderült van motorja.Nekem akkor Simó Star volt,ő meg vett egy GPZ550-est 120000 ft-ért.Akkor hallottam először négyhengeres motorról itthon,Magyarhonban.Tudjátok akkor mekkora összeg volt ez?Én csak azt nem értettem,ilyen gazdag háttérrel mi a rákot keres a seregben kopasz őrmesterként.
Nem csodálom.
Az újságosoknál úgy ment hogy: "még nincs-még nincs-már elfogyott"
Aztán rendelni kellett a Motorrevütől. (abból is van egy nagy kazal, persze pergamenné olvasva)
Amint megláttam egyből bevillant a régi reflex hogy fel kell hívnom mert kellene a.....a...........a.......................
bontás gtr
biztos túl magasan vannak a banditon azért adja el őket
http://youtu.be/eKH1r1kjNfg
Ha semmi nem akad és működik a fék rendesen akkor mi lehet a baj?
A vidin láthatod hogy az mennyire zörög akkor amikor csak megforgatta a kereket, akkor milyen lehet menet közben? (a Frézié meg közel sem lóg és zörög ennyire)
Használtam, fékeztem vele 240-ről, nem volt vele soha semmi baj. Ennél többet nem tudok mondani.
vagyis megkértem egy haverom, hogy rendeljen nekem egyet...
Az újságosoknál úgy ment hogy: "még nincs-még nincs-már elfogyott"
Aztán rendelni kellett a Motorrevütől. (abból is van egy nagy kazal, persze pergamenné olvasva)