Ha már itt a sok idő, megnéztem a szelephézagokat. Tök felesleges volt, mert csak az egyik kipu volt nagyobb 2-3 századdal (03 beesett, de 035 már nem ment be)
Az, hogy mivel felvilágosítottál így most már tudom milyen a fafúró és hogy működik. Így ha legközelebb kinyitom a szekrényajtót akkor tudom hogy melyiket kell kivennem.
No.
A fenyősövényt vágtam vissza a ház előtt mert már kis híján elérte a villanydrótot. (még nincs teljesen kész)
Jelenleg a piros vonalig ért és a zöldig vágtam vissza. A jobb oldalon és hátra végig hagyom had menjen ameddig akar. (ott már nincs drót)
Bejöttem kicsit mert baromi meleg van.
Az jó! Én is péntekre gondoltam a menést de lehet maradnék vasárnapig. majd meglátjuk. sátrat matracot viszek meg lehet kemping asztalt es két széket is. hálozsákot hozzál csak meg az alföldi papucsot
nekem is olyan kismotor-érzetem volt rajta, aztán kiderült, nehezebb, mint a bmw ... meg olyan kis nőies, kuplung, fék, kormány, mind leheletnyi erővel mozog.
A fa fúró is fémből van csak az a kör kerületét szedi ki először, tehát nem belülről megy kifelé, hanem kivülről befelé. Ezért amikor átszalad a fán nem roncsol a túlfélen hanem szép kerek lyukat csinál.
BMW-m nincs (bár majdnem lett) a fagyizó meg többnyire tele van.
Sőt, cigányfúróm is van, de mióta EU vagyunk, csak roma furatkészítő szerszámnak merem hívni
Papucs ki nem maradhat, a hősugárzót még megfontolom
Valaki más nem akar lenézni esetleg? Vadkerten van egy országos hírü fagyizó
Valakinek nincs esetleg FZ 750-hez benzinpumpája? Vagy elég lenne nekem az a műanyag rész is amire a csöveket lehet rádugni!
A fenyősövényt vágtam vissza a ház előtt mert már kis híján elérte a villanydrótot. (még nincs teljesen kész)
Jelenleg a piros vonalig ért és a zöldig vágtam vissza. A jobb oldalon és hátra végig hagyom had menjen ameddig akar. (ott már nincs drót)
Bejöttem kicsit mert baromi meleg van.
Egyébként amióta a szatuna nem csinál azóta nincs. ("olcsó")
Sátrat hozhatnál, akkor nem kell nekem motoron