Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha már itt a sok idő, megnéztem a szelephézagokat. Tök felesleges volt, mert csak az egyik kipu volt nagyobb 2-3 századdal (03 beesett, de 035 már nem ment be)
Én is így vagyok vele, ezért nem is mertem elővenni mert még elrepeszti itt nekem a plexit.

BMW-m nincs (bár majdnem lett) a fagyizó meg többnyire tele van.
Nekem is van, de még normális likat nem tudtam fúrni vele, még fába se, mert sztem forgatni kell nagyon.

Sőt, cigányfúróm is van, de mióta EU vagyunk, csak roma furatkészítő szerszámnak merem hívni
Van itthon sok mindenhez. (beton, tégla, acél, saválló, fa, meg van pár marófej is de már tényleg kéne vennem egy oszlopos fúrót)
OK, de végül is én se sietek sehova, ha jó a buli, sok a facér csaj (amelyik oda van a facér ) akkor maradhatok...

Papucs ki nem maradhat, a hősugárzót még megfontolom

Valaki más nem akar lenézni esetleg? Vadkerten van egy országos hírü fagyizó
Csodálkoztam is mert minden háztartásban kell lennie...
Sziasztok!
Valakinek nincs esetleg FZ 750-hez benzinpumpája? Vagy elég lenne nekem az a műanyag rész is amire a csöveket lehet rádugni!
Van itthon egy egész készlet.
télleg nem tudod mlyen a fafúró vagy csak megint viccelsz velem? rakjak képet?
Az, hogy mivel felvilágosítottál így most már tudom milyen a fafúró és hogy működik. Így ha legközelebb kinyitom a szekrényajtót akkor tudom hogy melyiket kell kivennem.
Szia szép napot mindenkinek eladnàm alkatrészeimet fzr1000 karbisor szelepsor kàny magasito dugo gyürü ami kel munden jo csak a fötengej nem jo
No.
A fenyősövényt vágtam vissza a ház előtt mert már kis híján elérte a villanydrótot. (még nincs teljesen kész)
Jelenleg a piros vonalig ért és a zöldig vágtam vissza. A jobb oldalon és hátra végig hagyom had menjen ameddig akar. (ott már nincs drót)
Bejöttem kicsit mert baromi meleg van.
Mi tetszik?
Az jó! Én is péntekre gondoltam a menést de lehet maradnék vasárnapig. majd meglátjuk. sátrat matracot viszek meg lehet kemping asztalt es két széket is. hálozsákot hozzál csak meg az alföldi papucsot
Lenyírtad a füvet?
Króóóóm?
Egyébként amióta a szatuna nem csinál azóta nincs. ("olcsó")
Mindenképp én 2 napra gondoltam (1 éccaka, a péntek, de beszéljük meg)
Sátrat hozhatnál, akkor nem kell nekem motoron ágyat vihetek, ha kell.
Füst színű jön be nekem is. A króm tényleg nem jó.
Jövő hétvégén aakkor megyünk?
A füstöst még valahogy megértem, de krómos Sanyi, az nagyon cigány lenne mint a sztrítrécer hülyegyerekek ablakai a 20 éves hondasziviken
nekem is olyan kismotor-érzetem volt rajta, aztán kiderült, nehezebb, mint a bmw ... meg olyan kis nőies, kuplung, fék, kormány, mind leheletnyi erővel mozog.
A fa fúró is fémből van csak az a kör kerületét szedi ki először, tehát nem belülről megy kifelé, hanem kivülről befelé. Ezért amikor átszalad a fán nem roncsol a túlfélen hanem szép kerek lyukat csinál.