Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán jöhetünk 16.-án is vissza ha Ábrusnak 17.-én kell menni melózni...
Akkor szombat-szombat turnust vállalunk be? azt tudjátok, akkor a legnagyobb a forgalom
bár a tulajok is így szeretik kiadni a viskókat.
Látom sikerült biztosítanom a kollégák anonimitását. (kérem a személyiségi jogokat tiszteletben tartani)
hát akkor kutassunk közvéleményt

bár a múltkor se izgult rá senki
Ahhoz tudni kéne hogy hányan leszünk.
"17-én már mennem kell megint"
Nem 17 hanem 18-án, bénán írtam.
9-15.
Ezt a dátumot lezsíroztam már, így nem kever bele senki. (ha csak el nem üti valamelyiket a 4-es metró)
Mint láthatod 9-10-én a főnököm még szabadságon lenne de azt mondta hogyha ez segít akkor azon a két napon már tud jönni ha akarom. (előtte 3 hétig nem lesz mert mennek ők is nyaralni)
17-én már mennem kell megint mert akkor meg a másik kolléga megy nyaralni, szóval eléggé behatároltak a lehetőségeim. (ennyit sikerült kihozni a körülményekből )
Tényleg, mi is az időpont? elfelejtettem.
Sokan mondták, hogy megsüllyed de azt találtam ki ha valamelyik megsüllyed akkor kiveszem és teszek még alá homokot.

Mikor is megyünk? aug 8-15? Fölírom már valahova. Szerintem le lehetne foglalni valamit az a biztos meg te is be tudnád íratni magad fixre nehogy meglepjen valamelyik kolléga.
Én tettem volna alá pár centi sódert vagy kavicsot. (így ha felázik az alja akkor meg fog süllyedni és hullámos lesz)
Más. Nézegettem szállást de már elég sok foglalt akkorra, viszont amit te küldtél az nem egy rossz gondolat. (persze van még lehetőség egy kazal)
Homokágyba szokták rakni,legalábbis láttam már olyat.
Nekem nagyon tetszik. Ötletes,jól néz ki.
Szerintem elég lenne egyelőre egyet venni előre, aztán majd meglátod hogy kell-e a párja és a hátsó.
Na, hoztam még egy adag követ. Szerintetek nincs olyan számítógépes program ami beszkenneli a képet az amorf alakzatokról, megadom a területet és beforgatja oda őket a legoptimálisabban... Sokat segítene.
Jól fog kinézni vele.
Remélem
Lesz tarajos féktárcsád?
Tudom hogy neked mind1
Nekem mindegy.
Úgy látom későn linkeltem, vagy épp időben?
Kedden kapok pénzetet addig kitalálom mi legyen
(jelenleg)